Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Hobby-uri si Pasiuni (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni.html)
-   -   Pentru pasionaţii de biciclete (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni/4079-pasionatii-biciclete.html)

Liviu_e30. 06-01-14 21:21

Re: Pentru pasionaţii de biciclete

Asta fixa are 1100g pe cand aia cu amortizoare de am avut-o avea 2400g,deci diferenta e simtitoare...
Vreau s-o fac cat mai usoara;)
Nici in privinta cauciucurilor nu sunt hotarat,vroiam sa pun unele pe 2.10 dar am gasit ceva pe 1.50

CyPz 06-01-14 21:27

Sa inteleg ca tu chiar vrei sa te bagi pe viteza si nebunii de genu :))? Te reprofilasi...bravo :).

Liviu_e30. 06-01-14 23:58

Quote:

Originally Posted by CyPz (Post 5643132)
Sa inteleg ca tu chiar vrei sa te bagi pe viteza si nebunii de genu :))? Te reprofilasi...bravo :).

Zici bine tu acolo:lol::-P

(!8Y_M 08-01-14 12:29

Quote:

Originally Posted by kosty123 (Post 5639631)
Gata si cu pozele,dar nu am gasit pe net nimic..ce vreau eu;)

Quote:

Originally Posted by Liviu_e30. (Post 5640481)
Si eu tot o bicicleta in genul la a ta am si urmeaza s-o fac albastru inchis cu furca neagra.

Quote:

Originally Posted by Liviu_e30. (Post 5642871)
Stiu ma cum e cu amortizoare,doar am avut si eu..Pe asfalt nu ajuta cu nimic si ma tenteaza ca e mai usoara...

Quote:

Originally Posted by Liviu_e30. (Post 5643125)
Asta fixa are 1100g pe cand aia cu amortizoare de am avut-o avea 2400g,deci diferenta e simtitoare...
Vreau s-o fac cat mai usoara;)
Nici in privinta cauciucurilor nu sunt hotarat,vroiam sa pun unele pe 2.10 dar am gasit ceva pe 1.50

Eu nu inteleg un lucru... in pozele urcate de kosty este o bicicleta cu suspensie fata spate... u zici ca ai asemanatoare... dar ca pui furca fixa pt ca e mai usoara... pt 1300g diferenta (daca valorile date de tine sunt exacte) dar acum vin cu intrebarile urmatoare:

Ce greutate are cadru?
Ce greutate au rotile?
Ce greutate are transmisia? (foi, lant, pinioane, pedale, schimbatoare)
Ce greutate au restul componentelor la un loc? (frane, cabluri, camasi, sa, tija sa, pipa, ghidon, butuc pedalier, mansoane, manete de frana si schimbatoare)
Ce greutate are rugina din cadru si alea 15 straturi de vopsea date peste original si 20 de stikere apliktate?
Ce greutate au stelutele de pe spitze, luminitele, neoanele, oglinzile, kilometrajul, si ce mai ai montat pe ea (ca banuiesc ca ai...)

Ce greutate totala are bicicleta... si ce ar insemna 1300g in plus pt un comfort mai sporit si incheieturi mai sanatoase? eu cred ca e SUB 8% din masa totala a bicicletei....

ma rog... voi stiti mai bine ce si cum...

bft

Liviu_e30. 08-01-14 14:59

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 5644098)
Eu nu inteleg un lucru... in pozele urcate de kosty este o bicicleta cu suspensie fata spate... u zici ca ai asemanatoare... dar ca pui furca fixa pt ca e mai usoara... pt 1300g diferenta (daca valorile date de tine sunt exacte) dar acum vin cu intrebarile urmatoare:

Ce greutate are cadru?
Ce greutate au rotile?
Ce greutate are transmisia? (foi, lant, pinioane, pedale, schimbatoare)
Ce greutate au restul componentelor la un loc? (frane, cabluri, camasi, sa, tija sa, pipa, ghidon, butuc pedalier, mansoane, manete de frana si schimbatoare)
Ce greutate are rugina din cadru si alea 15 straturi de vopsea date peste original si 20 de stikere apliktate?
Ce greutate au stelutele de pe spitze, luminitele, neoanele, oglinzile, kilometrajul, si ce mai ai montat pe ea (ca banuiesc ca ai...)

Ce greutate totala are bicicleta... si ce ar insemna 1300g in plus pt un comfort mai sporit si incheieturi mai sanatoase? eu cred ca e SUB 8% din masa totala a bicicletei....

ma rog... voi stiti mai bine ce si cum...

bft

Banuiesti gresit,nu am cinci ani ca sa-mi pun stelute,zorzonele si alte porcarii de care ai pomenit tu mai sus:rolleyes2
Bicicleta nu am cantarit-o dar e mult mai usoara pe langa altele(ex:cum sunt cele de la first bike )...
Si in plus gusturile nu se discuta:!:

(!8Y_M 08-01-14 19:33

Quote:

Originally Posted by Liviu_e30. (Post 5644170)
.iesti gresit,nu am cinci ani ca sa-mi pun stelute,zorzonele si alte porcarii de care ai pomenit tu mai sus:rolleyes2
Bicicleta nu am cantarit-o dar e mult mai usoara pe langa altele(ex:cum sunt cele de la first bike )...
Si in plus gusturile nu se discuta:!:

Am kutat poze cu a ta si nu am gasit nimic... Dar vazand ce au prietenii tai, colegii forumisti cu kre mergi la ture, am dedus k si u ai zorzoane pe ea.... Iar faza cu "am si eu una asemanatoare" ... Eu unu zic k e grea.... + k se vede aiurea suspensie doar spate...

Bft
Toate cele bune...

P.S. eu am giant, fixa si nu ma preocupat greutatea... Si mi s-a parut ciudat sa conteze greutatea p o bicicleta de 16-18kg....

P.S.2 m-am dat cu bicla d 55kg(eu am 60)... E geniala la drum lung... Unde mai pui k avea si 3.10m lungime bicla....

Liviu_e30. 08-01-14 19:42

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 5644346)
Am kutat poze cu a ta si nu am gasit nimic... Dar vazand ce au prietenii tai, colegii forumisti cu kre mergi la ture, am dedus k si u ai zorzoane pe ea.... Iar faza cu "am si eu una asemanatoare" ... Eu unu zic k e grea.... + k se vede aiurea suspensie doar spate...

Bft
Toate cele bune...

P.S. eu am giant, fixa si nu ma preocupat greutatea... Si mi s-a parut ciudat sa conteze greutatea p o bicicleta de 16-18kg....

P.S.2 m-am dat cu bicla d 55kg(eu am 60)... E geniala la drum lung... Unde mai pui k avea si 3.10m lungime bicla....

Eu nu sunt genul sa pun zorzoane...
Cand o sa fie refacuta din nou am sa postez aici poze cum arata si inainte si dupa.Si atunci o sa precizez si greutatea cu pisele schimbate;)

kosty123 10-01-14 21:11

Am si eu o intrebare..Se poate intampla ceva daca imi vopsesc bicicleta acum/pe timpul acesta(precizez ca e vorba despre vopsea la spray) ??

CyPz 10-01-14 22:39

@Liviu: Pune-ti ma cu telescoape..o sa vezi..ca ajuta...si diferenta de greutate, cum iti spunea (!8Y_M mai sus..nu e genial de mare.. Aspectul...e altfel..

@(!8Y_M : Nu am zorzoane... ce mai am eu pe bicicleta in momentul asta si ce va mai fi, sunt urmatoarele:
-lampa pe spate
-far pe leduri
-kilometraj cu iluminare din spate si ac luminat

Atat. In rest e o bicicleta ca oricare alta, intretinuta cat de cat, piese noi, cat de cat de calitate, si cu cateva stikere pe aripi..

