Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

Reality Check 06-07-10 23:05

Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 3494305)
Eu am un motto in viata .. Pe apa si pe femei nu dau banii ;)

Si bine faci! Lucrurile cu adevarat de valoare nu se pot cumpara cu bani. ;)

Spark 07-07-10 00:52

Quote:

Originally Posted by Reality Check (Post 3498462)
Niciun om nu este perfect, stim bine fiecare lucrul asta. Si chiar daca ar fi un om perfect, asta ne-ar plictisi uneori. Nu cred ca e prea placut sa stai langa un om de genul asta: un om care face totul ca la carte, care nu comite nicio eroare.
Diferenta de varsta intre voi doi este destul de mare (daca tu ai avea 30, iar ea 24 n-as mai spune asta, dar acum se simte foarte mult). Daca as discuta mai mult cu tine si ti-as pune mai multe intrebari despre copilaria ta, despre dinamica relatiei voastre, am descoperi impreuna aspecte care scartaiau in mod serios. La fel cum am descoperi si imaturitatea ta (no offence). Apropos, sa stii ca ne atragem intotdeauna egalul emotional.

perfectiune nu in sensul absolut ci perfect pentru persoana in cauza, sau destul de aproape de idealurile acesteia. si da, exista si greseli, e normal sa fie asta. daca chiar vrei poti sa pui intrebarile alea in privat, nu ma supar. si yea, n-am zis eu ca sunt cea mai matura persoana care exista.

Quote:

Daca tii la tine, rupi relatia cu ea. Ati fost impreuna, ea a vrut sa puna punct, OK, mergi mai departe. Dar nu in stilul descris mai sus. Amintiri? Absolut normal sa fie.

da, tin la mine, dar normal ca tin si la ea. voi merge mai departe, dar cumva tot sper sa fie bine intre noi.

Quote:

Ai 22 de ani, prietenele ei au 15, 16, 17 ani. Daca ele se uita la tipi de varsta lor si ii compara cu tine, e normal sa fii tu in avantaj. Tu ar trebui sa fii constient de ceea ce esti, de cat esti de bun sau rau (si asta nu prin comparatie cu altii) si sa-ti vezi de drum. Suferinta e parte din viata, te formeaza si te caleste. Important e sa treci frumos mai departe, avand grija de tine, invatand din greseli etc. Nu e vremea acum sa analizezi "la rece" pentru ca situatia e "calda". Dar, peste timp, vei intelege mai bine.

prietenele ei au in general 18-19 ani ca acuma au dat bacu, si in general are prietene mai in varsta incluzand si alti fosti, exceptand colegii care n-ai ce face si is de-o varsta. poate nu 100% dar sunt constient de cum sunt eu si ceea ce sunt si e destul de ok. momentan nu stiu din ce greseli sa invat ca nu prea vad cu ce am gresit, dar ma rog ...

si dupa felul in care vb pari ca ai trecut bine prin scoala vietii, sau ai studiat si psihologia

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 3496539)
sfat de la sageata?????:lol:

vrei sa o pastrezi? las-o gravida!:lol::lol::lol:

acelasi nebun de sageata. tati ... macar mi-ai adus un zambet pe fata, desi nu ai toate tiglele pe casa, dar apreciez ca-ti dai efortul sa-mi dai sfaturi :lol:

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3496313)
Spark...acu o sa incepem toti sa ne dam cunoscatori. De ce? Ca toti (sau majoritatea) am trecut prin ce ai trecut si tu. Ce'i clar (si nu tia fost zis) e ca ai 2 optiuni in momentul de fata:

1) Sa ne asculti si sa iei ceea ce a spus Psyco de buna si asa sa faci.
2) Sa te indoiesti de cele spuse si de sfaturile date si sa o iei pe "hard way"...de aici incepe phootayu...dar odata si odata ai sa ajungi la vorbele noastre si ai sa'ti doresti atunci sa fi ales prima parte...dar ai sa vezi ca ai pierdut 6/12/18/24 luni pentru o matza de mult timp plecata. Ai sa te convingi "pe propria piele" si ai sa ajungi sa ne dai dreptate...si o sa regreti.

