![]() |
Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning
Quote:
|
Ne gandim, vorbim si apoi iti spune ce si cum.
ps. Sageata , CALCA APA !!!! :lol: |
Stai cuminte ca nu o sa vina 30 de masini :)))
|
Organizati si voi un drum pana la mare si un week-end acolo... la asa ceva as veni si eu si poate ca si altii ca mine... Sau macar un drum pana la Bacau, la pista... Avem destule locatii in apropiere, daca la mare e prea departe: Cheile Bicazului, Durau, Rezervatia de zimbrii, ba chiar si nou redeschisa Cetatea Neamtului... Daca ar organiza cineva un tur al manastirilor din nordul Moldovei cred ca ar fi interesati si destui din tara sa participe. Ar fi ca o reeditare al fostului "Raliul Manastirilor" care avea ca punct de plecare Piatra Neamt. Un remember: https://video.google.com/videoplay?do...44153668932962
Mi-am adus aminte de o faza: ieri, pe langa Kaufland, imi taie calea un vijelios cu o dacie 1300 albastra si cu sticker 4tuning pe luneta, care iesise fara sa se asigure, fara sa opreasca la stop si fara sa semnalizeze, de pe o strada laterala. Merge cativa zeci de metri in fata mea si apoi, tot fara semnalizare, o ia pe stanga spre Petrom, evident, tot aiurea. Cat a mers in fata mea nu am putut sa nu remarc putoarea de benzina nearsa care iesea din masina, arcurile suprainaltate de pe spate si fata satisfacuta de imberb a respectivului. Satisfactia provenea probabil din faptul ca reusise sa taie calea aiurea cuiva de doua ori in 20 de metri si sa incalce cam 6 reguli de circulatie in cateva secunde si cativa metri... L-am lasat in pace din doua motive: 1. Eram in masina cu sotia mea si fiul meu. (daca nu eram cu fiul meu probabil nu ma deranja prea tare ca mi-a taiat un ghertoi calea si ca era sa intru in el...) 2. De obicei nu ma pun cu prostii pentru ca au mintea odihnita iar respectivul parea foarte odihnit. Am insa o rugaminte, pentru el si pentru ceilalti viteji din trafic: incercati sa va dati talentele pe pista si nu va mai jucati cu vietile altora! Vineri, alt mare schumacher de vreo 20 de ani, a izbit o fata de pe trecerea de pietoni din dreptul spitalului. Fata s-a ales cu clavicula rupta si el cu dosar penal... M-am vazut cu el pe culoarul spitalului, cand ii disparuse zambetul tamp de pe figura si era inundat de lacrimi si remuscari. Prea tarziu... Daca ma mai vad in trafic cu respectivul si in conditii asemanatoare, am sa sun la 112 si am sa fac o reclamatie completa sa vedem cine rade mai bine. Prezenta stickerului 4tuning pe luneta unui astfel de exemplar ca si numele unui anumit club pe parbriz nu fac decat sa aduca deservicii imense de imagine. Parerea mea... Disclaimer: Dacia albastra la care fac referire nu este NT.01.FER. |
Quote:
Ideea este ca noi am dat stikere doar celor care stiam ca fac parte dintre ai nostri si care sunt de n ori mai responsabili in trafic! Cat despre organizarea unor deplasari de genu , este cam greu! Si multa lume stie de ce zic asta!Dar se incearca intai deplasari simple, si apoi poate pe viitor gen pista BAcau, Chei, etc! Quote:
La Hanu Ancutei mi se pare o idee buna ! Chiar ar fi frumos! Eu am sa lansez invitatia!Pentru Vineri! Sa vedem! |
Nu stiu cat de greu este de organizat... Anul trecut am mers intr-un grup de aprox 50 persoane (14 masini) pana in Kusadasi (Turcia) unde am stat 10 zile... Anul acesta, in septembrie vom repeta figura si inca nu ne-am apucat de "sunat" adunarea. Probabil luna viitoare vom definitiva grupul. Tine pur si simplu de seriozitate.
Despre sticker, pur si simplu am facut o remarca, nu o acuza. Majoritatea celor pe care-i vad in trafic cu masini modificate au grija de ele si nu risca aiurea un accident. |
Quote:
|
Stii cum e... Eu unul am dublul varstei tale si sunt pasionat de automobilism de mult timp. Am avut si modificat desule masini pana acum si chiar am participat la curse (legale si mai putin legale) dar in trafic am incercat intotdeauna sa-i respect pe cei care ma respectau la randul lor. Comportamentul in trafic tine mai mult de cei 7 ani de acasa decat de indemanare (cu exceptiile blonde pe care le cunoastem cu totii).
