Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - B 65 LAF (rosu) (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/44326-e30-65-laf-rosu.html)

Bogdan2fsc 08-11-09 20:28

Re: E30 - B 65 LAF (rosu)

nu e cam mica turbina? :D

69WRX 08-11-09 23:01

cred ca ii ia compresia :)

LAFv8 09-11-09 01:37

Quote:

Originally Posted by 69WRX (Post 2791550)
cred ca ii ia compresia :)

mot acela era pus pe un urs si iau luat compresia ca statea de citiva ani prin spatele curtii:lol:si cu turbina era filmat de mine cind facea caterinca krake tinighigiu isi testa si el o turbina:lol:))))voi ati luato in serios ca-mi pun chiar 18 m10:lol:))))

zN3u 09-11-09 12:02

ne putem astepta la ori ce :D

Darkside_89 09-11-09 14:20

Legenda......altceva nam ce sa zic despre acest urs!!!!Multa bafta la modificari!

zamburic 09-11-09 20:01

Ma nene, a venit cipul ala din USA?... ca iti fac gauri in cutia aia de la Gabitza.... de o sa ma tii minte.. :-P

barbosa 09-11-09 20:38

nebunie ce se intampla aici :D

LAFv8 09-11-09 22:18

Quote:

Originally Posted by zamburic (Post 2793722)
Ma nene, a venit cipul ala din USA?... ca iti fac gauri in cutia aia de la Gabitza.... de o sa ma tii minte.. :-P

pai pina la urma ce-ai de gand cu ursu bai zamburiculeee:lol:til fac cind promiti ca nu dai ursu;)

LAFv8 09-11-09 22:41

Quote:

Originally Posted by zN3u (Post 2792450)
ne putem astepta la ori ce :D

ce sa zic mah ,aici este thread lui laf-ul cel batran.care ca o istorie mai se numeste si fostul HAI.laful acum se proiecteaza ,deocamdata este un proiect care se lucreaza si inca nu se poate prezenta in intregime.de jucat mam jucat cu mai multe tipuri de motoare ,mam distrat de minune ;)sa facut si proiecte care le-am inceput aproape primu cu echipa de la noi din garaj,acum incep cu adv un nou proiect care sa aibe o valoare cit de cit ,deci noul proiect de data asta culaboram cu alte servici mai avansate.caroserie facuta de gabitza 323 si motorizare electronica absolut tot ptr performante mai bune sa putem tine pasul in vara ca ies draci pe sosele,de CRISTI MAER proiect facut de HP CUSTOMS care miam dorit de mult sami fac o masina pregatita de cristi nu o spun ca o reclama ca este deja cunoscut si doar cei vechi in lumea curselor stiu ca demult am vrut sami fac masina la cristi ca am vazut si am urmarit masini facute de el care au potential sus.deci am spus ce-am avut de spus din suflet nu sa se dea nastere la alte discuti.;)la garaj la noi sau facut multe incercari si modificari care leam facut au iesit exact cum miam dorit si ceam avut in cap ,acum vreau un proiect care sa nu mai stau sal urmaresc zi de zi finca si la noi sunt destule masini care trb sa ne ocupam de ele si nu stiu daca putem sal facem numai pe al meu finca sincer la gara de munca sa muncit numai la ideile mele nebune de ii zapaceam intruna si nu mai puteau sa se ocupe si de ale lor si de celelante lucrari;)

kidu2006 10-11-09 00:25

Chiar bai Dany,da mai potoleste-te dom`le si tu odata cu proiectele astea:P ... Io nici nu mai stiu ce mai ai pe masina:???:
Creca mai ai putin si ii pui motor de avion ... nu m-as mira sincer:???:

gigcutzu 10-11-09 00:28

Si pana la urma nu dezvalui ce pui exact pe masina?(ma refer la noul LAF)

zN3u 10-11-09 16:13

Quote:

Originally Posted by LAFv8 (Post 2794275)
ce sa zic mah ,aici este thread lui laf-ul cel batran.care ca o istorie mai se numeste si fostul HAI.laful acum se proiecteaza ,deocamdata este un proiect care se lucreaza si inca nu se poate prezenta in intregime.de jucat mam jucat cu mai multe tipuri de motoare ,mam distrat de minune ;)sa facut si proiecte care le-am inceput aproape primu cu echipa de la noi din garaj,acum incep cu adv un nou proiect care sa aibe o valoare cit de cit ,deci noul proiect de data asta culaboram cu alte servici mai avansate.caroserie facuta de gabitza 323 si motorizare electronica absolut tot ptr performante mai bune sa putem tine pasul in vara ca ies draci pe sosele,de CRISTI MAER proiect facut de HP CUSTOMS care miam dorit de mult sami fac o masina pregatita de cristi nu o spun ca o reclama ca este deja cunoscut si doar cei vechi in lumea curselor stiu ca demult am vrut sami fac masina la cristi ca am vazut si am urmarit masini facute de el care au potential sus.deci am spus ce-am avut de spus din suflet nu sa se dea nastere la alte discuti.;)la garaj la noi sau facut multe incercari si modificari care leam facut au iesit exact cum miam dorit si ceam avut in cap ,acum vreau un proiect care sa nu mai stau sal urmaresc zi de zi finca si la noi sunt destule masini care trb sa ne ocupam de ele si nu stiu daca putem sal facem numai pe al meu finca sincer la gara de munca sa muncit numai la ideile mele nebune de ii zapaceam intruna si nu mai puteau sa se ocupe si de ale lor si de celelante lucrari;)

Numai stima si respect pentru munca depusa ;) ori cand si la ori ce ora!

Sper sa nu mi`o fi luat in nume de rau cu "De la tine ne putem astepta de la ori ce",dar ai schimbat motoarele mai rau ca noi ciorapi:D.

Spor la treaba si sa fie FORTAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!:oops::lol:

Marian_nebunu 10-11-09 17:02

Quote:

Originally Posted by gigcutzu (Post 2794560)
Si pana la urma nu dezvalui ce pui exact pe masina?(ma refer la noul LAF)

1.8 m10

zamburic 10-11-09 21:16

Quote:

Originally Posted by LAFv8 (Post 2794192)
pai pina la urma ce-ai de gand cu ursu bai zamburiculeee:lol:til fac cind promiti ca nu dai ursu;)

Nu il vand mai nea LAF-ule ca am devenit dependent... deocamdata mai bag niste bani in el... :P.... dupa mai vedem... 8):lol:... cu compresorul ala ce faci?... mai ai nevoie de el?...

LAFv8 10-11-09 22:46

Quote:

Originally Posted by zamburic (Post 2796990)
Nu il vand mai nea LAF-ule ca am devenit dependent... deocamdata mai bag niste bani in el... :P.... dupa mai vedem... 8):lol:... cu compresorul ala ce faci?... mai ai nevoie de el?...

nu numai am nevoie de supercharged,este de vanzare.de vanzare este si laf-ul;)dar mai am sa termin sai pun 25 12v sai fac actele si dupaia il mai aranjez cum trb si se vinde cu orice tip motor la alegere;)la pret de criza.

LAFv8 10-11-09 22:48

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 2796114)
1.8 m10

m10 iti pun tie mariane pe pisica daca vrei, ca sa ai inima de urs pura:lol:)))))

syl_325 11-11-09 20:18

FORTZA LAF-ULE!!!!!daca iese ce zici u o sa fie drac rau.sunt tare nerabdator sa vad cum o sa fie.multa bafta si forta de munca.

LAFv8 11-11-09 22:44

A N U N T.apelez la voi prieteni colegi etc etc.marti seara ni-sa intamplat o prob la garaJ.deci marti seara mi-sa spart garajul de niste anume hoti,mi-sa furat supercharged 2 leptopuri un stand alone(dictator) dupe o honda,si mai multe casetofoane dupe masinile clientiilor.va rog daca cineva are contact cu acesti infractori ,sa ma contactati si pe mine sunt recunoscator.sigur PAXTONU tr sa ajunga tot la cunoscatori ca altceva nu au ce face cu el eu unu nu mai stiu la altcineva paxton ca asta deci va rog frms daca cineva ia vreo legatura sa ma ajute si pe mine.multumesc.

jakal 11-11-09 23:01

Quote:

Originally Posted by LAFv8 (Post 2800229)
A N U N T.apelez la voi prieteni colegi etc etc.marti seara ni-sa intamplat o prob la garaJ.deci marti seara mi-sa spart garajul de niste anume hoti,mi-sa furat supercharged 2 leptopuri un stand alone(dictator) dupe o honda,si mai multe casetofoane dupe masinile clientiilor.va rog daca cineva are contact cu acesti infractori ,sa ma contactati si pe mine sunt recunoscator.sigur PAXTONU tr sa ajunga tot la cunoscatori ca altceva nu au ce face cu el eu unu nu mai stiu la altcineva paxton ca asta deci va rog frms daca cineva ia vreo legatura sa ma ajute si pe mine.multumesc.

BA ESTI NEBUN?????...nu ai si tu un paznic acolo?.....
sa-mi bag pwla.....:(......

acum depinde de prieteni adevarati care ii ai...lumea se vinde in ziua de azi si pe o paine....nu ma refer la cei care lucreaza la tine....ci la cei care afla ceva...

nasol...imi pare rau.....

negoitacata 11-11-09 23:01

Quote:

Originally Posted by LAFv8 (Post 2800229)

Ce oamenii...defapt asta e tara in care traim

gigcutzu 11-11-09 23:11

Vai...impuscati trebuiesc....fura frate de la unul care tot ce are este pe nedrept..nu de la unul ca LAF....bai foamea asta e nesimtita....fii si tu cu ea...da nu cu un om care nu merita.....si care munceste pt ce are...

Provenzano 11-11-09 23:49

au fost tot Unii care Cunosc Fenomenul.ai grija.

Razvan_MFV 12-11-09 09:08

eu zic ca-i gasesti pt ca n-au ce face cu paxton si cu stand alone decat sa le dea tot la cunoscatori si atunci probabil ca se toarna singuri.
sa fii hot e una, da` sa fii hot prost e mai nasol.
bafta

Marian_nebunu 12-11-09 09:15

iti dau eu un sfat,;) daca ai prieteni care stii ca se mai ocupa cu asa ceva;) dale o mica atentie,punei sa se intereseze ei de asa ceva,si vei afla:)

RAZvan15 12-11-09 09:40

cred ar fi bine sa pui niste anunturi pe net cum ca, cumperi....ce ti sa furat....poate ii agatzi asa. eventual cu alt nick ... si sa te plimbi duminica prin targ

EvLSant0S 12-11-09 12:21

cata minte sa ai sa pui paxtonu de vanzare pe net ? :)
dupa ce l-ai furat?
nu cred ca sunt CHIAR atat de prosti ...

RAZvan15 12-11-09 13:00

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 2801154)
cata minte sa ai sa pui paxtonu de vanzare pe net ? :)
dupa ce l-ai furat?
nu cred ca sunt CHIAR atat de prosti ...

nu e imposibil sa nu stie ce au furat acolo.. am niste exemple de ramai uluit .. in fine, sper si cred ca o sa ii gaseasca

E30_Power 12-11-09 14:18

Doamne:O:O:O Frate..... Traim in Romania Dani:( capul sus....

Singura idee care imi trece prin cap....este urmatoarea...dupa ce au furat....e si normal sa le vanda....unde nu se poate stii...dar e simplu....ca tot cineva cunoscator o sa cumpere si asa se ajunge din vorba in vorba:( Imi pare foarte rau...stiu ca nu le am cu astea dar amprente ceva nimic nu s-a gasit:(???? Sper din tot sufletul sa se rezolve toata treaba asta nasoala:(

Singurele anunturi sunt de la voi...momentan nimic....

zN3u 12-11-09 17:04

camera video de la ceva magazin pana mea ceva curte nimic ? sa luati casetele sa va uitati

Marian_nebunu 12-11-09 17:26

Quote:

Originally Posted by zN3u (Post 2801831)
camera video de la ceva magazin pana mea ceva curte nimic ? sa luati casetele sa va uitati

unde te crezi frate in start trek ????

