Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club ESPERO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/92327-club-espero.html)

mike-fullspeed 03-06-10 23:12

Re: Club ESPERO

poi nu e masina ta??? Sau o imprumuti si la prieteni???
Pana nu vad poza si cu masina in stadiul actual si cu turbo ala... nu cred nimic...

gogufifa 03-06-10 23:21

myke daca imi dai u bani pun si sfi-u dar momentan fac motorul ei sa fuga mai bn .

johnsonxxl 04-06-10 00:42

1 Attachment(s)
hai sa va arat ceva ''frumos'' :))

Attachment 1502702

ing3r 04-06-10 02:08

Quote:

Originally Posted by gogufifa (Post 3414499)
myke daca imi dai u bani pun si sfi-u dar momentan fac motorul ei sa fuga mai bn .

Pai ce rost are sa bagi bani intr-un motor pe care oricum il dai jos de pe masina, mai devreme sau mai tarziu...Cand ai deja SFI-ul de pus pe masina, mai bine strangi ban la ban si il pui direct pe ala...
Ca de cand ne ameninti cu motorul ala...
Quote:

Originally Posted by johnsonxxl (Post 3414632)
hai sa va arat ceva ''frumos'' :))

Poate ai vrut sa scrii : " Haideti sa va gonesc de pe forum" :)) :censored:

gogufifa 04-06-10 13:09

inger motoru asta care il am o sa il dau lu tata si de asta il fac si pasta ca daca il dadeam lu altcineva nu bafgam 1 leu in el si in aug am itp strang bani pana atunci si dupa se monteaza sfi

Esper0 09-06-10 11:21

salut baieti. am o rugaminte la voi care este din iasi , si ma poate ajuta si pe mn cu un bendix de electromotor.multumesc:sad:

CT97AMD 09-06-10 22:19

ing3r mai vinzi arcurile alea,daca da pune si u poze,si da detalii

banzay 09-06-10 22:23

Am eu unele de kadett gsi care coboara cu 4cm :) Eu am trecut la ceva mai low :) Daca le vrei la pret bun, doar sa zici :)

maryus_83 10-06-10 09:50

banzay, cat vrei pe arcurile pentru fata?

banzay 10-06-10 10:15

Am inteles ca Ing3r le mai are pe cele de pe fata(aveam impresia ca le-a dat), deci v-as ruga sa discutati cu el intai, ca m-am bagat peste el cu postul meu de mai sus :)

Cat despre arcurile mele, prefer sa le dau pe toate odata... oricum, le dau la pret de arcuri stock ca nu am ce sa fac cu ele...

Hot_M@n 12-06-10 17:11

Salut baieti cine stie ce face rotita aceea cu 4 dinti de pe axul delcoului deoarece cand am schimbat bobina aceea din delcou am cam stricat rotita aia si am constat o mare pierdere de putere, mers neregulat, consum mai mare...
stie cineva la ce pret gasesc un delcou de 1.8
la masina mea pentru moment nu e nimik nou luna asta trebuie sa mi fac asigurarea..ITP ul si sa schimb delcoul...
salutari tuturor

ing3r 13-06-10 02:38

Pai ala nu e rotorul?
Vezi ca unul costa in jur de 20-30 lei maxim!
Doar nu iei tot delcoul pentru ala...
Si il demontezi/montezi tu singur, e destul de usor.
Iti faci semn la delco, si aia e...
Daca dai un semn cand treci prin CT, poate o punem de-o intalnire :P .

totti_gol 13-06-10 08:38

Salut!as avea si eu o intrebare!am un espero de ceva timp si am o problema!cand dau drumul la aer conditionat se aude un zgomot mare de la motor!nu ma pricep dar din cate am inteles mi s-a spus ca trebuie reincarcat!aveti vreo idee ce ar putea fi??

ady_und3rground 13-06-10 10:34

1 Attachment(s)
salut...am un espero ..si aku cateva zile m-am hotarat sa bag bani in el..dar nu vreau sa skimb motorul..si vreau sa il aduc de la 90 de cai...la macar 100 (am 1.5 16 valve)...sa dea un cunoscator cu parerea...an afara..de filtru de aer sport si toba sport...ce i-as mai putea face? tnx ;)