@kosty123: Daca o vopsesti acum si o lasi 2-3-4 zile, saptamani la o temperatura de 20-30 de grade.. s-ar putea sa nu se faca coaja de portocala ..:rolleyes2
Daca o vopsesti pe frigul asta..risti sa se faca vopseaua zgrumturoasa..sa nu se aplice bine..si sa nu se usuce corespunzator..

kosty123 25-01-14 18:59

"Caldura" mare "monşer":shock:

(!8Y_M 26-01-14 19:15

Caldura...... Caldura.. Da gazonul e de mare angajament....
Mi-am km dat duhul dar a meritat.... Dabea m-am odihnit dar park as iesi dinnou la plimbare, nu de alta, dar kenda-urile din dotare mi-au depasit asteptarile in materie de aderenta p orice tip de 'carosabil'....

rako1205 31-01-14 00:33

[IMG]IMAG0924[/IMG]

rako1205 31-01-14 00:38

1 Attachment(s)
sal.eu am o bicicleta de curse in carbon.grupul e shimano ultegra,coarne in carbon,pretul depaseste 1400 de euro (doar structura 800)

kosty123 01-02-14 21:07

Am o intrebare cam ciudata,dar totusi o pun: Exista şa pentru biciclete cu incalzire ??

rako1205 01-02-14 23:16

Quote:

Originally Posted by kosty123 (Post 5658158)
Am o intrebare cam ciudata,dar totusi o pun: Exista şa pentru biciclete cu incalzire ??

nu cred!dar nu vad la ce ar folosi,eu si iarna ies si nu am probleme,mainile sunt cele mai sensibile

CyPz 05-02-14 22:13

2 Attachment(s)
Teaser :pelvic_th

Liviule, tu o sti deja 8) .

Liviu_e30. 06-02-14 00:44

Quote:

Originally Posted by CyPz (Post 5660517)
Teaser :pelvic_th

Liviule, tu o sti deja 8) .

Victoria :blowme::pelvic_th :lol:

rob3rt0 06-02-14 15:06

Claudiu, pentru Kentu' ala, sincer, te urasc! :lol:

E superb, am vazut pozele de pe Daciaclub :oops:

CyPz 06-02-14 15:41

8 Attachment(s)
:-) ))))

Pai in cazul asta.. hai sa o prezint si aici :

Este pe cat se poate de originala, vopseaua, manere de coarne, saua, angrenajele, cauciucurile, absolut tot...mai putin axul rotii spate, spitele, camerele si brida aia de la frana.

Am luat-o in casa.. si am desfacut-o din toate bucatelele... curatat, degresat, uns, montat la loc... :-)

Mai trebuie sa ii montez lantul, care si acesta este al ei, de fabrica, si sa vorbesc cu baiatul de la care am luat-o sa-l intreb de cric..

(!8Y_M 07-02-14 11:30

E clar... acum pot sa tip in gura mare fara sa ma creada nimeni nebun...

TE URASC:(( si te invidiez totodata....

Caut de vreo 2 luni unul cat mai original (chiar daca necesita restaurare dar sa fie complet) si la un pret ok... si gasesc doar avioane... de curiozitate... lasa-mi si mie un PM cu cat a costat... daca nu e prea secret:P

Una peste alta.. felicitari si sa-l stapanesti sanatos...

nutzuXXL 07-02-14 18:35

1 Attachment(s)
Pun si eu o poza cu bicla. E aproape gata. Urmeaza foi doval biopace si e pregatita de sezon

CyPz 20-02-14 14:01

9 Attachment(s)
De vanzare !
600 lei
0762870643, de preferat dupa ora 13

wazzaaa 20-02-14 22:41

Careva din Bucuresti dispus la niste ture in forja pe velodromul Dinamo ? :lol: (cojones needed) 8)

http://ciclist.files.wordpress.com/2...-bucuresti.jpg

Video si poveste :
Velodromul Dinamo – „Magia ovalului”

N.e.K 02-03-14 22:43

Ultima oara cand am fost pe acel velodrom era intr-o stare foarte proasta.. plin de gropi si toate cele..