zN3u 12-11-09 17:52

pai va fratemio cand io spart magazinu a fost ceva pana mea nu stiu ce banca si a avut camere si un magazin alimentar ceva si aia au avut videourile mai bune si clare ;) dar lasa asta ca poate omu are noroc

sa ne ti la curent cu ce ai reusit :( imi pare rau pentru cele auzite

Marian_nebunu 12-11-09 18:07

nu are magazin de mezeluri,are o maaaaaaaaaare curte de dezmembrari :)

mai uita-te la star trek:)linistit:)

EvLSant0S 12-11-09 20:09

Quote:

Originally Posted by zN3u (Post 2801831)

de cand nu se mai filmeaza pe casete ................. :lol:
informatiile ,video,se stocheaza pe harduri :)

anyway
si noaptea,la rezolutiile alea mici,n-ai nici o sansa sa vezi ceva,decat niste umbre,da n-ai cum sa-i identifici ...
si chiar si asa..
daca au o cagula pe cap,s-au pishat pe sistemele tale de supraveghere si etc..
deci e useless...
:)
cine plm da jaf fara ceva pe fatza ?

69WRX 12-11-09 23:00

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 2802376)
cine plm da jaf fara ceva pe fatza ?

mai sunt si fomisti d-astia...dar alea se numesc "jafuri spontane"

LAFv8 12-11-09 23:38

va multumesc tuturor ptr sustinere;)eu ca eu ,dar la un santier de hale care se construeste linga noi ,au cumparat 2 strivuitoare noi ,ambele 1 60 000euro,cu firma de paza,care avea cica vreo 5 paznici,si in aceasi seara au venit cu cagule pe fata lea pus pistolul la cap ia culcat cu mainile la ceafa a venit trailer a incarcat strivuitoarele au plecat si unu a ramas sai tina la pamint pe paznici dupe care a primit tel la 2 h sa plece si el ia inchis inauntru si a plecat cu o alta masina venita ,deci in aceasi seara cind mi-a spart si mie,eu am un paznic dar aia au avut ditamai firma de paza;)(deci fratilor este criza au inceput cu pistolu la cap stil mafiot) VA MULTUMESC CA MA SUSTINETI LA PROBLEMA CARE O AM;)-VA ROG DATI SI VOI MAS MAI DEPARTE

leonard 12-11-09 23:57

imi pare rau lafule pentru ce ti s-a intamplat , imi imaginez ce inseamna sa ti se fure din ce ai muncit din greu .......
daca aud ceva o sa te anunt....
sper sa ti le recuperezi cat mai rpd.

69WRX 13-11-09 00:07

daca de la tine au furat un compresor care nu prea se gaseste prin romania...dar imagineazati cand or pune la vanzare pe autovit stivuitoarele alea

Sorin91BZ 13-11-09 00:10

Ar fi buna o lege k la americani, sa ii poti omora dak iti incalca proprietatea, fiecare cu stocul sau de arme.... .
Dak nu mkr sa ii impusti in maini sau cv de genul .

cRbL 13-11-09 02:35

ma ce minte aveti si voi...
din moment ce oamenii o ard la modu pistol la cap, planuita toata treaba si alte detalii d-astea care depasesc un ciorditor de 3 la 10 mii, care credeti voi asa ca sunt sansele sa apara chestiile furate pe autovit/okazii/eventual bazaru` 4Tuning ?
Oamenii stiau ce cauta ( 99 % ) au luat ce au mai gasit si duse sunt piesele/aparatele/etc... direct la vanzare afara.
Bine ca nu au luat si alte chestii mai scumpe sau ca nu s-au intamplat alte lucruri mai grave.

Marian_nebunu 13-11-09 09:57

lasa dane ca nu stai intr-un compresor si mp3 uri, sa se bucure aia o viata de ele,lasa ca faci tu altele,o sa iti faci alt proiect cu masina ,o sa uiti,asta e;) de aceea sunt 2 categorii de oameni,cinstiti/hoti......aia cinstiti au o viata linistita ,hoti stau la puscarie se ard in k.......k......T....
hai lafule baga Fortza cu noul proiect :D:D:D te sustine lumea ca ejti un baiat cu caracter:) daca erai vreo suferinta nu erau toti langa tn;)

All times are GMT +2. The time now is 09:09.

- Copyright 2026 4Tuning