ALEX_BZN 13-06-10 11:26

Quote:

Originally Posted by ady_und3rground (Post 3437022)
salut...am un espero ..si aku cateva zile m-am hotarat sa bag bani in el..dar nu vreau sa skimb motorul..si vreau sa il aduc de la 90 de cai...la macar 100 (am 1.5 16 valve)...sa dea un cunoscator cu parerea...an afara..de filtru de aer sport si toba sport...ce i-as mai putea face? tnx ;)

pai cu un soft bunicel poti castiga 5 caluti frumosi...mai multi nu prea ai cum...unii zic ca 10% din puterea motorului adica 9 cai dar nu cred...in fine..cu o evacuare inox cap-coada si o admisie slefuita si un filtru sport pitit in bara sa traga aer rece mai iei la vreo 5-10 cai....pana acum sa zicem ca ai ajuns la 10-15 caluti din soft, evacuare si admisie......plus ca se poate comprima motoru..iei din chiulasa...o sa mai castigi ceva...nu stiu exact....si cam atat...la motoarele astea mici nu prea ai cum sa castigi multi cai...mai poti sa ii iei axa cu came sport....mai da si aia ceva..cu tot ce am zis eu sa zicem ca ajungi la maxim 115 cai..mai mult nu prea cred.....

ady_und3rground 13-06-10 12:35

tre sa imi explici mai multe despre softu asta....dak vrei....ms anticipat ;)

ALEX_BZN 13-06-10 13:13

Quote:

Originally Posted by ady_und3rground (Post 3437308)
tre sa imi explici mai multe despre softu asta....dak vrei....ms anticipat ;)

prea multe detalii nu am de dat decat ca iti modifica parametri masinii adica aerul, benzina, raport de injectie si multe altele, taie limitarea mai tarziu....trebuie sa cauti un baiat care face softuri, nu oricine, indicat e sa fie cu ceva experienta ca cine stie ce iti baga acolo. eu unu nu am facut asa ceva, cred ca imbatraneste masina mai repede..prefer sa o las la parametri de fabrica....mai poti castiga umpic daca iti iei cauciuri cu talon mic si niste jante de aliaj usoare, nu iti cresc caii dar iti cresc performantele, findca nu mai trage masina de niste roti mari si grele si mai castigi umpic....o suspensie sport care tine masina bine pe drum la plecatul de pe loc si nu mai se ridica de bot ca barca...atunci automat nu mai pierde din putere si toata e distribuita la roata nu se mai pierde cand se salta masina...toate astea ajuta cat de cat dar trebuiesc facute mai multe ca asa cate una nu are nici un efect...ca sa simti diferenta e destul de greu....
Idei sunt multe, bani din ce in ce mai putini:(

ady_und3rground 13-06-10 23:05

Maine imi pun jante RH pe 15...cu spitze negre...o sa postez si poze sa dai cu parerea:D...ms de sfaturi...mai revin cu intrebari zilele astea :-P

cris91 14-06-10 14:12

Buna, si eu sunt un mandru posesor de espero si as avea o intrebare. A montat cineva modul de inchidere centralizata pe telecomanda? cat e de greu? mersi anticipat ;)

Rob3rt_espero 14-06-10 14:16

Stie cineva vreun magazin de piese Daewoo in Bucuresti sa aiba mai de toate si sa poata aduce si pe comanda ?

Merci.

johnsonxxl 14-06-10 14:24

Quote:

Originally Posted by cris91 (Post 3440128)
Buna, si eu sunt un mandru posesor de espero si as avea o intrebare. A montat cineva modul de inchidere centralizata pe telecomanda? cat e de greu? mersi anticipat ;)

trebuie sa le ai cu electrica cat de cat...

^^Splash^^ 14-06-10 15:33

Quote:

Originally Posted by Rob3rt_espero (Post 3440137)
Stie cineva vreun magazin de piese Daewoo in Bucuresti sa aiba mai de toate si sa poata aduce si pe comanda ?

