![]() |
Re: Club astra bertone
Lol din contra ca daca ai suspensie stock ai sanse sa frece pe cand cea sport numai se lasa in jos nu se mai apleaca masina .....
|
am uitat sa preciez ca Bertonele meu este Turbo si are suspensia mult mai tare ca si cea normala 1,8 sau 2,2
|
il sustin pe pyranha ca de exemplu cu suspensia stock si cu cauciucuri de iarna pe 17/45/215 atinge la unele denivelari sau daca masina mai are 1~2 pasageri in spate
|
a fost la un moment dat un bertone blue arden de cj cu motorul spart (pe la 3mii e) stie careva ceva detalii despre el? multam frumos
|
6 Attachment(s)
unde imi pun si eu folie fata spate ?? asta e titiu meu
|
faina masina dar ce motor ai ?
|
1.8 :)
|
|
Unde pot gasi si eu capacele negre pentru prezoanele de la masina?
|
va asteptam pe comunitatea celor cu Bertone....
|
cumpar bara fata astra g opc, vand bara astra bertone fata si mai cumpar ceasuri cu dysplay alb sau eventual le schimb cu ale mele pe negru
|
crystip84 da-mi un telefon poate te pot ajuta cu o bara fata de OPC, am una SH !!!!
0741379201 Bun, dupa cum stiti am avut un Bertone Turbo dar un dobitoc l-o faultat si mi-o iesit dauna totala; cu banii de la asigurari si cu banii de pe epava intentionez sa-mi caumpar altul, asa ca daca unul dintre voi vrea sa-si vand Opelul (numai versiunea TuRbO ma intereseaza) poate ma intereseaza. Ideea e alta, voi ce a-ti face in locul meu cu putine fonduri ? A-ti cumpara o masina turbo de la noi, care e omorata de proprietar? Ca doar nu-ti cumperi benzina turbo sa mergi la piata; sau din germania ?Sunt intr-o mare dilema, din cauza fondurilor disponibile, dar pe seceta asta poate se poate negocia mult cred :D BaftA |
cat ti-au dat pe masina cei de la asigurari? Aveai casco (la cat era asigurata masina)?
|
Quote:
|
sincer in Romania totul e posibil
|
si restul baniilor pana la 12k? tu iei 4000 si vrei sa mai pui sa iti iei turbo? si cu epava ce faci? nu vinzi nimic de pe ea?
|
Pai am vandut-o, iar acuma cu banii de la asigurari si de pe epava imi iau alta, poate nu la fel de dotata, dar neaparat OPEL ASTRA COUPE TURBO. Dar nu mi-a raspuns nimeni : ti-ai lua de la noi sau din germania ? tinand cont de banii cheltuiti pe drum, taxa etc,?!?
|
aha...si totusi pretul total: epava + bani de la RCA= ???
Masina era evaluata la 12k si tu ai ramas acum dupa toata afacerea cu cat? Vezi ca ti-am raspuns eu.. |
Si cam cat esti dispus sa dai pe un turbo? Poate aflam ceva pe ici pe colo....
|
Nu pot arunca cu sume de bani, depinde de marfa pe care o ai, cum se prezinta samd !!!....Discutam nu-i ca imi trebuie masina
|
Salut,
De cateva zile mi s-a aprins senzorul de la airbag si nu se mai stinge deloc, m-am uitat eu sub scaun pt k are niste "chestii" acolo, dar nu ma pricep si nu imi dau seama de nimic. Aveti idee ce o avea si dc pot sa ii fac eu ceva sau trebuie sa ma duc la un service ca sa imi stinga senzorul din bord? |
Tester clar.
|
Salut. Am o mare problema, so please help. S-a "dus" turbina de pe al meu bertone 2.0 turbo. Am scos-o ( cu mare dificultate ) si am fost cu ea la cateva persoane care reconditioneaza turbine . Mi-au spus ca nu o pot face.
CUm pot rezolva problema asta? Adica ori s-o repar pe asta, ori sa gasesc una chiar si second hand, dar buna? (am gasit doar pe la 900 de euro si nu am banii astia). Va rog sa ma ajutati daca stiti ceva. |
de reparat nu se repara, sau se repara si cade in 2 luni la loc, 900 euro pentru o turbina noua e un pret decent (eu stiu ca in magazin e in jur de 1400 euro), vezi totusi pe la anunturi poate vinde cineva o turbina SH, care s-ar invarti oricum pe la 500 euro.
|
700 euro - turbina noua de opc cu galerie, actuator si garnituri.
|
Quote:
daca mai ai putin rabdare pana imi schimb eu turbina originala de pe z20let cu cea de opc,ti o dau eu pe a mea cu tot cu galerie si actuator daca ai nevoie si de ele,e in stare buna,nu o schimb din cauza problemelor ci pt un upgrade |
as vrea sa ma anunte si pe mine cineva cand va avea loc intalnirea:D
|
26 iulie...
|
Quote:
sau e numai pt cei din Bucuresti ? |
daor pt Bucuresti din pacate...
|
de ce numai pt bucuresty
|
invitatia e pentru toata lumea..iti dai seama, ar fi o placere sa veniti si voi cei din tara....
|
face careva schimb de interior ?....eu am piele neagra ....as dori rosie dar sa fie ok, cel putin la fel de buna ca a mea ....daca e cnv interesat da-ti-mi un pm eventual ofer si diferenta in fuctie de starea ei
|
curatarea valvei EGR este necesara? la ce interval de timp si ce presupune?
|
Pai ii prelungesti viata curatand-o, si chipurile ar merge motorul mai rotund! Este o operatiune destul de simpla asa ca nu ai nimic de pierdut, dimpotriva, daca o mai cureti din cand in cand cu o perie si benzina, si daca tot o desfaci poti umbla si la clapeta de acceleratie sa-i dai si ei luciul:-)
|
dar la ce motoare o gasim? doar diesel?
|
Pai de exemplu eu am motor de 2.2 benzina si am valva egr...
|
si ai curatat-o pana acum? unde se afla (localizarea ei?)
|
Pai se afla in dreapta motorului sus, e ca un cilindru asa si vine o mufa pe ea, o desfaci din suport si o cureti.
|
sal
sunt nou pe aici....in toamna asta as vrea sa imi iau si eu un bertone .... eu sa prefera un cabrio 1.8 16v ... ce parere aveti despre el .. respect ms anticipat |
| All times are GMT +2. The time now is 17:17. |
- Copyright 2026 4Tuning