![]() |
Re: masinile modificate din bacau
eu sincer nu team mai vazut de mult cu masina prin oras
|
mee too nici numai stiu qm arata bmw ala
:P |
Erai ieri la vama cu ea Aleks nu? Ai polishat-o de se vedea asa marfa?
|
Re: cafeneaua bacauanilor de pe 4tuning
Quote:
|
cam cate dacii logan 1.6 16v sunt prin bc??
|
in jur de 20, cred....
|
Quote:
nu poate face omul o miscare k tu esti cu okii pe el :D |
Sunteti de acord cu demiterea lui Base? EU NU!
|
plm... nu fac politica, dar... mi se pare o pierdere de timp si o cheltuiala inutila, kiar nu era cazul acum sa inceapa din nou circul politic romanesc aka alegerile anticipate...
|
mergem la vot baieti acusi!Niste idioti!Tara moare de foame si ei se demit si se aleg,altceva numai au de facut!Asta e scumpa si dulce ROMANIE!
|
l-au dat jos pe basescu, a cazut si tariceanu si automat si taxa de prima inmatriculare ;) asta daca nu va fi reales tariceanu :(
|
ar fi bine sa fie asa simplu.... :)
oricum, alta veste buna : http://www.adevarul.ro/articole/sefu...culatie/309672 :D:D:D |
da, da mare dreptate, a dat Domnu sa se intample una ca asta
|
Quote:
|
din cate am auzit, a cazut doar basescu nu si prim ministru :(
|
Sal Sal...cf lumea ?! Duminik am auzit ca va intalniti in parcare la stadion,asa-i?? bafta
|
asa e :)
la 8 seara... |
o mica intrebare!cum imi pun poze alaturi de mesaj?Mersi!
|
Quote:
|
mai lume da' voi nu veniti la stadion?
|
acuma ma schimb si vin, da voi nu?
|
Quote:
;) in curand vor fi 21.... dar sper ca a 21-a sa fie mai deosebita din pct de vedere estetic :lol: :lol: ;) |
dooms adik vrei sa dai 10.000 euro pe un logan? :shock: eu unu zic sa te gandesti mai bine... eu am logan si stiu ce inseamna
|
oare iau ban ? :):D ar fi o idee :):D |
Nu fa ceva ce sigur ai sa regreti mai tarziu!!!...desigur este un sfat..nu trebuie neaparat sa il iei de bun insa ce stiu eu de masinile astea..mai rar!!!..RESPECT..pt detalii vb pe mess;)
|
Quote:
p.s.: scuze pentru absenta de la intalnire, fusei plecat din orasul lui bacovia:rolleyes2 |
hmmm eu unu te iert dak data viitoare facem o liniuta :)
|
Quote:
|
Quote:
loganul ramane singura masina care se incadreaza in bugetul meu.... am mai incercat sa ma "arunc" la un opel astra sau la un megane 2 dar depaseau cu mult 15000ron ... si din cate am inteles motorul de 1.6 16v isi merita fiecare banutz (105cp) plus ca mai am si toate optionalele de pe logan.... astfel ca diferenta de la un logan de 7000e la unu de 10000e mi se pare destul de justificata... face banu........(cred:oops: ) Quote:
|
Film >>>> :) adik triler :) http://www.myspace.com/RedLine
|
mai zii alceva, e vazut de mult,
lansarea oficiala a fost pe 13 aprilie daca vretzi venitzi cu cd sa vil trag :D |
nush da pt un logan...sa dai aproape 10000 d euro..masina romaneasca..t cam intzeapa inima :P ..
|
da dooms...ma refeream la masina pe care ai dori sa o cumperi!!!...in banii astia (daca tot vrei ceva nou) orienteaza-te spre o skoda fabia (aprox.8700 euro prima varianta) sau un renault clio symbol ( daca se mai gasesc)....insa in locul tau nu as scaote deloc din calcul SH!....RESPECT...indiferent de decizie....SUCCES;)
|
sau mai am eu o varianta 2006 noua cu 8200euro... VW si tot nu se compara
|
varianta ta e super, aici te sustin silviu, am vazut, si stiu despre ce e vorba
dak as vrea masina in banii astia, aia as lua-o fara reclama mascata, pe bune acum... |
Quote:
sh-ul e scos din calcul(SIGUR) |
Quote:
dar eu vreau sa dau ...... pentru ca cred ca e cea mai buna alegere... |
Quote:
|
Eu parca m-as fi orientat mai degraba catre un hyundai Accent sau peugeot 207, nu cred ca e mare diferenta la pret. La o adica, e bun si loganu da parca are toata lumea de acu si e prea banala...
|
Ti-au mai zis si baietii dar dami voie sai completez si sa iti zic si eu ce masina e Dulapul(loganul)1. la mana masina nu are tinuta de drum DELOC
2.e facuta atat de prost incat dupa jumatate de an sigur o sa ai primele pb cu tabla(aici ma refer la vopseaua care pur si simplu se duce si la rugina)Intereseazate si tu la mai multi cunoscuti si ai sa afli toate hibele acestei masini!Intradevar motorul ala 1.6 16v isi merita banii(o spun din propia exper) dar atat,nimic mai mult! 3.uitate ce pozitie de condus ai in masina asta si uitate de ex la un Cielo! Sper sa nu te superi k miam zis si eu parerea dar sfatul meu: mai bine iati un SH sau un Daewoo(cielo ,nubira) dak vrei masina noua!Dulapul e masina sa mergi cu familia la piata si inapoi,orice motor iai pune tot e.....Si tu nu cred k iti iei logan sa mergi cu el la pas si sa schimbi la 1500rpm!NU?!Oricare ar fi alegerea ta eu iti urez multa bafta!>>>DOOMS, |
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning