Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Virtual Tuning 3D (https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d.html)
-   -   Tips &Tricks/intrebari&raspunsuri/discutii (https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d/9522-tips-and-tricks-intrebari-and-raspunsuri-discutii.html)

tyira88 12-11-09 13:09

Re: Virtual Tuning 3D User Group

sal 4 all
am o mica intrebare cum pot sa fac shi eu un desing tunat la un peugeot 407 va rog ajutatima ks nou :D

tyira88 12-11-09 13:14

Re: Virtual Tuning 3D User Group

chiar nimeni adm pls

frost_dani 12-11-09 20:39

Re: Tips &Tricks/intrebari&raspunsuri/discutii

3 Attachment(s)
pff...mai baieti nu va grabiti sa dati raspunsuri omului.

andy design x : Ca sa faci fibra de carbon iti trebuie o textura de carbon pe care o bagi in slotul difuse de la material . Textura gasesti si pe google nu neaparat sa iti faci tu una in photoshop.

P.S: ca sa iti vina mai usor sa faci materialul ti-am atasat un tutorial si texturile care sa le folosesti. ( Vezi ca trebuie sa ai un plug-in instalat, Vray , care e pe versiuni in functie de 3D-ul care il ai).

andy design x 13-11-09 15:59

ms mult

GRIGO 16-11-09 21:27

De cate ori trebuie sa vi se scrie ca acest forum NU promoveaza pirateria ?

Mitza_pk 17-11-09 06:34

Cer scz

faith 17-11-09 07:22

Mitza_pk imi pare rau dar nu merge nici pe mail sati trimit tutorialele :(

frost_dani 17-11-09 21:17

Quote:

Originally Posted by GRIGO (Post 2813864)
De cate ori trebuie sa vi se scrie ca acest forum NU promoveaza pirateria ?

cu cine vb?:-)

GRIGO 17-11-09 21:24

Quote:

Originally Posted by frost_dani (Post 2816504)
cu cine vb?:-)

stiu ei ;)
posturile au fost sterse :-)

Mitza_pk 21-11-09 20:32

Baieti ma ajutati si pe mine cu doua tutoriale unu cum sa fac geamu si unu cum sa fac plasa(grila) va rog

faith 22-11-09 03:48

3 Attachment(s)
te pot ajuta cu un tutorial pt sticla facut de mine dar nu are sunet iar cu grila ori o modelezi tu ori iti pot da un material v-ray dar trebuie sai modifici textura in photoshop

Barum 22-11-09 12:02

2 Attachment(s)
:oops: Baieti ... vad ca mai ajutati de bine de rau .... mam ocosit sa incep un Opel , si vreau ca sa stiu ca am ajuns in stadiul acesta cu masina , si se vad asa suprafetele caroseriei ,daca ii pot face ceva ....sa se vada frumos unde ii curbata caroseria ...ce sa ii fac ...ca sa stiu daca sa o mai continui sau nu :| (am lucrat foarte mult in Zanoza Modeler .... dar cu asta imi cam prind urechile,oricum sunt dornic sal invat ca imi plac astfel de programe ) please help :oops: in a 2a poza Edged Faces l-am debifat, si se vede mai clar care mie problema (am inceput dupa tutorial) :cry:

faith 22-11-09 13:51

Quote:

Originally Posted by Barum (Post 2826957)
:oops: Baieti ... vad ca mai ajutati de bine de rau .... mam ocosit sa incep un Opel , si vreau ca sa stiu ca am ajuns in stadiul acesta cu masina , si se vad asa suprafetele caroseriei ,daca ii pot face ceva ....sa se vada frumos unde ii curbata caroseria ...ce sa ii fac ...ca sa stiu daca sa o mai continui sau nu :| (am lucrat foarte mult in Zanoza Modeler .... dar cu asta imi cam prind urechile,oricum sunt dornic sal invat ca imi plac astfel de programe ) please help :oops: in a 2a poza Edged Faces l-am debifat, si se vede mai clar care mie problema (am inceput dupa tutorial) :cry:

incerca cu turbo smooth

Barum 23-11-09 01:36

Quote:

Originally Posted by faith (Post 2827198)
incerca cu turbo smooth

da , a mers :oops: mersi :D

andy design x 05-12-09 17:39

cum fac capota unei masini sa se deschida in 3ds max???

All times are GMT +2. The time now is 18:22.

- Copyright 2026 4Tuning