![]() |
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
Cum adica sa dau crop ? :???: |
nu e interzis acel lucru, am zis si eu asa :-P
dupa ce cobori o masina tre' sa dai crop ca sa nu se mai vada din layer-ul "background" vezi ca e p-acolo "crop tool" ii zice |
2 Attachment(s)
comentati pls.....sa gasesc shi yo grselile prin voi;)
|
*panacota - plasa din masca e mata si nu da bine ... gurile de aer dp lateral sunt negre ... mai bene mai faceai si tu niste umbre ...
*frost_dani - spoilerul fata e cam mare ... lambo-style door e misto dar interiorul nu mai zik ... de unde interior ?? puteai sa pui nuste scaune sport ... ceva de genu ... parbrizul, geamul lateral fata si cel lateral spate nu au aceeasi culoare ... pleoapa din dreapta (celui care priveste) nu are o reflexie continua cu cea a liniei masinii ... pe asfalt ink se mai vede reflexia de la vechea masina(aia rosie) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
@ frost dani - Trebuia sa faci interiorul ....
Bara fata stramba :???: Si trebuia sa faci reflexia in lacurile ala ! :???: sau cel putin sa le stergi de acolo :-P Asa in ansamblu arata binisor ;) |
CE DRAQ AVETI CU CROP? nu e decat o scuza tampita pentru faptul k voi coborati amsina cu tot cu background.nu e o problema asta....mult mai bine puteti sa aranjati backgr0udnul incat sa nu se observe in partea de sus k e duplicat.nu mai taiati din poze......e doar un sfat.in orice caz nu mai ziceti: ai uitat sa dai crop.sunt curios cine v-a invatat.crop se foloseste la alte lucruri;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
fara suparare |
2 Attachment(s)