![]() |
Re: Club Renault 5
4-5 anuntati .. +ca am mai vazut pe renault meeting forum ca ar mai fi vreo 2 cu 5-uri ..
vezi si tu .. cine se mai anunta ;) |
deci o s vin si eu
|
Cred ca vin si eu cu 5 GTT.NU am revizie dar merge.
|
ai grija...ca imediat apare politia cum vede ca ne strangem mai multi.si pe urma te distrezi pe la rar cum am facut eu,ca numai acolo poti pe urma sa faci revizia
|
hopa deja va pregatiti pt reno meeting :)
din pacate eu nici nu m`am apucat de motor deci nu o sa fiu prezent ... poate la urmatoare intalnire cu buburuzele. |
Quote:
|
Am rezolvat cu furtunu de turbo.2500000 nou.
|
Salut tuturor buburuzistilor ! ..Sant si eu nou si pe acest forum,dar si noul posesor al unui R5 diesel,1.6 cmc,cutie 5 trepte,4 usi,an '86.Masina e destul de bine intretinuta ca tabla,motor abia facut,amortizoare fata-spate schimbate,articulatie,pivoti,etc,si e destul de completa in sensul ca nu are prea mari lipsuri,dar tre pus la punct niste chestii,cum ar fi de ex. sonda de nivel motorina de la rezervor pe care n-o gasesc.Pe bord imi arata ca am motorina doar cand am cel putin 6-7 L,dar cand scade sub acest nivel,se duce acul in jos de tot,ca si cum n-as mai avea deloc.Banuiesc ca tre sa fie ceva in neregula cu plutitorul (sonda) de pe rezervor,dar,repet,n-o gasesc avand in vdr ca rezervorul e sub bancheta din spate.Ma poate ajuta cineva ?..Multumesc anticipat !
PS: Binevenita ideea de un club al R5-istilor.. |
Sa lutare eu sunt posesor de clio dar am sa pun poze cu 5-urile prezenta azi la meeting :lol: :lol: Sorry nu reusesc error on page !!!! Incerc mai tarziu
|
Quote:
|
Sal ce id de mess ai daca vrei sa iti trimit pozele facute de mine azi eu am nicu.poiana
|
Quote:
|
buna baieti ma numesc dan daca aveti nevoie de piese sau sfaturi pt renault 5 sunati la 0765344695
|
9 Attachment(s)
cateva poze de azi.
|
nicule unde se gasesc plasticurilede pe laterale?ca eu am niste improvizatii
daca stii vreun 5 gte spune-mi si mie fara motor ca am unul de 1,7 turbo |
| All times are GMT +2. The time now is 14:43. |
- Copyright 2026 4Tuning