Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Raposatul Port Tomis, fostul Aqua Magic, actuala parcare din Parcul Tabacariei ! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/989-raposatul-port-tomis-fostul-aqua-magic-actuala-parcare-parcul-tabacariei.html)

sonykel 20-12-06 21:27

Re: Portul Constanta !

Scuzatima ca ma bag singur in seama... desi sunt nou pe forum... dar ce ziceti postez numarul celor care toarna la politie??? ne facem mai mult rau de cat bine?sau situatia va ramane neschimbata... deja am primit un numar pe pm...:twisted: :twisted:

leonard 20-12-06 21:50

vezi ca e deja un thread..numit ..cei care ne toarna la garda......io zic ca sunt bn venite aceste numere ...asha mai stim shi noi de cine sa ne ferim

sonykel 20-12-06 22:05

da omule multa dreptate ai uitasem de el...

Don M 21-12-06 00:11

Sonykel, ai nevoie de copilot? Ca eu unu ma bag sigur!!! Eu m-as baga sa linsez si gabori in port da` n`am cu cine....

street_racer 21-12-06 02:10

Quote:

Originally Posted by sonykel (Post 669156)
aham e altu eu zic sa facem aici o lista cu numerele masinilor celor care toarna? cine nu are curaj sa mi-le dea mie pe PM ca ios mai KAMIKAZE de felu meu... :P

vezi logan alb cu AHF la numar , vezi logan galben cu SGE la numar , vezi cielo alb cu DNI la numar .... si caini d-astia mai sunt ... da eu zic da-i in plm... lasatii sa se bage in seama ... ca tot o sa prindem noi unul o data si il facem exemplu ... il atarnam in protzap si il filmam... dup-aia punem pe net si vdm care mai are tupeu sa faca d-astea !!! >:)

Hellman 21-12-06 08:10

ala cu AHf e logan roshu .. m'a oprit pe mine.... si mai e un logan galben, dar nu am vazut numarul , statea vinerea trecuta la sala si ii oprea pe astia ...

ct11lyv 21-12-06 11:17

vara asta se poarta centura :)))

Don M 21-12-06 11:19

eu dau pas la moda!!!!! eu raman clasic!!!

YZF-PWR 21-12-06 11:31

baaa :) ala cu cielo alb DNI nu e gabor ba nubunule :) il cunosc , e de la politia de frontiera , n`are treaba doar ce`a terminat facultatea

sonykel 21-12-06 12:29

da cine a zis ma cai gabor ma??? da filmeaza si da la antena1...deci tot cap de creta e... si daca stam sa filozofam rezulta ca e amic cu gaborii si ii simpatizeaza pe gabori... si daca mai filozofam si mai mult reiese ca... in fine nu are rost...

Don M 21-12-06 12:31

Eu tot zic sa ii luam pe rand, blocam portu`ntr`o seara si daca prindem vreunu` suspect, il rupem
scopul scuza mijloacele!!!!

Most_Wanted 21-12-06 16:36

mai nu a filmat el ...el a adus antena1 in seara aia .....oricum si el e un tucurel :D

sonykel 21-12-06 18:11

ma stiu ca l-am intrebat si zice a nu filmam pentru noi... deci e un lake cu pedale si pe deasupra e si teleghidat

ct11lyv 21-12-06 23:32

io zic sa facem un filtru acolo si intra numei lumea buna fara gabori;) cel mai bine asa .. ne punem veste si daca ne intreaba cineva ziceam ca suntem de la primarie :D nepotii lu basescu ;)

YZF-PWR 21-12-06 23:47

io nush ce ai inteleges sonykel , stai calm ca nici nu filmeaza tipu cu DNI nu vbi dak esti in ne`cunostinta de cauza

All times are GMT +2. The time now is 11:48.

- Copyright 2026 4Tuning