![]() |
dap contrasens. cica a vrut sa intoarca sau nu stiu ce si a pierdut controlul pe la 24:00
http://www.antena1.ro/index.php?page...¤tPage=3 |
Re: Constanta - Accidente
12 Attachment(s)
Poze de la accidentul de aseara de pe 1 Mai din fatza stadionului Portul. Nu stiu de ce bmw-ului i-a fugit fundu pe contrasens, iar cielo l-a luat din plin. Unii ziceau ceva de o depasire facuta de bmw, si fiind ud pe jos, i-a fugit fundu. Mai era si o Octavia 1 atinsa de cielo cu coltzul dreapta spate probabil aruncat in spate de impact, motiv pentru care cielo avea bara de pe spate cazuta. Urat...
|
13 Attachment(s)
Pe la ora 18 in dup-amiaza asta, Astra H dinspre Pescarie catre Mamaia, nu stiu de ce in fatza Piano Bar a sarit scuarul (se spunea ca a pus frana si i-a fugit), a ajuns pe contrasens, a lovit Cielo taxi, l-a aruncat in acel Passat vechi, pe urma tot Astra a lovit Megane-ul taxi, iar Megane-ul a atins Loganul din spatele sau. Deci cu alte cuvinte, Astra a luat cele 3 masini la rand. Taxiurile erau stationate.
|
in timp ce se facea curat pe sosea ma refer la accidentu de la stadion a mai intrat unu cu un fiat in spatele unei scode octavi cu ochii la accdent nu erau atenti drept urmare ..:)))ori cum si au strambat barile putin:))
|
Pe la ora 1 la intrare in Ovidiu acolo unde se lucreaza pe margine o vola a iesit brusc de pe zona in lucru pana pe banda a doua un Seat nou cu numere rosii a pus frana, Vw golf din spatele lui a franat si el brusc dar prea tarziu (lipsa de ABS) si a intrat in Seat. Eu eram in spatele lor si am reusit sa nu intru in Vw cu ajutorul franei de motor (pe langa cea de picior) din a 5a in a 4a si imediat a 3a. Vw are botul distrus adica grila, bara , capota cred si suportii de la faruri si radiatorul, pe cand Seatul bara julita
|
am auzit eu din camera doua scartaituri si dupa aia o busitura usoara, dar mia fost lene sa ma duc in investigatie. macar daca fac sensu sa faca si drumurile de la vile ca sunt sub orice critica.
|
O fi scartait patu .... nu ai verificat cand ai auzit busitura so fi rupt vreun arc la pat :D
|
Banuiam sa fi fost accident pe 1 mai in seara aia. Chiar trecusem pe acolo si se circula groaznic, erau niste cozi infernale.
|
accident acum juma de ora pe bratianu aprope de podu de butelii ...un cielo alb si o motocileta galbena ...nush cine era ca nu am apucat sa vad nr nimik ca dadeau din fluier aia de la rutiera ..dar motoru galben mi se parea cunoscut ..sa zic ca era ducatti sau honda ...oricum cred ca cel de pe motor nu a supravietuit ..
|
a fost azi un accident nasol la iesire din cta undeva in sper medgidia...3 salvari politie descarcerare etc ...are cineva poze ...ceva??
|
un accident nasol aseara pe la 1 la discomax dinspre navodari
un motor facut praf. a intrat intr-o masina de teren.nu am apucat sa vad prea multe ca ma grabeam; dupa cum arata motorul ... nu stiu daca mai traieste cel care il conducea :( |
Quote:
|
din care unul e decedat
domnisoara cu tucson era aproape incepatoare ( avea un an de permis ) |
Quote:
|
Am vazut azi motorisca si lumanari aprinse acolo! Stie cineva detalii !?
|
motociclistul mort si pasagera nush .. oricum in stare grava era din cate am inteles ...
|
azi in ingroapa pe kleo...motociclistu mort in tabara la navodari ..doamne fereste
Nu mai zic de inconstiente unora...din cauza lu un "nene" care vroia sa vireze stanga la bavaria ceilalti nu au fost atenti si rezultatu.....25 de raniti!!! din care vro 5 grav |
42 de raniti din care 5 copii...4 internati in spital si un mort...accidentul cu cele mai multe victime in cta in ultimii 10 ani...produs azi in jurul orei 12 pe drumul DN2A constanta-ovidiu... Asta se intampla cand vrei sa faci pe viteazu la volan...:???:
|
nu mai scrie nimic
|
Quote:
Prietene esti slab informat sau ai trecut degeaba pe acolo .... Microbuzul circula regulamentar NU PE CONTRA SENS.... |
Si mortu e din microbuz banuiesc ...daca era ala cu q7 macar ziceai ca si`a facuto cu mana lui ...da daca nu e ala ....pacat! ...sa mori asa nevinovat pt un bou! Si bat pariu ca ala cu q7 nu face nici macar o luna de parnaie! Daca as fi fost ruda cu victima cu siguranta as fi cautat razbunare! Daca o fi vreunu ...acuma am citit ca de fapt nu ar fi nici un mort
|
79BYG - nu suntem prieteni. a fost o greseala de exprimare - din sens opus. multumit ?
