![]() |
Re: Club ESPERO
poi nu e masina ta??? Sau o imprumuti si la prieteni???
Pana nu vad poza si cu masina in stadiul actual si cu turbo ala... nu cred nimic... |
myke daca imi dai u bani pun si sfi-u dar momentan fac motorul ei sa fuga mai bn .
|
1 Attachment(s)
|
Quote:
Ca de cand ne ameninti cu motorul ala... Quote:
|
inger motoru asta care il am o sa il dau lu tata si de asta il fac si pasta ca daca il dadeam lu altcineva nu bafgam 1 leu in el si in aug am itp strang bani pana atunci si dupa se monteaza sfi
|
salut baieti. am o rugaminte la voi care este din iasi , si ma poate ajuta si pe mn cu un bendix de electromotor.multumesc:sad:
|
ing3r mai vinzi arcurile alea,daca da pune si u poze,si da detalii
|
Am eu unele de kadett gsi care coboara cu 4cm :) Eu am trecut la ceva mai low :) Daca le vrei la pret bun, doar sa zici :)
|
banzay, cat vrei pe arcurile pentru fata?
|
Am inteles ca Ing3r le mai are pe cele de pe fata(aveam impresia ca le-a dat), deci v-as ruga sa discutati cu el intai, ca m-am bagat peste el cu postul meu de mai sus :)
Cat despre arcurile mele, prefer sa le dau pe toate odata... oricum, le dau la pret de arcuri stock ca nu am ce sa fac cu ele... |
Salut baieti cine stie ce face rotita aceea cu 4 dinti de pe axul delcoului deoarece cand am schimbat bobina aceea din delcou am cam stricat rotita aia si am constat o mare pierdere de putere, mers neregulat, consum mai mare...
stie cineva la ce pret gasesc un delcou de 1.8 la masina mea pentru moment nu e nimik nou luna asta trebuie sa mi fac asigurarea..ITP ul si sa schimb delcoul... salutari tuturor |
Pai ala nu e rotorul?
Vezi ca unul costa in jur de 20-30 lei maxim! Doar nu iei tot delcoul pentru ala... Si il demontezi/montezi tu singur, e destul de usor. Iti faci semn la delco, si aia e... Daca dai un semn cand treci prin CT, poate o punem de-o intalnire :P . |
Salut!as avea si eu o intrebare!am un espero de ceva timp si am o problema!cand dau drumul la aer conditionat se aude un zgomot mare de la motor!nu ma pricep dar din cate am inteles mi s-a spus ca trebuie reincarcat!aveti vreo idee ce ar putea fi??
|
1 Attachment(s)
salut...am un espero ..si aku cateva zile m-am hotarat sa bag bani in el..dar nu vreau sa skimb motorul..si vreau sa il aduc de la 90 de cai...la macar 100 (am 1.5 16 valve)...sa dea un cunoscator cu parerea...an afara..de filtru de aer sport si toba sport...ce i-as mai putea face? tnx ;)
|
Quote:
|
tre sa imi explici mai multe despre softu asta....dak vrei....ms anticipat ;)
|
Quote:
Idei sunt multe, bani din ce in ce mai putini:( |
Maine imi pun jante RH pe 15...cu spitze negre...o sa postez si poze sa dai cu parerea:D...ms de sfaturi...mai revin cu intrebari zilele astea :-P
|
Buna, si eu sunt un mandru posesor de espero si as avea o intrebare. A montat cineva modul de inchidere centralizata pe telecomanda? cat e de greu? mersi anticipat ;)
|
Stie cineva vreun magazin de piese Daewoo in Bucuresti sa aiba mai de toate si sa poata aduce si pe comanda ?
Merci. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
salut |
OK, dai un semn !
Alta piesa ce ar putea fi? Rotorul e primul care imi vine in minte! |
Baieti spuneti-mi si mie daca la voi se intampla fenomenul asta pe gaz,deci apas accelaratia usor nici o problema urc pe la vreo 2000 de rpm,dau drumu la accelaratie si apas brusc si pleaca putin in suturi daca ma las tare asa din prima.Eu stiu ca e turatia cam mica,dar trebuia doar sa nu traga nu sa mearga si in suturi.La turatie mare nu face asa dar inferioara ii dau si eu la depasiri mai in forta,voi patiti asa ceva.Nu ma luati cu reglajul instalatiei ca e extra reglata consuma bine,merge bine cu aceasta mica exceptie,bujiile schimbate acum recent cu niste ngk,delcou e totul schimbat in el acum 25000 de km si fisele au tot cam 25000 de km dar mie mi se pare ca mai duc
|
Quote:
|
Este putin sesizabil,dar am cam invatat sa o pacalesc.Deci in concluzie este cat de cat normal,as vrea o parere si de la cineva cu espero de 1.8 ma gandesc ca fiind mai mare motorul este putin mai mare trepidatia,ALEX_BZN ms de raspuns;)
|
Quote:
daca vrei si mai multa putere poti sai pui si alte injectoare(de BMW 320 vanoss) se potrivesc la fix(eu miam pus pe masina) pompa de benzina cu debit marit (una de exterior nu sumersibila de la un motor de cel putin 2500) si conducte de alimentare mai mari in dimensiune si o sa vezi ca in turatie o sa treaca peste 7000 si o sa se limiteze pe undeva pe la 8000 ...8200 rot min......binenteles sai pui si filtru sport si evacuare...la finalul evacuari fai 2 tevi functionale |
...mai poate fi si de la tampoanele motorului cred....verifica cu un levier si vezi ce joc au !
|
Andutu cu fisele si bujiile cum stai??? alea te ajuta la treburi din astia!
|
m-am hotarat sa incerc iar :)) vreau sa dau jos volanul..de cat era piulita aia? si data trecuta nu am reusit sa il dau jos..cum anume sa trag de el..daca trag ca disperatu' afectez ceva? a si ce butuc se potriveste la espero?de opel vectra a sau de care? ms:D
|
Baieti imi cer scuze ca ma bag ca musca in lapte, dar vroiam sa va rog sa dati un click pe semnatura mea, este o chestiune foarte urgenta si fiind "colegi" apelez la ajutorul vostru. Ofer 100 euro cadou celui care imi gaseste client. Imi cer scuze de offtopic, si va multumesc pentru atentie.
|
1 Attachment(s)
wauuuuuuuuu Azi am doborat recordul fratilor . Eram eu la semafor si langa mine un mercedes c 220 din 2003. ce ceata i-am dat . cu hoasca asta a mea
|
Ce naiv esti....
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Uitati fratilor plasme la espero . si inca o poza cu ceasuri refacute.
|
Quote:
andutzu@:stai tata linistit ca asa face si amea si eu n am gaz,exact cum spui tu...si am schimbat si toate odata cu distributia:fise,bujii,tot asa...se simte mai putin la cele de 1,5 din cate stiu eu espero@:nu te pacali singur:Dpoate tu aveai impresia ca se trage cu tine si el mergea normal,doar in demaraje 1,2,3si te lasa...;) |
Quote:
Sfat: Nu te intinde mai mult decat iti e plapuma! Sa fim realisti... Quote:
|
Baieti spuneti-mi si mie daca am mufa de la sonda lamda decuplata,dauneaza cumva,mie unu mi se pare mai vioaie,cu sonda lamda cuplata imi facea unele figuri
|
Probabil iti va consuma mai mult !
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:10. |
- Copyright 2026 4Tuning