...
Te rog (nu sfatuiesc) sa alegi prima optiune. E pentru binele tau!!! Nu fa si tu greseala care am facuto noi...dar din moment ce ai scris aici cred ca deja ai inceput sa o faci...acum de tine depinde cat o sa fie ;)

Pace si succes!

prima optiune va si fi. e greu dar trebuie sa ma tin de ea (de optiune).

Quote:

Originally Posted by bmwm5 (Post 3494299)
1.o relatie intre el 21,ea 15 suna putin a pedofilie,dar trecem cu privirea.
2.nu o sa mai gaseasca altul ca tine...cine naiba se desparte de cineva cautand pe altcineva ...identic?
3.are 16 ani si vrea sa mai experimenteze...nu trebuie neaparat sa aiba pe cineva ...acum,isi gaseste ea cu cine sa ..."experimenteze"
4.nu poti manca, simti ca innebunesti iar prietenele ei te vad perfect...ce mai vrei?sunt partenerele perfecte iar ...cui pe cui se scoate.
PS daca tot ce am scris mai sus nu te ajuta,suna-ti prietenii si du-te la curve,te vor ajuta sa treci mai usor peste tot

1. pedofilie e doar sub 12-13 ani, corupere de minori e de acolo la 15 ani, si de acolo e legal.
2. era in sensul bun a cuvantului pentru mine, ca tine o sa tina asa la ea, cine o sa faca atatea si gesturi mari si mici .. si din astea
3. as zice mai mult cu traitul vietii decat asa mult cu experimentatul, dar ce pot zice eu, doar ca asta cred.
4. nu sunt pentru asa ceva.
asta si fac ca ies cu prieteni si prietene sa-mi ocup timpul.

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 3494285)
@spark

e naspa cand ajungi sa postezi aici ... cam toti am avut o perioada d-asta nasoala dar fiecare a trecu peste ea

1 la mana e o copila proasta are 16 ani si nii nu stie ce gust are p*la
2 la mana e o copila proasta care se lasa influentata de alte proaste , asa zie prietene :-@
3 esti tanar ... esti intreg ai cap ( sa nu iti ploua in gat ? ) , ai doua maini baga-ti p*la las-o in pace

...
stii ce e nasol acum , ca timpul care il petreceai cu ea acum e liber , incearca sa il umpli , iesi la bere cu baietii , iesi din casa , si veziti de ale tale , ca fete o sa fie , si o sa vina . eu in 10 ani am ars-o doar cu ea , nu imi pare rau , ca asta a fost dar , viata e frumoasa si merita traita , ce zice aia ca vrea sa isi traiasca viata e o curva , viata poti sa o traiesti si cu cineva alaturi , bine ca nu ti-a zis ca ea vrea sa se fu*a cu tot orasu.
cand o sa isi dea seama ca a pierdut , dar aici intervii tu , arata-i ca te-a pierdut , taie total orice contact cu ea , si cand te mai suna da-i viteza si spunei ca ai treaba , gaseste motive sa NU te vezi cu ea

vrajeala asta cu sa fim prieteni nu tine , eu dupa ce m-am intalnit odata cu ea a dat sa ma pupe asa cum se pupa psdele , si i-am zis sa isi pupe asa pizdele masculine cu care iese ea sa ma lase pe mine in pace ;)

capu sus , si nu te mai consuma pentru ea ;) nu merita , crede-ma ;)

1.nu ma deranjeaza.
2. am o vaga banuiala ca e si asta
3. da, cam asa
la partea cu taiatu din viata mea, merge pana cand vine inapoi, pentru ca scopul final asta ar fi, dar sa vina ea ca atunci sunt sanse de schimbare in bine cred eu.
cu ramasu` prieteni nu se poate,cel putin la inceput clar nu. singura chestie e ca imi vine greu sa renunt de tot in general in situatii de genul pentru ca e o fata minunata si cum sa renunti de tot la astfel de persoana. dar momentan am zis ca asta voi face.

