![]() |
Re: Virtual Tuning 3D User Group
sal 4 all
am o mica intrebare cum pot sa fac shi eu un desing tunat la un peugeot 407 va rog ajutatima ks nou :D |
Re: Virtual Tuning 3D User Group
chiar nimeni adm pls
|
Re: Tips &Tricks/intrebari&raspunsuri/discutii
3 Attachment(s)
pff...mai baieti nu va grabiti sa dati raspunsuri omului.
andy design x : Ca sa faci fibra de carbon iti trebuie o textura de carbon pe care o bagi in slotul difuse de la material . Textura gasesti si pe google nu neaparat sa iti faci tu una in photoshop. P.S: ca sa iti vina mai usor sa faci materialul ti-am atasat un tutorial si texturile care sa le folosesti. ( Vezi ca trebuie sa ai un plug-in instalat, Vray , care e pe versiuni in functie de 3D-ul care il ai). |
ms mult
|
De cate ori trebuie sa vi se scrie ca acest forum NU promoveaza pirateria ?
|
Cer scz
|
Mitza_pk imi pare rau dar nu merge nici pe mail sati trimit tutorialele :(
|
Quote:
|
Quote:
posturile au fost sterse :-) |
Baieti ma ajutati si pe mine cu doua tutoriale unu cum sa fac geamu si unu cum sa fac plasa(grila) va rog
|
3 Attachment(s)
te pot ajuta cu un tutorial pt sticla facut de mine dar nu are sunet iar cu grila ori o modelezi tu ori iti pot da un material v-ray dar trebuie sai modifici textura in photoshop
|
2 Attachment(s)
:oops: Baieti ... vad ca mai ajutati de bine de rau .... mam ocosit sa incep un Opel , si vreau ca sa stiu ca am ajuns in stadiul acesta cu masina , si se vad asa suprafetele caroseriei ,daca ii pot face ceva ....sa se vada frumos unde ii curbata caroseria ...ce sa ii fac ...ca sa stiu daca sa o mai continui sau nu :| (am lucrat foarte mult in Zanoza Modeler .... dar cu asta imi cam prind urechile,oricum sunt dornic sal invat ca imi plac astfel de programe ) please help :oops: in a 2a poza Edged Faces l-am debifat, si se vede mai clar care mie problema (am inceput dupa tutorial) :cry:
|
Quote:
|
Quote:
|
cum fac capota unei masini sa se deschida in 3ds max???
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:22. |
- Copyright 2026 4Tuning