![]() |
re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe
Andrei zimi si mie te rog..unde tapitzeaza astia...si daca e scump ?
|
vedeti ca folie omologata monteaza, mai recent, si de la podul de butelii spre palas, la 2-300 metri de semafor...e reclama mare pe i.c. bratianu. si-a pus un prieten pe golf V, e foarte multumit, stiu ca e noua locatia si i-au facut reclama si la radio. nu am intrebat de preturi, iar daca afla careva va rog sa imi spuneti si mie, sau daca ajung eu mai devreme va anunt eu.
|
Aha...Ok...Ms !!! ;)
|
Quote:
Vb cu SLC-u ... am sa ii dau eu un nr de telefon ... |
SALUT BAIETI AM MAI ADAUGAT INCA UN MONTAJ CU ANDU SI SILVIU , SPER SA VA PLACA TOATE
Montaj nr 1 https://www.youtube.com/watch?v=pJ82jCuGFT0 Montaj nr 2 https://www.youtube.com/watch?v=GsYohMYV-30 Montaj nr 3 https://www.youtube.com/watch?v=2BMoft0xpkc Montaj nr 4 https://www.youtube.com/watch?v=5rQgzmOcZjE Montaj nr 5 https://www.youtube.com/watch?v=IEIAT2mRodk Ultimul facut Montaj nr 6 https://www.youtube.com/watch?v=PdxAwQbJn6o |
Bv baieti bv X team ...
Mult respec ! Evident ZMA si TRA cei care au scris istorie .....in constanta ;) bv Respect ! |
in legatura cu rdv-ul solenza albastra ca am vazut poze cu ea intr-un montaj ... o tot vad prin oras si mi s-a parut cam stock .. fara aerograful pe care il avea.. jante .. si spre deosebire de poze avea stopurile innegrite...
|
pei a fost vanduta masina nu mai are acelasi proprietar acum , inainte sa o vanda a dat tot jos de pe ea
|
Chiar tot :)
|
Ms Andreii..o sa vobersc cu el..;)
|
Quote:
|
....inca un constantean :P ... https://www.youtube.com/watch?v=1-W5wbIwKS4
|
Quote:
hahaha sa dea draq .. mishto .. incer5c sa-l urc pe hi5 s nu reushesc .. grrrr... |
Leonard potzi sa im raspunzi si aici nu e problem...!!!
Si mai era unu care avea probleme cu mine in legatura cu turometru !!! :D |
lumea barfeshte k de astazi PIA e piton :D ... k a fost mai rapid k ariciul sonic in orash :D
pacat ... nu-ti bate capu ... !! ai preteni ;) |
adica a ramas fara abecedar sau cum ?
|
e adevarat 107 in valu
|
pretenaru zaha...am auzit ca te-a omenit.....e bine ca-l iei pana de nunta
|
ptiuuuu,eu care credeam ca aveti si voi detectoare de radar .acum asta e .un claxon in minus pe strazile orasului :P
|
ouch...
Doamne fereste |
fara grija o sa il iau si o sa ma revansez
|
Quote:
|
era doar o gluma tata ,nu te agita asa tare .esti om in toata firea dar chiar asa sa nu mai stii de gluma .era ceva de rau daca vreun accident urat sau cine stie ce mare belea dar omul il va lua inapoi pana la urma .nu e moarte de om.facem mare discutie acum si din chestii din astea ?
|
Quote:
|
:)) pai pe forumul asta nu mai stii cand e gluma sau nu .imediat se aprinde lumea:)) .pana la urma stie cineva care e treaba cu noile truse de prim ajutor ?
|
sunt tampiti cu trusele lor , nu stiu cum sa mai scoata bani asta e faza , asa ca au bagat si faza cu trusele , asa cum au bagat si cu vesta de care nici macar nu avem novie la masinile pana in 3 tone etc . veshnica manevra a gaborilor si guvernului pt a mai face un val de bani
In mare parte ei scot din trusa medicala anumite obiecte , si baga mai putine din cate am vazut la stiri si in loc de pansamentele vechi se pun comprese , pei imi bag P*** in ei si imi cumpar o compresa si o bag acolo , si am terminat taraboiu si daca ma opreste sa imi spuna mie diferenta! ca ii Fwot* si o ranga in dintzi k deja sunt nenorociti . sa nu intelegeti gresit , nu ar fi mare *** sa dau banii pe alta trusa , faza care ma deranjeaza k ne fura pe toti o tzara intreaga in ultimele luni , ba cu stingatoare ba cu veste ba cu trusa acum.... data viitoare o sa ne ceara chilotzi si tampoane de femei in trusa sanitara |
eu azii cu 86 in localitate am luat doar 3 puncte:))))
|
unde dreaqu era radar?
|
ce fericit esti
|
apropo de trusa si altele le am dar nu omologate si cand ma oprit un politai a zis ca sunt bune
|
tre sa fie omologate de comunitatea europeana ... adica CE... din cate ati vazut la tv cele omologate rar nu sunt bune.... traim in romania si ma asteptam la asa ceva... asa ca luativa dalea straineze sa nu aveti probeleme in plus sunt shi mai ieftine...
|
Intrebare?.........in mamaia ..sunt indicatoarele alea de viteza.....nu au camere sau ceva? nu?...ca nu vreau sa ma trezesc cu vreo amenda....
Azi mergeam spre Navodari...si am trecut...si aveam peste 120..nu am apucat sa ma uit ce scrie.Stiti careva?...au sau nu camere?.... |
stai linishtit k nu au camera...
si la viteza asta ti`a indicat ceva de genu: ">80" viteza mai mare de 80 :D |
Fuarte tare!!!!!...credeam ca au camere....phiu!!!!
e bine ca vezi ce abatere ai la vitezometru......mergi constant....si..vezi diferenta de viteza dintre cea de pe ceas si cea de pe afisaj...... |
nu sunt camere , am observat ca daca esti pe banda a 3 nu arata ce viteza a i si an mamaia este restrictie de viteza 70
|
nu faci treaba k nici alea nu prea afisheaza k`lumea ;)
|
daca treci invers nu afiseaza nimik :D ... am incercat eu :D
|
da si nici nu arata viteza cum trebuie cred ca si radarele sunt la fel
|
ei sunt legea ... asa iti zic ... adica acum sunt un fel de dumnezei ai shoselelor cred ei ...
|
Deci acu stim pe cine injuram cand folosim expresii de genu: "Dumnezeul mamii ei de groapa!!!" si cand il prindem pe strada dai ca a lasat sa se faca asa nenorocire pentru soferi :) :) :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:56. |
- Copyright 2026 4Tuning