|
skyppy eu din cate stiu un megan a intrat in q7 si l`a aruncat pe contrasens in microbuz ....si dupa asta inca un megan si un spark parca ...si`au amestecat si ei fiarele acolo ....neatentia
|
http://www.protv.ro/stiri/eveniment/...stanta-si.html
Mult prea urat! Sa nu le iei gatu la toti care taie linia continua sau intorc unde ii doare sufletu... Mi-as fi dorit sa fi fost un tir in locul Meganului si un tir in locul microbuzului, sa fi vazut atunci ce patzea idiotul cu tot cu masina lui de k k t... |
Quote:
|
pe autostrada cand vii de la buc la cta ....http://www.protv.ro/stiri/exclusiv-p...-soarelui.html
...si a mai fost un accident cu un taxiu care a intors pe linia continua si a intrat tiru in el ...da nu il gasesc ... |
Quote:
.... " DOMNU Skyppy " ----- Multumit ??? |
deja ma iei in balon. nu am zis ca am pretentia sa fiu numit domn. doar sa vb fara „flame“ - uri
|
In seara asta la spitalul judetean in ford si cu un matiz au avut ceva de impartit drept urmare matizul avea fata distrusa iar Fordul usa stanga spate aripa si puntea distruse.
|
cel mai grav accident din constanta in ultimii ani . din nou inconstienta la volan , vointa de a te da mare in fata logodnicei , prietenei ucide si din cauza unei inconstiente a soferului mor si alti oameni nevinovati ...pacat de restul care nu aveau nici o vina ..oi fi putin morbid da singuru care merita sa moara e soferu passatului care a provocat accidentul ...pacat ...5 morti si 4 raniti un bilant tragic
http://www.protv.ro/stiri/eveniment/...i-ani-din.html |
Azi prin tomis 3 la 11 un passat break gry fugea de politie prin mijlocul pietei, am auzit doar nr de inmatriculare ceva cu 10 GIO, sau ceva de genu asta, s-a invartit de cateva ori prin piata tomis 3 cu duba de politie dupa el, printre oameni si masini, daca il cunoaste cineva sa il capreasca putin cu un par, cei cu chef de teribilisme sa le faca in camp nu in mijlocul unei zone foarte aglomerate. Mai are careva detali, pe unde s-a terminat urmarirea?
|
aseara in jurul orei 9,in fata la club bamboo un opel astra si un motor de la politia rutiera au avut ceva de impartit.rezultatul...motorul era facut zdrente si asta avea nevoie de un face lift urgent.se pare ca soferul opelului a vrut sa evite niste pietoni care au sa rit pe trecere in ultimul moment si a tras brusc stanga,intrand pe contra sens,cel putin asa spunea lumea.daca mai are cineva detalii sa le expuna.see yaa
|
a dat la tv. politistul a intrat pe contrasens ... politistul vinovat
|
gabori la parnaie cu ei !
|
Pai normal, doar n`o sa`l scoata pe gabor vinovat ... doar traim in Romania, si gaborii nu gresesc niciodata,cu nimic ... nonorocitii ...
|
da stiti voi daca se scoate sau nu? :))) politistii aia ptr ce sunt nenorociti??..ok a comis greseala se vor duce la politie si cel cu masina si-o va repara.Cunosc cateva cazuri in care vinovati au fost politistii si s-a rezolvat problema foarte frumos ;).Nu va mai dati asa mari smardoi si injuratii pe oamenii aia ca ei pana la urma ei isi fac datoria ;).
|
EFORIE NORD - Cielo
8 Attachment(s)
Nu am vazut accidentul dar nu e prea greu de realizat ce s-a intamplat. Viteza excesiva de intrare in curba (intrarea pe centura Eforie Nord dinspre Eforie Sud - la gara) l-a facut pe cel cu Cielo sa drapeze pe contrasens unde a fost atins de o masina de culoare alba (se vad urme pe aripa stanga spate) si apoi aruncat in copacul unde se afla cand am facut eu pozele. Sunt urme de sange pe acolo. Urat. Doamne fereste.
Attachment 615239Attachment 615240Attachment 615241Attachment 615242 Attachment 615243Attachment 615244Attachment 615245Attachment 615246 |
Nu stiam ca Cielo are airbag.
|
mama in ce hal a putut sa ia forma pomului ... shit ...
pe aia cu airbagu nici eu nu o stiam :)) |
are airbag pt ca nu e fabricat la noi ... a fost destinat pt alte tari ... se vede si dupa nr de inmatriculare - se vede ca sa chinuit destul sa ia in halul asta copacul :|
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:36. |
- Copyright 2026 4Tuning