CyPz 17-03-14 20:18

20 Attachment(s)
Achizitie noua..

EXTE Race Limited Edition 2013 Black Basterd designed in Germany

- cadru Lite Aluminium 7005
- furca SR SunTour XCM v3 reglabila
- echipament Shimano Altus
- pedalier SR SunTour XCT v3
- schimbatoare viteze Shimano Altus megadrive made in Malaysia
- sistem franare pe discuri fata-spate TekTro i0
- jante duble Exte Alloy
- butuci Formula Protection

M-am interesat pe net..noua ar fi pe la 800 de euro..

Pret de achizitie 200 lei..:lol: atat ca nu are roata pe fata..trebuie sa-i fac..:rolleyes2 ..sa-i schimb lantul...si mai multe nebunii.
Nu e uzata, e mai mult statuta.. asta ma bucura :D

rob3rt0 18-03-14 18:17

Fara roata pe fata, pret mic.. E furata;)

Sa te bucuri de ea! :-)

kosty123 22-03-14 21:27

Si-a montat cineva Gps Tracker pe bike ?..si la ce pret s-ar gasi. :lol:

kosty123 29-03-14 16:42

chiar nu a avut/are nimeni ?? :?:

rako1205 29-03-14 21:23

Quote:

Originally Posted by kosty123 (Post 5686561)
chiar nu a avut/are nimeni ?? :?:

nu am avut dar m.am interesat cele mai ieftine incep de la 80/100 euro.am vazut si marca garmin care ajunge si la 350 euro .....

Liviu_e30. 06-04-14 13:30

20 Attachment(s)
Va prezint si eu MTB-ul meu din 2008 pe care l-am reconditionat.
Piese schimbate:
- janta spate
- cauciucuri
- camere
- intinzator
- sa
- saboti
- manere schimbatoare
- cablu frana
- cabluri schimbatoare
- camasi(frana+schimbatoare)
+ vopseaua

CyPz 06-04-14 14:36

7 Attachment(s)
Imi place cum ti-a iesit, dar tot nu-mi place furca aia :lol: Ar fi pacat sa nu-i trantesti un set de aripi cum am eu pe aia galbena.. arata urat golul ala asa.. In rest.. chiar imi place :twisted: S-o vedem maine!

Apropo de asta.. maine, la ora 8:00 plecam in turul de care va spuneam acum ceva timp. Ne vom intoarce acasa miercuri seara. Eu voi merge cu cea galbena:rolleyes2.

Pun si eu poze cu un Pegas Camping din 1980, acum l-am luat de la vopsit, ma apuc de montat.8)

Liviu_e30. 06-04-14 14:43

Hai ma,nu fii rau,fiecare cu gusturile lui :-P
misto culoarea aia de pe pegas

Ne vedem maine..

kosty123 10-04-14 13:28

6 Attachment(s)
MTB 26" 2008.Am cumparat-o acum o saptamana si un-pic..cu pretul de 200 lei.I-am adus cateva imbunatatiri+vopsit bascula/furca spate.I-am luat o pereche de faruri,si un stop pe spate,camasi/cbluri la frane..si la schimbatoare. 8)

(!8Y_M 02-05-14 21:33

1 Attachment(s)
Teaser....

(!8Y_M 03-05-14 18:15

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 5701197)
Teaser....

Teaser 2....

rob3rt0 08-05-14 19:16

Ba esti nebun? :lol:

Esti un munte de imaginatie, toata stima! :-)

(!8Y_M 08-05-14 21:43

Msmsmsms

Din pakte nu prea mai am tp pt ea dar sper sa o termin curand, nu de alta dar campionatul de drift incepe in weekendul asta....

Bft alll

nutzuXXL 08-05-14 21:49

3 Attachment(s)
Ma laud si eu cu astea mici ale mele

Cx zero ultegra 11 di2

Si c40 chorus 11

Tazmaniak 14-05-14 21:43

Are cineva de vanzare 2 cauciucuri 26x210 ?

kosty123 22-05-14 22:41

Imi ajunge 400ml de vopsea pentru a-mi vopsi bike-ul ?(e cea albastra de mai sus)

All times are GMT +2. The time now is 15:42.

- Copyright 2026 4Tuning