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 3494134)
Spark, fii un domn si respecta-i decizia. Fara insistente, fara rugaminti etc, las-o asa. Daca e sa existe un motiv pt asta o sa ti-l spuna ea la momentul potrivit, e doar un copil de 16 ani, foarte usor de manipulat, vrea distractie, party-uri sa experimenteze, pai las-o sa-si faca de cap. Toate la varsta asta cand eram (implicate intr o relatie stabila) asta ne doream libertate, distractie, copilarie, adolescenta, fara explicatii si retineri..unele mai mult, altele mai putin... unele au regretat apoi, altele nu.
Situatia e clara, las-o libera...acum eu nu stiu cat e de matura ea si cat o sa aprecieze asta din partea ta, dar tu fii domn si arata-i ca decizia ei este respectata.

pe cat posibil asta si incerc sa fac.

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 3493633)
Sparkule... las-o.
Daca incepe sa iti faca din astea... e grav.

Totusi, eu as suspecta ca flirteaza cu un alt tip, chiar daca nu e nimic sigur intre ei doi. Nu stiu ce sa spun acum. Las-o in pace, nu ii da niciun semn de viata si cred ca se va urca pe pereti daca o tratezi cu... multa ignoranta.

din toate partile asta mi s-a spus si asa va fi.

Quote:

Originally Posted by bitang (Post 3493489)
Nasol nene cu tine daca o "matza" de 16 ani iti suceste mintile in halu' asta.Nu "dispera" domle' esti tanar,mai bine traieste-ti viata din plin decat sa te amagesti pt dansa:D.Din cate spui tu eu cred ca tipa aia nu stie ce vrea cu adevarat de la viata.La anii ei nu exista altceva decat curiozitate.

aia cred si eu ca nu prea stie si de aia se intampla toate, ca ei cu da si cu nu si in gesturi si in vorbe.

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 3493442)
MAN, ea a luat deciza asta? ATUNCI BAFTA. EA are ultimul cuvant de spus... CAND ea iti da papucii, nu ai altceva de facut decat sa o LASI. Dar sa o lasi, fara telefoane, mess, si altele... o lasi din toate punctele de vedere... Daca intradevar tine la tine si te vrea si etc, crede-ma te va cauta.
...
Si daca te cauta ii spui simplu : " eu nu vreau asa, ori ma cauti cu gandul sa ne impacam sa fie bine, ori nu ma mai cauti deloc, dar gandeste-te bine, sa nu fie prea tarziu "

...
Si nu-s misogin, femeia e buna normal, dar cand o apuca nebuniile, e de nerecunoscut, si face niste chestii la care nu te asteptai incat te face sa dai cu ea de pamant. Nu ramane decat sa-ti bagi piciorul, si sa mergi mai departe.

cam asa e cum zici.

nu am raspuns mai repede pentru ca asteptam sa vad ce ziceti si imi pare bine ca au sarit atatia cu sfaturi care le-au considerat de buna cuviinta. si in special ca au raspuns astia grei de pe forum, eugen, mustang, sasha, psyho, morph, sageata si nu numai.
situatia e momentan asa, ca suntem in pauza totala. ce va fi pe viitor nu stiu, dar sper sa fie bine.

Psycho 07-07-10 02:31

@ reallity

http://images.icanhascheezburger.com...5106013843.jpg

stai linistit ca nu am nevoie de psiholog , asa mi-a spus Ionel . prietenul meu imaginar , deci nu am nici o problema .

man femeile sunt ca sosetele , desii suna urat , cand transpiri le schimbi , uneori schimbi si doua perechi pe zii , eu unul asa fac , sa nu zic precum chilotii ca ca unu la mana nu port si doi la mana ei au un rol in viata noastra ne sustin p*la ;)

Incearca si treci peste spark viata e frumoasa , ma uit la dobitocii astia care se sinucid , nu as face asta in vecii veciilor , nu pot sa iti spun mai multe , si nu pot sa spun multe in public , dar viata mea a luat o turnura super placuta ;)

https://realbikers.com/catalog/images/LoudPipes.jpg

morpheusmaster 07-07-10 02:37

Man, daca ai sa te tii de punctul 1 totul o sa fie bine si o sa se rezolve de la sine!!! ...iti urez succes si un cer senin in fata!!!

P.S. Haideti sa depasim subiectul "spark"...lasam si pe altii gen "reality check" sa ne povesteasca...ei se pare ca sunt mai cu 3 ooo

Mustang 07-07-10 19:58

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 3498681)
nu am raspuns mai repede pentru ca asteptam sa vad ce ziceti si imi pare bine ca au sarit atatia cu sfaturi care le-au considerat de buna cuviinta. si in special ca au raspuns astia grei de pe forum, eugen, mustang, sasha, psyho, morph, sageata si nu numai.

Da' am slabit vere... ce-ai cu mine? :shock:

Sasha 07-07-10 20:38

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 3500545)
Da' am slabit vere... ce-ai cu mine? :shock:

<---- 51 kg.. de unde "grea"? :roll: :))
so.. sa ai bafta si timpul le vindeca pe toate :)
enjoy the life !!!

22VIN 07-07-10 21:58

Lasa gogule, ca mai "experimentezi" si tu, ce, numa' ea?:lol: Acu' incearca sa te gandesti numai la aspectele pozitive: orizontul ti s-a deschis brusc:lol:
Oricum, din cate cred eu, va realiza ce-a pierdut si va incerca sa se intoarca la tine. Si atunci sa te joci si tu putin cu ea, ca ai tot dreptul.

Deci, e vara, e soare, cum zice si melodia aia "la mare la soare fetitele sunt goale":lol: Go go go!!:lol: Bine, sa nu se inteleaga ca-ti zic sa-ti alini suferinta prin asta, nici nu e bine, dar dupa ce trece perioada asta naspeta n-ai niciun motiv sa nu te distrezi putin.

morpheusmaster 08-07-10 02:54

Mustangu ca mustangu...tot mai misca putina cu la cantar...dar daca si sageata e la categoria "grei"...e clar :)) (mai destindem atmosfera asa putin)

Psycho 08-07-10 09:33

Tine minte o vorba , cel mai de pret lucru e libertatea ;) Ai sa o intelegi candva ;)

bmwm5 10-07-10 21:21

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 3501764)
Tine minte o vorba , cel mai de pret lucru e libertatea ;) Ai sa o intelegi candva ;)

subscriu :D

sageata 10-07-10 22:42

Quote:

da, daaaa!!! o sa ajunga ca mine.:lol::lol:

Sasha 11-07-10 10:16

Quote:

nu sunt de acord.. dar in fine
libertatea poti s-o ai si in timp ce imparti viata cu cineva, asta in cazul in care nu esti obsedat de libertate si ti se pare ca te sufoci non stop :)

julaikos 11-07-10 12:30

aici sunt foarte de acord cu sasha,atata timp cat exista comunicare si intelegere reciproca e imposibil sa nu existe libertate;mai conteaza si ce faci cand esti liber :lol:

Eugen_TL 12-07-10 12:25

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 3509417)
nu sunt de acord.. dar in fine
libertatea poti s-o ai si in timp ce imparti viata cu cineva, asta in cazul in care nu esti obsedat de libertate si ti se pare ca te sufoci non stop :)

Depinde enorm cu cine iti imparti viata.. ca unele sunt in stare sa priceapa multe, altele nu si iau foc numai cand intrii pe forum,facebook,messenger, primesti un tel de " mai traiesti esti ok?" de la o fosta colega de liceu sau fac, sa nu mai spun de iesirile cu baietii cam interzise ca nah, noi F@tem in GRUP cand iesim si multe alte "libertati" ....

Sasha 14-07-10 11:39

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 3512286)
Depinde enorm cu cine iti imparti viata.. ca unele sunt in stare sa priceapa multe, altele nu si iau foc numai cand intrii pe forum,facebook,messenger, primesti un tel de " mai traiesti esti ok?" de la o fosta colega de liceu sau fac, sa nu mai spun de iesirile cu baietii cam interzise ca nah, noi F@tem in GRUP cand iesim si multe alte "libertati" ....

aici depinde de barbat.. cata siguranta ii ofera ei, daca ai invatat sa-i arati ca poate sa aiba incredere in tine poti sa faci linistit lucrurile spuse de tine.
Femeile prin natura lor sunt posesive, nu toate ce-i drept... nu ca barbatii nu ar fi, dar cazul femeilor este mult mai des intalnit, si isi "apara" ce e al ei.Ah, si tu ca barbat daca de a lungul timpului prin acel fb,hi5,ym ai avut succes si ceva cuceriri si ea stie asta, well nu te astepta sa stea linistita :)

SMocKey21 15-07-10 14:25

Quote:

Ai uitat de burlacie dar stai ca la tine nu se mai aplica :) esti indragostit acum nebunel :D

julaikos 15-07-10 22:55

sasha mare dreptate ai,dar la fel de bine poti sa castigi increderea,si sa-ti faci de cap in fel si chip,fara ca ea sa afle :lol:

Sasha 18-07-10 13:32

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 3521361)
sasha mare dreptate ai,dar la fel de bine poti sa castigi increderea,si sa-ti faci de cap in fel si chip,fara ca ea sa afle :lol:

toti o fac/facem la un moment dat, doar ca trebuie sa fim destul de inteligenti ca sa nu se afle:) , asta numai in cazul in care iti pasa de ce ai acasa.

Alex4u 21-07-10 17:41

bei niste Furadan si ai uitat-o..:lol:

Crisskro 23-07-10 13:16

Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?

Rupe orice legatura, delete din facebook / hi5 sau orice altceva, sters numere de telefon, daca insista spune-i ca ai nevoie de spatiu, hit the gym, mergi in club/terase cu prietenii, cauta-ti un hobby pentru timpul ramas (eventual o alta limba, sau studiaza ceva ce iti va fi de folos pe viitor).

Si ramane vesnica zicala: Disregard females, acquire currency.

PS: imbatat sa uiti de ce s-a intamplat, si combinat cu altele nu functioneaza, te vei simti si mai naspa dupa.

midnight_rider 06-08-10 19:00

de uitat, uiti doar temporar deoarece te lovesti mai mereu (cel putin la inceput) de ceva ce-ti va aduce aminte de el/ea, singura solutie sa uiti cu totul e aia cu furadanul inghitit in cantitati industriale(cum zicea cineva adineauri) sau un revolver incarcat ce'l descarci in tampla ta sau tampla lui/ei (in functie de cum te simti tu) (a doua varianta mi-ar conveni mie:pistoles:):rolleyes2

Mustang 06-08-10 21:39

Eu cred ca trebuie sa nu va mai uitati la noua telenovela a lui Dan Diaconescu - moartea Madalinei Manole... face rau la bibilici.v:lol::lol::lol::lol::lol:

midnight_rider 07-08-10 07:36

atunci, lasand la o parte faza cu furadan si diaconescu (nu urmaresc OTV sau DDTV, in nici un caz), nu se merita sa-ti faci tie rau, daca ar fi posibil, atunci a 2a varianta, ii zbori creierii aluia/aleia:pistoles:( sorry ca vorbesc urat si dau idei d'astea, I'm still pissed off:rolleyes2)

Crisskro 07-08-10 10:52

Nu are sens sa gandesti asa. Cel mai mare rau pe care il poti face e sa o duci tu bine. Concentreaza-te pe asta.

Eugen01m 07-08-10 11:12

Quote:

Originally Posted by Crisskro (Post 3569567)
Cel mai mare rau pe care il poti face e sa o duci tu bine.

Frumos punctat ! Incearca sa te obisnuiesti si ca persoana respectiva nu mai exista pentru tine .

VladM 07-08-10 12:01

Eu zic ca e indiferenta doare cel mai tare. Si cum a zis si baiatul de mai sus,sa iti mearga tie bine. Eu nu am iubit niciodata,si nici nu imi doresc prea curand,dar am vazut la altii/altele.

midnight_rider 07-08-10 13:04

Quote:

Originally Posted by Eugen01m (Post 3569593)
Frumos punctat ! Incearca sa te obisnuiesti si ca persoana respectiva nu mai exista pentru tine .

incerci sa te faci ca ploua, sa-ti imaginezi ca nu mai exista, aia se cheama amagire:lol:;(cat de fraier poti sa fii sa te fraieresti singur?:rolleyes2), autosugestia nu functioneaza tot timpul, si n-ai rezolvat nimic...mai ales cand mai dai ochii, fara sa vrei, cu acel personaj (se intampla tot timpul):confused2:dizzy:

Dripci 08-08-10 11:45

De cand citesc threadul asta, deja e a treia oara pentru mine cand ma chinui sa uit :)). You never get used to it :\. Si pot spune din experienta ca DOAR timpul rezolva. Genetic suntem programati sa renuntam la amintirea lucrurilor triste.