A fi pasionat de tuning nu este echivalent cu a nu semnaliza sau a nu da prioritate, cu toate ca destui "smecheri" se transforma in Montoya dupa ce-si pun un sticker pe trotineta... Pacat... Imaginea noastra, a tuturor pasionatilor de personalizare auto, are de suferit. Parerea mea... |
Salutare dulai ! Unde gasesc o baterie auto mai ieftina si buna in afara de Rombat ?
|
Quote:
Quote:
|
Era un simplu exemplu... Nu-i deloc greu de organizat asa ceva si i-am dat un exemplu de ceva la scara mai mare care nu a pus nicio problema. Nu-s aberant sa sugerez plimbari in Turcia...
Intalnirile celor de pe reno.ro se tin lunar, undeva in tara, in functie de voturile forumistilor. Sugeram ca, avand in vedere judetul nostru, sunt multe locuri in care s-ar putea organiza excursii, locuri mult mai interesante decat parcarea din fata stadionului/politiei, un poligon, etc... Nu-i asa ca atunci cand nu ai ce spune e mai simplu sa te iei de forma sau sa interpretezi separat fragmente din afirmatii? |
Quote:
la sighetul marmatiei:lol::lol::lol: |
Ca sa trecem de momentul asta, vreau sa intreb daca a vazut careva din voi Mercedes-ul S Brabus pe care-l conduce Emil Junghiu (patronul de la Prodprosper). Cred ca este una din cele mai puternice masini din Piatra si oricum una extrem de frumoasa. Nu are nimeni fotografii cu ea?
|
Quote:
|
Numarul e PRD sau ceva de genul acesta. Am avut ocazia sa ma sui in ea recent si m-a lasat masca... si nu e primul S in care ma sui. Masina nu arata foarte diferit din exterior insa la motor si la interior se vad clar diferentele fata de un S normal. Cristi, baiatul lui, are un A8 mortal, cu un numar asemanator. Masini serioase....
|
In primul rand... daca am dispune toti de bani si timp ...cred ca am merge oriunde ...Roman.. Bicaz.. Bucuresti ..Turcia... Afganistan.
Sunt oameni care mai au acasa familie ,copii sau mai si muncesc si nu prea le mai arde de plimbari. E foarte greu(desi nu pare) sa imobilizezi atatia oameni sa faca un lucru la comun indiferent de club ca la urma urmei aici vorbim de COMUNITATE nu de cluburi! Si aici ma refer la faptul ca in aceasta comunitate oricat de mult ne`am stradui noi nu am putea sa facem ceva calumea deoarece suntem in stadiul in care nici macar nu ne cunoastem intre noi. Brusc de la o saptamana la alta apar persoane pe care nu le`ai vazut in viata ta ,care nici macar nu vor sa aiba o discutie la gramada sau alte chestii. Si aici iti pot da un exemplu concret baiatul cu bora care in paginile anterioare cand lumea l`a pus sa-si justifice afirmatiile a inceput cu figuri si injurii. Sunt fel si fel de oameni..fel si fel de caractere.Un alt exemplu ar fi si cel dat de ThunderRa cu pustiu cu dacia (pe care sincer nici nu`l cunosc). Haideti sa fim mai calmi ...sa analizam mai mult situatia si dupa sa tragem concluzii sau sa ne apucam sa ne certam ca`n epoca de piatra! :D |
Quote:
|
Quote:
|
:lol:nu stiu dar suna frumos, tare.:lol:
|
Quote:
Aici ai dreptate. Si eu vin la intalniri ,dar nu ma stiu cu toti ...:D |
Ati luat-o razna ! Ia zicetzi si mie cat trebuie sa incarce o masina ? ( Voltzi )
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
salutare baieti !
Sunt din Piatra , locuiesc in bucuresti ! Mi-am luat un golf 3 in 2 portiere sa il tunez...si acum e cam criza... vreau sa il fac beton !! ;) Acum sa strang ceva banisori si sa mai iau de pe la voi ceva ideei |
Bun venit pe forum ;)
|
Cea mai mica masina din lume :) https://www.youtube.com/watch?v=dJfSS...eature=channel
|
Quote:
Ataseaza si tu niste poze cu golfu sa il vedem si noi:D |
Normal e ca in baterie sa ai in jur de 12....12.3 cam asa...iar cand esti la relanti undeva 14...daca mai ai si alti consumatori aprinsi ajungi undeva la 13.5...vorbesc din masuratori recente facute la borne ;) Cel putin in cazul fiatului meu...cifrele difera putin de la masina la masina dar nu cred ca foarte mult.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: