![]() |
Re: Constanta - Accidente
exact ca la casa de cultura cand un cielo l=a luat pe un tataie pe capota si au venit tiganii cica sa il ajute pe tataie ,cu mainile in buzunarele lui il intrebau :"tataie ai patit ceva ,esti bine bre ?"
|
Quote:
Cei mai josnici si nenorociti oameni cei ce fac asa ceva. |
azi la mine la liceu (la traian) vine unu cu o dacie si se tot invarte pe acolo... cand se hotaraste sa testeze marsarieru... si aici vine partea interesanta, ca omu ori nu a vazut ditamai cosu de baschet in spate, ori nu i-au mers franele... o sa pun si poze mai incolo... tre sa fac rost ;)
|
Quote:
dar macar nu lau lasta jos pe tataie |
ce a fost aseara parca nu a mai fost de mult in oras ,la Farmacris dacia iese de pe hasdeu fara sa acorde prioritate si vine baiatul cu nubira break si nu o iarta deloc.sper sa nu fi murit nimeni din dacie ptr ca la cum era indoita e imposibil sa nu isi fi dat sufletul cineva din ea.accident identic cu 15 min de acesta la intersectia mamaia cu ratiu,tot neacordare de prioritate + viteza ,tot cu masini rasturnate
|
2 Attachment(s)
cam ce a vazut Ochiu meu ...
|
cred ca cisterna aia era goala .....pt ca ori ar fi raz totul pe o distanta ff mare ..ori vedeai tiganii cu canistrele langa ea
|
6 Attachment(s)
Astazi pe varianta nu stiu cauzele ci doar am pozat.
|
mama sa`mi bag p**a ... cum arata dacia .. nu mai faci masina din aia... si .. nu era sange prin masina ? ca m`as mira sa fi scapat cineva din masina aia..
|
aseara o dacia visinie(care trage bine,nu zic nr masinii) a facut accident in port...cand s-a intors de la o liniutza...el dand cu spatele a intrat in alta masina (dacie).
tot in port aseara,un vw passat 2002,facea drifturi/cerculetze/frane de mana...etc...si deodata si-a luat prea mult avant si a intrat cu lateralul spate/stanga in stavilopodul colorat. |
HVB e un prost ca de obicei si ala cu Pasatul la ora asta e un om mort (tasu e criminalul)
|
ala cu passatul dupa accident era tare "emotionat",nici nu a lovit-o bine ca a tulit-o rau...a intrat din plic in groapa aia plina de noroi...dar si-a adus aminte ca mai lasa-se cativa amici prin port si s-a intors...:roll:
P.S.tare ursuletzu de aseara...:) |
cu ocazia asta a mai disparut de pe strazi un impresar cu masina lu taticu :P
|
eu ii ziceam lu mdn-u .. ba .. e nisip acolo .. dupa ce s-a dat borza .. bah e nisip ... asta face ceva
|
1 Attachment(s)
hai sa punem si filmuletzu de la peter ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:35. |
- Copyright 2026 4Tuning