Crisskro 08-08-10 13:29

Si la mine tot a treia oara a fost. Keep busy.

Ingerasul99 08-08-10 14:05

Fiecare dintre noi se confunda la un moment dat cu un capitol foarte neplacut in viata: despartirea de persoana iubita. Nu prea cred ca exista cineva care sa fi iubit o singura data, iubirea sa ii fie impartasita si sa traiasca pentru tot restul vietii cu persoana respectiva, deci de aceea sustin ca "fiecare dintre noi". Ca e dureros, ca iti vine sa te dai cu capul de pereti, ca nu stii ce sa faci, e oarecum evident, daca sentimentul de iubire mai este inca prezent, chiar si intr-o doza mica.
Intrebarea care vine in cap in mod logic este "ce e de facut?". Nu ma impac cu despartirile de nici un fel, deci a nu se intelege ca eu am reusit sa dobandesc un auto-control atat de puternic incat sa imi impun sa pot trece peste o eventuala despartire fara probleme, dar totusi m-am gandit ca niste ideei de baza ar fi folositoare pentru oricare dintre noi, cei care ne lovim de problema numita "despartire"/"am primit papucii".

1)Infrunta realitatea: unul dintre aspectele cele mai dificile care stau in calea depasirii momentului dificil este acela este gandul ca totusi poate mai exista o sansa pentru a iti recapata persoana iubita. Accepta ideea ca nu mai exista nici o sansa, ca trebuie sa mergi mai departe si sa incepi un nou capitol in viata ta. A accepta ideea in sine, este un prim pas important. In momentul in care nu accepti ideea ca nu mai ai nici o sansa de a-ti recapata persoana iubita, o sa suferi si mai mult la ideea ca persoana respectiva nu regreta nici macar un pic faptul ca te-a parasit.

2)Nu-ti mai plange de mila: fiecare dintre noi considera ca despartirea lui/ei intra in topul celor mai dramatice despartiri din istorie. Ei bine, cam toate despartirile urmeaza un scenariu in mare parte asemanator, iar viata merge mai departe. Daca stai sa meditezi asupra faptului cat de ranit/a ai fost, nu o sa faci decat sa fi ranit/a in continuare. Pentru a-ti reveni dupa o despartire in primul rand nu-ti mai plange de mila! Fi optimist/a si gandeste-te tot timpul ca trebuie sa treci peste faptul asta.

3)Scapa de lucrurile care iti amintesc de relatia incheiata: o mare greseala care majoritatea dintre noi o facem este aceea de a continua sa pastram poze, lucruri, amintiri in general, de la persoanele care si-au ales alt drum. Intial, pare dificil sa scapi de lucrurile care-ti amintesc de persoana din trecut, dar odata ce scapi de respectivele lucruri, ai facut un pas important in misiunea ta de a merge mai departe. Fa-o fara sa gandesti/judeci. Pune-ti mintea in stand-by si incepe sa scapi de cadourile de la respectiva persoana, de pozele din calculator, de mesajele din telefon, de arhiva de la messenger, etc. Pentru cei care au locuit impreuna cu partenerul si care nu-si permit sa-si schimbe locatia, ajuta foarte mult pur si simplu sa rearanjezi mobila in camera...da un aspect diferit camerei. Pare un detaliu minor, dar ajuta mult.

4)Adu-ti aminte de familie si prieteni: unii dintre noi obisnuiesc sa isi stabileasca ca prioritate in viata partenerul si sa uite sa mai ofere atentia necesara familiei si prietenilor. A fi impreuna cu familia si a va simti bine impreuna ajuta mult in a-ti reaminti cum erai inainte de relatia pierduta, ei cu siguranta te vor sustine si iti vor ridica moralul, lucruri ce ajuta foarte mult.

