![]() |
Re: Sibiu, discutii off-topic
tocmai mi-a fost adus la cunostinta faptul ca afara a inceput sa ninga usor....
Speram la mai mare.... |
Ce fain e ca la Sibiu ca ninge... pe la noi "bate vantul"...
|
o sa inceapa si la vl sa ninga...si va mutati toti la ambient...
|
Prea curand nu prea cred... e un soare de parca vine primavara, cel putin momentan !
|
ningeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ..
|
dap ningeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....
|
oare sunt singurul trist ca ninge?:))
|
Quote:
|
eu ma bag sa hibernez. Treziti-ma in martie.
|
Quote:
|
nu sunt fan iarna/zapada si frig :)) Plus ca in martie bag masina la vopsit deci, atunci ma trezesc la realitate, abia astept sa treaca astea 2 luni si ceva :lol:
|
nu e vorba numa de cauciucuri..adica si asta...da oricum nam bani de cauciucuri..acum mi-am luat suspensie...si urmeaza o buza de vr6...
motivul pt care nu-mi palce iarna e ca nu pot face nimic la masina..pt ca nu am garaj...asa ca tre sa stau sa ma uit la toate chestiile pe net...:)) si chiar daca as avea bani nu le-as putea cumpara:))...sau acum am suspensia si daca o tine tot asa cum a fost azi..nu o pot pune..k inghet cu mana pe arcuri:)) |
asadar si prin urmare puneti placa in picioare si pe partie fratioareeeeeeeeeeee :))
|
sa mai ninga putin si dupa merge placa de numa :X
|
Azi-npt pe la 01 am facut o vizita la KFC ....:peace::peace: doamne ce dor mi-era ... oricum n-am fost singurul ca dupa urme mai vizitase cineva parcarea .. a fost super .. pacat ca a nins mai puternic pe seara si n-am putut deranja pe nimeni la o spontana la ora aia . La mai multa zapadaaaaaa !!!!!
|
Pentru toti cei pe care nu-i voi mai vedea la intalniri pana dupa anul nou, va doresc Sarbatori fericite si un An Nou minunat. Distractie placuta si sa ne povestim si la anu` :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
eu o sa mai povestesc pe aici daca am cu cine;)) |
de pe forum nu cred ca pleaca cineva pt mult timp :))
|
mai sunt oameni care au wi-fi la purtator si sunt pe "tzava" tot timpul 8)
|
ce inseamna wi-fi? fir fara fir?
Nu dispare nimeni de pe forum, asa ca pentru cei care "cetesc" ... va urez un Craciun Fericit alaturi de cei dragi. P.S. Multumesc pentru urarile de ieri. |
in primu rand la multi ani!!! lup.. nu am putut ajunge la intalnire ca am taiato la germania i-am zis lui bdz sa transmita dar nu stiu daca a facuto :D..... si in rest craciun fericiti si cu multe cadouri:twisted: in rest mai vb pe aici....:D
|
va spun si eun un Craciun Fericit tuturor!
Mosu sa va aduca tot ce va doriti:peace:... la mine cadourile deja au inceput8) |
UN CRACIUN FERICIT MEMBRILOR 4TUNING SIBIU....................SI MULTA SANATATE:holden::holden::holden::holden:
|
3 Attachment(s)
Imi cer scuze ca postez pe topicul vostru.
Am nevoie de putin ajutor . Cunoaste cineva, masina aceasta ? :arrow: |
nu dar as vrea sa fie a mea:))
|
Quote:
|
Craciun Fericit mai darlings, petrecere frumoasa si "tate helea". usor cu sarmalutele sa nu va ia durerile :)).
P.S care stiti de o mazda albastra identica cu a lui PGG. Are MDL la nr. |
baieti aveti grija ca sa pus RAR pe treaba:D azi la luat pe un coleg de al nostru nu stiu daca ee si pe forum o pisicutza alba ema... la cam lasat fara talon si multe alte chesti aveti girja :D sa umblati cu toate actele pe la voi
|
Quote:
|
pai cu actele nui bai...ca le am la mine..da tobele nu:)))
|
pai pe malu cibinului numai ca era RaR....:|
|
Quote:
|
nu stiu eu am auzit
|
eu am trecut pe langa iei ..... si era numai radaru dupa rompetrol......si baiatu cu pisicuta era oprit
|
atuncea cine a fost acolo mi-a spus ca la baiatu cu pisicuta io insirat o lista lunga.... de ajuns sa isi petreca ei revelionu cum se cade:D
|
s-au anuntat radare pe zona de vineri pana luni, deci atentie pe unde circulati, cum circulati si mai ales cat consumati :bong: :drunk:
|
Quote:
Mie personal mi-au luat talonul de 2 ori in oras pe Calea Dumbravii, Victoriei..etc PS: La iesire si pe DN-uri sta "in general" ARR-ul. Numai bine, La Multi Ani si grija cu alcoolul la volan :rolleyes2 |
Ce va mai place sa va contraziceti...
Nu conteaza unde sta RAR-ul, ARR-ul, Politia, Armata... toata lumea... Important e sa ai masina in regula, tot ce ai pe ea sa fie omologat. Si e si mai important sa CITESTI legea..... sa iti NOTEZI ce e important si ce te poate ajuta si sa RETII ce te poate incrimina ca sa stii ce sa raspunzi. Pana una alta, sunt convins ca cei de pe forumu` asta nu vor bea si sa conduca, asa ca va zic asfalt uscat dar parcari pline de zapada. Distractie placuta. |
| All times are GMT +2. The time now is 03:10. |
- Copyright 2026 4Tuning