Merci.

eu cand am cautat cate o piesa am apelat la King Campione,cauta pe net ca au site.

Hot_M@n 14-06-10 17:12

Quote:

Originally Posted by ing3r (Post 3436741)
Pai ala nu e rotorul?
Vezi ca unul costa in jur de 20-30 lei maxim!
Doar nu iei tot delcoul pentru ala...
Si il demontezi/montezi tu singur, e destul de usor.
Iti faci semn la delco, si aia e...
Daca dai un semn cand treci prin CT, poate o punem de-o intalnire :P .

Multam da practic face parte din rotor dar nu stiam ca se gasescte separat... ideea ce ca de la rahatu ala de rotita probabil da scanteia mai slaba si sub 2000 d ture ma intrece si o caruta draq... o sa caut rotor sa vedem si poate pe sambata ne vedem daca ajung prin ct ;)
salut

ing3r 15-06-10 02:50

OK, dai un semn !
Alta piesa ce ar putea fi? Rotorul e primul care imi vine in minte!

Andutu TZH 15-06-10 11:48

Baieti spuneti-mi si mie daca la voi se intampla fenomenul asta pe gaz,deci apas accelaratia usor nici o problema urc pe la vreo 2000 de rpm,dau drumu la accelaratie si apas brusc si pleaca putin in suturi daca ma las tare asa din prima.Eu stiu ca e turatia cam mica,dar trebuia doar sa nu traga nu sa mearga si in suturi.La turatie mare nu face asa dar inferioara ii dau si eu la depasiri mai in forta,voi patiti asa ceva.Nu ma luati cu reglajul instalatiei ca e extra reglata consuma bine,merge bine cu aceasta mica exceptie,bujiile schimbate acum recent cu niste ngk,delcou e totul schimbat in el acum 25000 de km si fisele au tot cam 25000 de km dar mie mi se pare ca mai duc

ALEX_BZN 15-06-10 12:48

Quote:

Originally Posted by Andutu TZH (Post 3442412)
Baieti spuneti-mi si mie daca la voi se intampla fenomenul asta pe gaz,deci apas accelaratia usor nici o problema urc pe la vreo 2000 de rpm,dau drumu la accelaratie si apas brusc si pleaca putin in suturi daca ma las tare asa din prima.Eu stiu ca e turatia cam mica,dar trebuia doar sa nu traga nu sa mearga si in suturi.La turatie mare nu face asa dar inferioara ii dau si eu la depasiri mai in forta,voi patiti asa ceva.Nu ma luati cu reglajul instalatiei ca e extra reglata consuma bine,merge bine cu aceasta mica exceptie,bujiile schimbate acum recent cu niste ngk,delcou e totul schimbat in el acum 25000 de km si fisele au tot cam 25000 de km dar mie mi se pare ca mai duc

Toate au un soc cand reduci viteza si o accelerezi brusc in ture mici..si la mine face la fel, acum depinde cat de rau iti da suturi..mie imi face putin de tot...nu e foarte sesizabil si nici deranjant.

Andutu TZH 15-06-10 12:52

Este putin sesizabil,dar am cam invatat sa o pacalesc.Deci in concluzie este cat de cat normal,as vrea o parere si de la cineva cu espero de 1.8 ma gandesc ca fiind mai mare motorul este putin mai mare trepidatia,ALEX_BZN ms de raspuns;)

jhonny23 15-06-10 17:34

Quote:

Originally Posted by ady_und3rground (Post 3437022)

sal
daca vrei si mai multa putere poti sai pui si alte injectoare(de BMW 320 vanoss) se potrivesc la fix(eu miam pus pe masina) pompa de benzina cu debit marit (una de exterior nu sumersibila de la un motor de cel putin 2500) si conducte de alimentare mai mari in dimensiune si o sa vezi ca in turatie o sa treaca peste 7000 si o sa se limiteze pe undeva pe la 8000 ...8200 rot min......binenteles sai pui si filtru sport si evacuare...la finalul evacuari fai 2 tevi functionale

