![]() |
Re: Fotografii .. care bat inspre artistic facute de voi !
1 Attachment(s)
nush dak isi are locul aici...:rolleyes2 :lol:
|
moaaa deci suntetzi superi tari .... evl*skillz - se ocupa de fotografii cu masini ....si golftuning - cu natura ... moaa .. super marfa madskillz :oops: :oops: ... la cat mai multe poze .. golftuning unde ai facut pozele ?:D :D
p.s: cred k ma abtzin sa mai pun poze ... :lol: :lol: k m`atzi dat pe spate .. nici nu ma compar cu voi :cry: :cry: |
Quote:
""ciocu mic si joc de glezne cum zicea un tovarash de-al meu...batranu greuceanu d-zeu sa-l ierte.."":lol: |
Am ajuns la Gura Humorului ,de fapt, in satul Manastirea Humorului, e la vreo 30-50 de km de Suceava, ceva gen , oricum ,peisaje, superbe, nebuneala, DEALURI , cai , oi , multa iarba verde, brazi , ceatza , rauri , parauri , brazi , soare nebun , nori , n e b u n i e , partea proasta e ca nu am avut aparatul la mine , insa , s-au facut poze cu un : Casio :) de 3.2 relativ ok , si .. s-au mai facut cateva poze cu .. CANON E05 10D tunat :P
abia astept sa fac rost de poze , dupa o noaptea de baut, gen .. de la 20:00 la 22:00 facut gratar, mancat - baut pana la 23:00 , apoi , baut pana la 6:00 , pauza , tigari - seminte - bere ... pana la 8:00 , trezirea baetilor cu aparate , rugaminti nebune de a parcurge vreo 10 km , pe jos, ca sa ajungem acolo sa facem poze ... gasesc la 8:30 pe unu , il iau , fugim , poze etc... still .. sticla de bere era in mana ,foarte foarte tare, abia astept sa primesc pozele, sper sa dam pe spate... :) gg bro` ;) sklz |
2 Attachment(s)
inca 2 poze ..dupa ploaie ... :lol: :lol:
|
Quote:
e blurry, e kk ! :( e pacat ! te omor ! aiurea esti , :D dne ,am prins niste poze, azi , pe dealurile din satul Manastirea Humorului :) de te ia capu` :P nebune rau de tot , sa vezi iarba aia uda , roua , prinsa clar .. de la nivelul ei , sa mai vbim si de soare? ca apare si el in poza ? printre crengutzele unui mare brad ? :) pff :D de abia astept sa primesc pozele :) p.s: salivam uitandu-ma pe display`ul aparatului , cum fiecare fir de iarba avea cate o picatura de apa pe el, in care stralucea soarele , toate astea pe un deal nebun de inclinat, foarte tare, e o placere sa faci asa poze, sper sa prinda .. |
1 Attachment(s)
o poza ceva mai....facuta de mine ....:-P :arrow:
|
2 Attachment(s)
am tras si eu una frumusica azi...pacat ca am facut-o din masina, chestia aia din stanga sus e oglinda dar nu am scos-o pt autenticitate :rolleyes2 ....sony-ericsson power;)
e un pic photoshopata sa scot in evidenta detaliile 8) |
santose hai ca asteptam pozele .....
ia zi celealte cu piscina iti plac? |
1 Attachment(s)
una bucata foc la gura diham :))
|
3 Attachment(s)
------------------------........ /?\ :) :) :) :) :) :) /?\ ..........---------------
|
din nou...ca de fiecare data....elv*skillz mau lasat cu cura cascata timp de cateva minute:D:P...bv baieti si la mai multe poze ;)
|
bl bl bl ..am dat in balbaiala...:lol: :lol: prea mishto pozele ..nu o sa mai intru p topic .. k ma " imbolnavesc " ..suuper tare ...bravo evl*skillz...
p.s : si asta e doar inceputul ?8) 8) :rolleyes2 |
Quote:
|
1 Attachment(s)
o poza, non artistic, sau .. ceva gen , ca idee , poza e facuta din vila , dati zoom`u zoom`ului , pe dealu` ala , sunt 2 puncte, intre stalpi .. intre cei 2 stalpi , eh , unu dintre puncte sunt eu :)) acolo , am fost sa facem poze :D ;)) doamne , nu pun mana odata pe poze ... :D atunci incepe dixtractia :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:04. |
- Copyright 2026 4Tuning