![]() |
Re: Discutii despre orice!
nu cred ca e rivalitate, nu cred ca exista un club "rival"... Oricum nu cred ca e o idee buna sa isi puna cineva mintea cu ei, nici in cadru legal nici altfel.
|
Quote:
|
Si io am primit pe hi5 mesaj de la el:lol::"dutren **** mea de jegosu puli mele` ji u esti o tarfa` "...si eu iam raspuns frumos si elegant:lol:
|
Quote:
|
daca se fac curse legale in baia mare o sa fie provocari....multe pers de la mine din club vor sa il bata si sa il provoace...:-D
|
Quote:
|
Quote:
|
cel putin multi au inceput cu lucruri serioase nu cu ce face dolar rangeru asta . la multi ani keisuke , sa iti creasca herghelia mare
|
MANUAL DE UTILIZARE A DN 1C Baia Mare-Dej
1. nu circulati noaptea sau pe inserate pentru ca nu veti vedea GROPILE (foarte multe) si s-ar putea sa va treziti cu o minunata pana sau janta indoita 2. fiti atenti la polei 3. nu uitati sa umpleti rezervorul de lichid de spalare a parbrizului si eventual, sa aveti rezerva in portbagaj 4. luati-va un pachet MARE de servetele sau multe carpe, pentru a va putea curata farurile si stopurile din cand in cand Nota: punctul 4 se aplica celor mai saracuti, fara instalatie de spalare a farurilor, asa ca mine :P Drum bun si atentie sporita ! LE: Apropo de discutia de mai sus http://forum.royalrecords.org/viewto...&t=32&start=30 ATENTIE, LIMBAJ NEADECVAT ! |
[QUOTE=costynas;2946825]MANUAL DE UTILIZARE A DN 1C Baia Mare-Dej
1. nu circulati noaptea sau pe inserate pentru ca nu veti vedea GROPILE (foarte multe) si s-ar putea sa va treziti cu o minunata pana sau janta indoita 2. fiti atenti la polei 3. nu uitati sa umpleti rezervorul de lichid de spalare a parbrizului si eventual, sa aveti rezerva in portbagaj 4. luati-va un pachet MARE de servetele sau multe carpe, pentru a va putea curata farurile si stopurile din cand in cand Nota: punctul 4 se aplica celor mai saracuti, fara instalatie de spalare a farurilor, asa ca mine :P Drum bun si atentie sporita ! mare dreptate ai. slalom urias nu alta. faza cu lichidul de parbriz e dureros de adevarata. baia mare - cluj (doar dus) 5l lichid de parbriz :shock::shock::shock: |
[QUOTE=Brabus;2947315]
Quote:
|
Mai stie careva unde se vopsesc jenti in oras, in afara de ce zicea dobro. Ms
|
[QUOTE=Brabus;2947315]
Quote:
Consuma mai mult lichid de parbriz decat carburant :)) |
Da' nu imi dau seama,pentru ce atata lichid ??
Adica spala parbrizul chiar atat de des ? Si de ce din cauza drumului cu gropi? |
Quote:
|
Quote:
si crede-ma ca nu-s genul care sa dau la fiecare, ca las pina "se aduna" ceva... |
esti si economic :D pe timp de criza :> :P
|
Quote:
|
La multi ani !
|
Quote:
|
Quote:
|
care aveti drum prin bucuresti in data de 15 ianuarie sa ma duca si pe mine acasa ?:P
|
Actorul Tony Tecuceanu de la "Cronica Carcotasilor" a murit, azi dimineata, 5 ianuarie, la varsta de 37 de ani, la Spitalul "Matei Bals" din Capitala, in urma unor complicatii la plamani, dupa ce a contractat virusul A/H1N1, au declarat pentru Mediafax reprezentanti ai postului Prima TV. Tony Tecuceanu ii interpreta, de obicei, pe Adrian Nastase si Gigi Becali in scenetele din emisiunea "Cronica Carcotasilor".Dormi in pace!
|
RIP:( :cry::cry::cry::cry::cry:
|
R.I.P Pacat ,o mare pierdere. :( Nu am cuvinte
|
Stie cineva in baiamare unse se aplica folii omologate si la pret bun ? i sti pe aia de la drumu cu mocira`
|
https://forum.4tuning.ro/442-zona-com...i-talcioc.html
sau sa-ti spuna cei care si-au pus folie in alta parte ;-) |
mms mult bllack
|
sa cresti mare :-)
|
sa terminat caterinca cu dolar racer ?
|
esti dolar racer undercover sau de ce?
|
Din cate se vede cam da, asa ca ar fi bine sa nu incepem iar. ;)
Brgds, SRR. |
Stie cineva, pe gemurile din fatza se omologheaza folia?....un pic sa fie neagra......
Eu is din Dolar racer......sper sa se termine..asa cum e, fiecare sa-si vada de-a lui` |
si daca nu ce se va intampla?? :D
|
Quote:
|
TI se pare greu sa iti schimbi ip-ul ? sau eventual sa iti faci alt cont daca tia banat doar contu?
In legatura cu folia , tio omologhez eu pe fata :D cu un pix pe o hartie A 4 :> |
da mah eo sunt cristi dolaru..si mah botdriver tu staio intrun bloc cu Un tovars dea meu..
Quote:
Quote:
|
eu din cate stiu nu au voie sati ia certificatu sub nici o forma din cauza foliei pentru ca ei nu au aparat sa verifice cat de inchisa sau deschisa ti folia:D
|
sti pe cineva...care la 2 veverite la pus sa deslipesaca folie d epe geamuril;e din fata si a incercat sa o deie jos...da ii nasol...cum o ramas geamu :( najpha :) dak imi omologheaza p[e gatza..macar un pic sa fioe inchisa ii pun :D:X:X:X
scz k scriu intrerupt..dar tastatura face figuri |
fii atent am un prieten care te poate rezolva le pune omologate cu garantie 7 ani si le face bine de tot undeva la 300 ron:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:04. |
- Copyright 2026 4Tuning