![]() |
Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc
Quote:
|
rezista cat timp masina nu se misca :lol: mai am cateva trucuri .. mai trag maxim 2 saptamani de el , pana strang banu ... si il rezolv :D
|
Quote:
Deci vrei sa ti-o furi iar :)) nebunee |
pot sa mi`o fur si de la trabant acum , este irelevant ;) oricum va simteti si voi bine temporar :D dupa aia linistim orice val ;)
|
Quote:
|
am zis eu ceva ? :D maine o facem lata frate .... sa se lase cu friganele , afumatul costa 10 ron , pret de criza
|
Quote:
|
@Fabi.
E vreo intalnire ceva in aprilie? :???: |
Pentru cei din Ploiesti, am si eu nevoie de un posesor de BMW X1/X3, rog mult, fac cinste.
|
Quote:
|
Quote:
Pentru poze, am nevoie, un X1 ar fi ideal in viitorul apropiat. |
Are cineva o anvelopa de vanzare 225 / 40 / 18 ?
|
Am eu una...120 ron...0764.430.966
|
Quote:
Vor fi prezente masini precum Corvette C5, Corvette C4, Corvette C6, Mustang GT, Camaro Z28, Pontiac Firebird, Ford Probe (cel pinky:D), eventual si un Shelby de la CarLex ... gasiti detalii pe forum |
Stie cineva cum este drumul spre Paltinu?Am inteles ca ar fi varza,daca e asa,s-au apucat sa il repare,sau se vor apuca pana pe 18 aprilie?
|
ultima oara am trecut pe acolo in toamna si era relativ ok...adica plombat destul
|
min`ule...dak ai vreun 4x4veritabil si esti dornic de senzatii ...da merge sa te duci ....
s-a stricat rau ....acum 1-2 sapt am fost si eu ....cu toate k shtiam cum e drumu..... pana nu`l repara nici nu cred k mai dau p`akolo... oricum poti sa te risti ...eu am fost cu un stilo si cu un seat destul de joase ... |
4x4 n-am :lol: ,era vorba de intalnirea clubkia.ro in Ploiesti,si ma gandeam sa mergem acolo la un gratar,dar mai bine nu,decat sa ma injure toti ca ii bag pe acolo sa isi rupa masinile :lol:
|
nu...pentru intalnirea kia crede-ma k nu are rost....gaseste o locatie cu un drum mai acceptabil si mai accesibil...
daca imi vine vreo idee te anunt:) |
eu zic sa te opresti la paulesi undeva...
|
Pai acolo ar cam fi singura varianta cu drum cat de cat accesibil.
|
Padurea de la Snagov...?
|
Suntem multi aici la Ploiesti! Puteti ajuta un biet tentativa de fotograf! Votati-ma daca va place:
https://forum.4tuning.ro/535-concursu...ys-2010-a.html https://forum.4tuning.ro/535-concursu...ys-2010-a.html Multumescuri! |
merge si la bucov, in parcarea mare din parcul cu gradina zoologica.
|
O sa fie duminica , pe langa oras o sa fie plin 100% ...
Cel mai bine , daca vreti un gratar , o luati spre Cheia , gasiti sigur un loc pe acolo ... |
De ce nu veniti in CAmpina, pe Muscel? E o groaza de loc, drum bun si tot ce vreti...acuma ramane la alegerea dvs.
|
Snagovul pica,pt ca e intalnire clubkia Ploiesti si o facem in Ilfov,Cheia la fel,pica,pt ca e raliul Brasovului,si etapa de duminica se tine exact pe Cheia.La Muscel nu am fost niciodata,am sa ma interesez si cum e pe acolo,ca avem oameni prezenti si din Campina de la voi :)
|
MIN-ule, atunci veniti la mine, la Brazi, ca va primesc eu sa facem un gratar :)
|
pai etapa de raliu se tine pana la babarunca,si dinspre valeni pana acolo sunt multe locuri unde poti trage pe dreapta,basca ar fi mai interesanta o intanlire si o etapa de raliu :D mai rau e ca de la 7-8 dimineata pana la 4 seara se tine traficul inchis :D
|
Imi faceam planuri sa vin la intalnire , dar am uitat ca e raliu :lol:
|
Cred ca nu mai mergem nici la Raliu Shantzule!
10-11 aprilie REAL DRIFT - TIMISOARA :peace: Oficial! A doua etapa din Campionatul de Drift: 10-11 Aprilie, Timisoara Se intampla Drift! De aceasta data la Timisoara, in week-endul 10-11 Aprilie, in parcarea Real Est, de langa Aeroport. A doua etapa din Campionatul de Drift se pregateste sa incinga emisfera vestica a tarii cu adrenalina si derapaje controlate... Mai pe scurt, pregatiti masinile si incalziti motoarele! Se anunta o prezenta numeroasa si interesanta, deja mai multi piloti straini au confirmat participarea. Jurizarea etapei va fi asigurata de oficialii King of Europe, dirijati de Mike Procureur Pe langa drift, ca la majoritatea evenimentelor organizate de ARTA, vom avea si sectiunile de Tuning si Car Audio. Toate acestea vor aduce in Timisoara, un oras plin de pasionati, dar destul de lipsit de evenimente pana acum, o ocazie perfecta de a va intalni sau reintalni cu cei mai buni piloti, cele mai frumoase masini intr-un spectacol plin de adrenalina. Nu pierdeti ocazia de a avea parte de un TAXI-Drift sau de a va completa colectia de autografe 10-11 Aprilie 2010, Timisoara: -A doua etapa din Campionatul de Drift -Tuning & Car Audio Locatie: Complex Real Timisoara Est, langa Aeroport. Program: Sambata, orele 10-18 - calificari si demonstratii Duminica, orele 10-18 - finala si demonstratii Bilet de intrare: 15 lei. Copiii cu varsta sub 12 ani au intrarea gratuita, insotiti de parinti. Vom reveni cu detalii. (saaaau, mergem vineri la raliu iar noaptea plecam la Timisoara) :peace: |
Salut baieti si fete:lol:..
Ma ajutati si pe mine cu ceva?:???: Sunt nou pe forum si am facut un topic cu scutere tunate/frumoase din Ploiesti si nu prea a intrat cineva..si daca a intrat a facut off-topic gen:tu la 14 ani conduci scuter:shock::shock:??:lol: Nu prea sunt demult in lumea scuterelor dar chiar nu exista scutere tunate/frumoase in Ploiesti?:???: Bafta!!:peace: |
Cred ca mai bine topicul ala ar contine cam tot ceea ce tine de scutere, nu crezi?
|
Quote:
|
Nu se poate schimba titlul, cel mai bine rogi un moderator de ex pe tng sa te ajute.
|
Quote:
|
Quote:
PUNCTUL nr 2 : Ce cauta un topic despre scutere pe sectiunea Ploiesti? Exista topic dedicat posesorilor de scutere , la sectiunea 2 Roti |
bala te oftici ca te-a tavalit scuteru?:))
|
Quote:
Haide sa iti raspund la Puncte: 1:Unde scrie ca daca ai 14 ani nu ai voie sa fii abonat la un forum?!:?: 2:Am pus la sectiunea Ploiesti pentru ca sunt din Ploiesti si este vorba de scutere din Ploiesti:D |
Man , zi asa ..... De unde sa stiu io ca esti fratele lu vlad....
Am crezut ca unu din pustii astia care frecventeaza forumu si nu stiu ce spun. 2 la mana imi place raspunsul tau la intrebarea cu varsta :)) si modul de abordare. Ca o mica paranteza : Pustiu la 14 ani chiar le are cu masinile Multa bafta iti doresc. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:15. |
- Copyright 2026 4Tuning