![]() |
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
Multumesc 69WRX
|
Quote:
Pe scurt ar trebui sa schimb discul de ambreaj si placa de presiune? Daca ma duc cu ea pana la mecanic (pe roti) se poate sa mi afecteze si altceva? |
Quote:
|
Acum ma duc dupa piese.Sper sa nu mai cedeze a 2 a oara:sad:
Multam de ajutor baieti si numa bine. |
Quote:
Quote:
|
Nu o sa l cumpar nou fiindca il iau de pe alt E36 din dezmembrari.Trebuie sa fac compromisu asta fiindca nu stau prea bine cu banii.
Oricum ma duc cu kitu la mecanic inainte sa l platesc si sa l montez ca sa isi dea cu parerea. Cel mai ieftin kit nou e 500 de lei saschs + manopera 250 lei,asa ca mai bine unu sh. |
din cate am inteles eu diferenta dintre getrag si zf este la treptele 2 3 si 4...1 si 5 cica sunt la fel
|
Quote:
|
Multumesc de raspunsuri , sprinter si 69WRX !
|
Update : :shock:
A fost cineva acum sa vada masina si mi a spus ca zgomotu e din cutia de viteze nu din ambreaj (desi ambreajul e si el muci ) . Imi intra perfect in toate vitezele iar zgomotul apare doar la plecarea de pe loc in treapta 1 sau marsalier.Am incercat treptele 2,3 si 4 din mers si functioneaza ceas. Nu sunt eu expert mecanic dar mi se pare prea mult sa raman fara ambreaj,cutie de viteze si frana de la un simplu burnout. Ar putea fi doar cilindru de presiune si lipsa lichidului de frana? Ca nu vreau sa schimb ambreaj si cutie degeaba. |
Eu cred ca este doar ambreiajul , tot chitul ! Daca mai aduci si pe altii sa se uite la masina , sa nu fi surprins sa-ti spuna sa o pui pe tester sau ca de la diferential , iti face defapt !
|
O sa ma duc intr-o ora cu ea la garaj sa schimb ambreaju si atat.
Vorba ta,daca mai vine unu sau altu Ajung sa schimb masina cu tot. |
Quote:
Am facut si un filmulet cu problema ,sper ca se aude ceva Stream |
Quote:
Eu imi mentin parerea : kitul de ambreiaj ! Tu trebuie sa fi constient ca toate pronosticurile aste ce le dam pe forum nu pot fi precise . Poti fi sigur de ce ai , doar atunci cand desfaci si umbli la ...buba ! |
Da stiu ca doar daca o pui pe cric vezi ce are.Parerea mea e ca simptomele sunt tot pentru ambreaj bulit.
Oricum e bine sa intrebi in stanga si in dreapta cat de cat,chiar daca dai peste tot felul de cunoscatori. Maine o duc la garaj si vad exact ce are. |
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un senzor abs e36?multumesc
|
Re: Trucuri, Secrete, Si Info de Care nu stiam despre E36
4 Attachment(s)
Quote:
|
sal ... am o problema la pisicuta ... de cand s-a racit vremea de mult ori la prima cheie imi moare motoru ...chiar daca o si accelerez ..dar la a 2a merge normal ..oare de ce ?
|
motorasul de relanti. aceeasi problema e si la mine , l`am curatat si degeaba, trebuie schimbat.....am incercat sa schimb si sonda lambda si la fel
|
Quote:
Masina cand a vandut-o, avea interior crem, plasme in bord si angel eyes-uri.....ce i-ai mai facut? Ma poti suna la 0767.059.039, sau id mess vl06bjp, pentru ca ori eu, ori fostul proprietar, e aceeasi treaba :lol: |
1 Attachment(s)
Am si eu o intrebare.....voi cu ce ati lipit pleoapele pe far la E36 ? eu am incercat cu silicon si la coltzuri ( poza de mai jos ) nu se lipeste si daca se lipeste ramane pleoapa iesita mult in afara ( coltul 1 ) si la coltul 2 nu se lipeste nici cu silicon nici cu adeziva...am incercat si cu dublu adeziva si la fel....
|
Quote:
|
Pleoapele sunt flexibile, sunt din plastic ABS...am incercat si cu silicon insa pe colt ( acolo la semnalizare ) , nu se lipeste...o sa incerc sa degresez cumva semnalizarea...
|
Quote:
|
multumesc frumos
|
Quote:
|
Quote:
|
Mie mi-au cerut pe bancheta, scaune si fete de usi 600 lei....
|
Craciun Fericit Tuturor !
|
Sarbatori fericite tuturor.... !
Stie careva cum reglez proiectoarele ? am proiectoare clare DEPO ...BMW E36 si imi bat in jos, seara nu vad nimic cu ele, imi bat in asfalt, cum la reglez ? |
Quote:
|
Daca ma uit pe mobile la un e36 325i cum imi dau seama daca are vanos sau nu?
|
2 Attachment(s)
Quote:
Non vanos - poza 2 |
Quote:
|
Quote:
Se regleaza din gaura de sus , parca . |
Multumesc frumos, sa inteleg ca se regleaza doar cu el scos ?
|
Quote:
Ale mele cand le-am pus , lafel de jos imi bateau . In canalele de aerisire ai doua gauri : pe una apesi si scoti proiectorul din suport si pe cealalta bagi o stea si se regleaza proiectorul sus/jos ! Simplu ! |
aaaaaaaaaaaaaaa....am inteles, multumesc frumos, raman dator
|
sall all
cn imi poate spune cum se desface spatarul la bancheta spate, la e36 sedan? nu am reusit sub nici o forma sa il dau jos. care e secretul ?gasisem cva info despre sistemul de prindere pentru modelele mai vechi 92-95 dar nu se aplica in cazul meu... |
Trebuie sa tragi f tare de el din coltul dreapta sus si stanga sus in cvazul spatarului si bancheta la fel tragi in sus de ele ca au niste cleme acolo;)
Ps. trage fara nici o problema ca nu se rupe nimic |
| All times are GMT +2. The time now is 21:51. |
- Copyright 2026 4Tuning