Rob3rt_espero 15-06-10 18:27

...mai poate fi si de la tampoanele motorului cred....verifica cu un levier si vezi ce joc au !

mike-fullspeed 15-06-10 19:32

Andutu cu fisele si bujiile cum stai??? alea te ajuta la treburi din astia!

johnsonxxl 15-06-10 21:58

m-am hotarat sa incerc iar :)) vreau sa dau jos volanul..de cat era piulita aia? si data trecuta nu am reusit sa il dau jos..cum anume sa trag de el..daca trag ca disperatu' afectez ceva? a si ce butuc se potriveste la espero?de opel vectra a sau de care? ms:D

TM32CIP 16-06-10 14:39

Baieti imi cer scuze ca ma bag ca musca in lapte, dar vroiam sa va rog sa dati un click pe semnatura mea, este o chestiune foarte urgenta si fiind "colegi" apelez la ajutorul vostru. Ofer 100 euro cadou celui care imi gaseste client. Imi cer scuze de offtopic, si va multumesc pentru atentie.

Esper0 16-06-10 16:48

1 Attachment(s)
wauuuuuuuuu Azi am doborat recordul fratilor . Eram eu la semafor si langa mine un mercedes c 220 din 2003. ce ceata i-am dat . cu hoasca asta a mea

mike-fullspeed 16-06-10 21:29

Ce naiv esti....

Andutu TZH 16-06-10 22:20

Quote:

Originally Posted by Esper0 (Post 3445867)
wauuuuuuuuu Azi am doborat recordul fratilor . Eram eu la semafor si langa mine un mercedes c 220 din 2003. ce ceata i-am dat . cu hoasca asta a mea

Sa iti spun ce mi sa intamplat mie ieri noapte,am plecat de la gagicamea si in timp ce mergeam eu ca omu vine un bmw e 46 in spatele meu si imi da din blituri.Eu si asa plictisit zic in mintea ia bah ia sa il pun la punct,pac bag 3 120,4 165 cand ma pregateam sa ii dau 5(eu mintea mea zicand gata se satura sa imi vada curul babutei mele),doar aud fssssss si ghiulea pe langa mine.Reactia mea a fost de om prost ma uitam la km meu care era aproape 170 si el parca nici nu sa obosit sa imi dea ceata.Deci morala mai sunt si oameni cu masini smechere care pe tine te fac sa crezi ca le rup dar ei nici nu se obosesc,poate mai si zic lasal bah si pe el sa se bucure;)

Esper0 17-06-10 11:43

2 Attachment(s)
Uitati fratilor plasme la espero . si inca o poza cu ceasuri refacute.

87-bob 17-06-10 14:38

Quote:

Originally Posted by Andutu TZH (Post 3442412)

salutare all,
andutzu@:stai tata linistit ca asa face si amea si eu n am gaz,exact cum spui tu...si am schimbat si toate odata cu distributia:fise,bujii,tot asa...se simte mai putin la cele de 1,5 din cate stiu eu
espero@:nu te pacali singur:Dpoate tu aveai impresia ca se trage cu tine si el mergea normal,doar in demaraje 1,2,3si te lasa...;)

ing3r 17-06-10 19:02

Quote:

Originally Posted by Esper0 (Post 3445867)

Cred ca tu glumesti...Sau poate chiar ai pus botul ca l-ai facut pe ala!
Sfat: Nu te intinde mai mult decat iti e plapuma! Sa fim realisti...
Quote:

Originally Posted by Esper0 (Post 3447549)
Uitati fratilor plasme la espero . si inca o poza cu ceasuri refacute.

De unde plasme pt Espero? Si la ce bani ?

Andutu TZH 17-06-10 19:16

Baieti spuneti-mi si mie daca am mufa de la sonda lamda decuplata,dauneaza cumva,mie unu mi se pare mai vioaie,cu sonda lamda cuplata imi facea unele figuri

ing3r 17-06-10 19:24

Probabil iti va consuma mai mult !

All times are GMT +2. The time now is 23:10.

- Copyright 2026 4Tuning