5)Vindeca-ti orgoliul: ai iubit, nu ai iubit, o despartire iti raneste profund orgoliul, asta e un lucru clar! De aceea oscilez intre ideea de a incerca sa iesi cu alte persoane de sex opus dupa despartire si a nu face lucrul asta, deoarece un eventual refuz nu ar face decat sa iti raneasca si mai mult orgoliul...de aceea cred ca cel mai bine ar fi, in cazul in care nu esti sigur/a de succesul la sexul opus, sa incerci sa-ti faci prieteni noi, sa te apuci de o activitate sportiva, de ce nu sa iti modelezi corpul la sala - lucru ce iti va oferi optimismul necesar de "a iesi la vanatoare din nou" atunci cand te simti pregatit/a.

6) Motiveaza-te: odata cu despartirea apare si sentimentul acela de "cum o fi putut sa ii fie asa usor sa abandoneze tot ce era intre noi?". Sentimentul de a deveni violent fata de respectiva persoana, de a-i adresa tot felul de injurii este oarecum normal, este energia negativa care apare in tine si simti nevoia sa o eliberezi, energie care nu face altceva decat sa te faca o persoana nesuferita in prezenta altora, daca esti sportiv sa iti scada nivelul performantei, daca esti scolar/student sa iti scada rezultatele la invatatura. Nu lasa acest lucru sa se intample! E ca si cum ai lasa decizia fostului partener sa iti dicteze viata! Cea mai buna razbunare la care poti apela impotriva fostului partener este acela de a avea succes! O despartire trebuie sa te motiveze, sa te faca sa iti doresti sa fi mai bun/a, sa evoluezi pe scara valorica. Doar imagineaza-ti ca-ti intalnesti fostul partener peste cativa ani si tu este o persoana mult mai buna din punct de vedere fizic, economic, de ce nu si al inteligentei, decat persoana pe care respectivul fost-partener a parasit-o! De ex, daca esti de sex masculin, doar imagineaza-ti cum ar fi sa te intalnesti peste cativa ani cu fosta ta partenera, care te-a abandonat, dar tu de data asta sa ai un corp sculptat dupa care intorc femeile capul pe strada, o masina super frumoasa la care ea doar poate sa viseze si o nevasta de 10 ori mai frumoasa decat fosta! Garantez eu ca fosta va avea cel putin pe moment remuscari referitor la pasul pe care a decis sa il faca atunci cand te-a parasit!

Despartirile sunt dureroase, e adevarat. Nu iti poti manipula partenerul sa nu te paraseasca, dar poti manipula efectele despartirii asupra ta!

Psycho 09-08-10 00:41

Quote:

Originally Posted by SMocKey21 (Post 3520218)
Ai uitat de burlacie dar stai ca la tine nu se mai aplica :) esti indragostit acum nebunel :D

vorbeste lumea .. sa stii ca si reciproca e valabila ;)

Quote:

Originally Posted by Crisskro (Post 3537587)
Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?

Rupe orice legatura, delete din facebook / hi5 sau orice altceva, sters numere de telefon, daca insista spune-i ca ai nevoie de spatiu, hit the gym, mergi in club/terase cu prietenii, cauta-ti un hobby pentru timpul ramas (eventual o alta limba, sau studiaza ceva ce iti va fi de folos pe viitor).

Si ramane vesnica zicala: Disregard females, acquire currency.

PS: imbatat sa uiti de ce s-a intamplat, si combinat cu altele nu functioneaza, te vei simti si mai naspa dupa.

Done that si a functionat ;) ... e ce amai buna metoda .. no friendly fuck no nothing ... e mai bine asa .. du-te-tare . ro ;)

vacaroz 11-09-10 00:33

femei.. fete, fetite, femei babe etc.... eu nu-mi explic existenta lor si cu gandesc ele. cand ti-e lumea mai draga trosc....sufla cu mucii-n fasole...si noi ca prostii ne apucam de baut.pe viitor o sa-mi mai iau un caine decat sa mai pun suflet vreodata :)

Sasha 11-09-10 02:50

Quote:

Originally Posted by vacaroz (Post 3649944)
femei.. fete, fetite, femei babe etc.... eu nu-mi explic existenta lor si cu gandesc ele. cand ti-e lumea mai draga trosc....sufla cu mucii-n fasole...si noi ca prostii ne apucam de baut.pe viitor o sa-mi mai iau un caine decat sa mai pun suflet vreodata :)

mda... vorbe clasice, si in prima fraza si in a 2`a. De inteles este dubios...ca nici noi nu va intelegem per total... cat despre pus suflet, cat de mult te-ai abtine (desi mi se pare o prostie sa te abtii de la un asa sentiment frumos) la un moment dat ajungi sa fii deja inragostit fara sa iti dai seama :-)

lovesux 19-09-10 02:37

salut ...va plictisesc si eu cu povestea mea :D s.a intamplat cam acum 1 an...mai exact vreo 13 luni si 2 saptamani...a fost genu de love story perfect pana si un simplu plimbat sau vorbit la telefon orice moment cu ea era superb ceva ce si.ar dori si cel mai fericit om din lume sa traiasca. ne iubeam enorm i.as fi dat pana si ochii din cap numai ca sa fie fericita. toate astea pana cand incepuse sa ma evite...sa.mi vorbeasca sec...nu stiam ce se intampla sau cel putin nu acceptam sau nu vroiam sa accept asta. nu ma intrebati de ce ca nici acum nu stiu de ce... nu a durat mult pana mi.a zis ca e mai bine sa luam o pauza( mi.a spus asta plangand din suflet si am vazut ca regreta) o perioada a fost singura vreo 2 luni dupa care a avut o relatie cu altcineva. in timpul asta am avut si eu o relatie dar mintea, gandul, inima imi erau la ea pe care INCA o iubesc enorm (lovesux !!!) fata cu care am fost dupa ea mi.a redat oarecum increderea sa incerc sa iubesc din nou....chiar cand m.am atasat mai tare de a2a fata...m.a inselat cu altu mi.a zis k ma iubeste k tine la mine k ii pasa dar m.a inselat....a2a oara am fost so fucked ! iar acum exact ca inainte ma gandesc la prima fata pe care o iubesc prea mult ca sa o uit. vreau sa trec peste ...cum sa fac?? va rog din suflet....un sfat:(

silviu_fxx 19-09-10 15:31

O sticla de vodka si o tura pe la bagaboante, o sa te puna inapoi pe picioare. Efect garantat 100%. Good luck.;)

lovesux 19-09-10 15:34

nicio sansa....in 1 an 1 luna si 2 saptamani am tot avut sticle de vodka...dar tot mai rau :-j ce sa fac? sa o mai caut pe prima pe care o iubesc? sa o iert pe a2a k m.a inselat ? sa.mi bag cva in ea de situatie? ce sa fac?:(

Tzzantaru 19-09-10 16:36

cel mai bine e sa-ti bagi ceva in ea de situatie , si sa realizezi ca stai si suferi degeaba.iesi in oras cu prietenii , cu alte fete , cu cine prinzi.distreaza-te si nu te mai gandii tot timpu la nici una din cele 2.cauta alta fata si rezolvi problema

chestii de genu o sa se tot intample.e inevitabil.ai sa te obisnuiesti dupa cateva "esecuri" din astea si in max 1 sapt nici n-o sa te mai intereseze.

lovesux 19-09-10 16:38

pai cand am incercat varianta iesi cu alta fata....am patit la fel :) se zice k fiecare si.o face cu mana lui.....niciodata nu am refuzat pe cineva sa.l ajut cu ceva...cunoscut sau necunoscut am ajutat pe toata lumea....nu cred ca merit...parerea mea :(

iuly_007 19-09-10 18:09

Quote:

Originally Posted by lovesux (Post 3668462)
nicio sansa....in 1 an 1 luna si 2 saptamani am tot avut sticle de vodka...

eu zic sa schimbi vodka :lol:

lovesux 19-09-10 18:10

nu prea ma ajuta asta.... :-s chiar nu are nimeni niciun sfat? ceva mai sentimental...poate spus din suflet?

All times are GMT +2. The time now is 11:09.

- Copyright 2026 4Tuning