![]() |
Re: Masini - Made In Constantza
da mah nu zic eu de pasiune ....ce pasiune mai e sa tunezi dacia ,oricat ai tunao tot dacia ramane tine minte:D
|
Quote:
uimeste`ne ..ce masina ti`a cumparat tie taticul tau ? Miutza, mult prea ceas nova lui Sorin ..vreau niste poze , ca prea luceste :D |
floress ai cam inceput cu stangul...
ce leg are varsta masinii cu tuningul? :lol: |
Quote:
nare nici o treaba dar sa tunezi o dacie din 90 mi se pare aiurea un kitck akma sa lasam toate astea u ai tuna o dacie din 90 ?? serios ? |
Quote:
pai probabil tu esti anti-dacia .. si ai inceput soferia direct cu o masina care ti`a luat`o taticul tau Tu ai comentat in legatura cu nova rosie pusa pe pagina anterioara..sincer ..mai bine aia decat o masina straina complet STOCK ! (vad ca ti`ai scos si avatarul sa nu vada lumea ce masina ai ..interesant) |
Quote:
|
floress....un forum despre goblene ar fi exact pentru cunostintele tale...
Cand sunt schimbate sau customizate:motor,cutie,cadru fata,suspensie,ceasuri bord,jante,faruri,triple,scaune,tapiterie,frane,di rectie,sistem inchidere geamuri/usi,trapa,kit exterior,+antifon si o vopsea beton....Toate astea pe o dacie,se numeste tuning nu?..De ce nu ai avea o astfel de masina?[facuta de mana ta si dupa posibilitatile tale]Dupa care sa intoarca toata lumea capul si de care sa se mire multi pentru felul cum trage.Avem in RO dacii de 90cp,100cp,120cp,140cp,180cp,200cp.... |
Quote:
|
...cunoscatorule...u macar faci ceva din mahsina ta? ai inceput sa o tunezi la motor la exterior...sau vorbeshti sa te afli in treaba? macar aia cu daciile fac ceva baga bani in masinile lor ...shi multa pasiune....asha.de comentatori de pe margine neam cam saturat cu totzii...shi pana la urma fiecare cu ce poate....daca lui nu a avut taticu bani sa-i ia un "bemveu" sa shi-l "tiunneze" care e problema daca tuneaza o dacie..? shi s-ar putea sa te miri la un semafor cand o dacie din 90 intzi cam da temelie.
|
Scuze de OT dar nu pot sa ma abtin cand vad asa un distrus..
Ce fara minte au fost westcoascustoms cand au facut trabantul ala...la fel si trabantu de la bv,la fel si sgm cu a lui dacie care bate TTde 225...la fel si cox..si dacia wrc,si lucian cu nova,si sorin dne la fel, idem fly care a batjocorit la venus 19tdi si 18t,puiu rusu cu nova lui,baietii cu ursii care baga zecii de mii in ursi cand puteau sa cumpere direct pisica m3 nu?,la fel sadu nu,ce a mai cheltuit atatia bani si atata munca sa puna let pe astra f cand putea sa cumpere o calibra let nu? Exemple sunt destule rau....am scris cateva din cele mai cunoscute tuturor... |
Aia cu goblenul a fost tare. bai baietzas vin eu cu masina mea de 90 de cai sa ma dau cu oricare dintre masinile tale sa nu te mai iei de masini de 90 de cai ca nu ai bani sa itzi cumperi nici macar un trabant cu bani tai. vezi sa nu itzi ia taicatu un porche sa mai patzesti si tu cine stie ce. ca de dastia ca tine suntem satui.
|
pt el probabil tunning pe masina=kitch....daca nu-tzi plac masinile modificate...de ce mai postezi pe forumul asta???...du-te...plimba-te cu dacia ta stock...cara cartofi shi varza cu ea...si lasa-i pe altzii sa se distreze si sa-si puna imaginatia la treaba....
|
:lol:
sincer baietzi... n`are rost... nu se merita... nu va mai batetzi capul :) k nu aveti cu cine! |
Floress...pe forum exista niste reguli ...citeste inainte de a posta ceva.
|
Flores nu-ti bate tu capu cu masinile altora vechi , urate , rele sau bune , pt ca ti-au cam dat temelie cu raspunsurile , daca un om are pasiunea sa faca o dacie ca exemplu sgm`u de care zicea mai sus ... lasa-l sa se bucure de pasiunea lui , ca tu vei fi in masina ta de zeci de mii de euro cu o blonda super tare la semafor ... si vei lua fum un ochi de la una din masinile care le critici ;) parerea mea , nu fi anti dacia , pt ca poate omu asta si-a permis si a vrut exact sa inchida gura la cei cu masini tari stock ca tine! mult respect numai bine sper sa intelegi partea buna din acest mesaj
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:50. |
- Copyright 2026 4Tuning