Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   B 28 N U T (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/68482-28.html)

b08ygs 20-03-10 21:27

Re: B 28 N U T

Quote:

Originally Posted by dog99 (Post 3203595)
azi neavand ce face am iesit la treaba cu fimiu,am gasit linkul asta https://www.youtube.com/watch?v=LxxG4A4OgHI si m-am pus pe treaba,rezultatul sadisfacator,nu am avut rabdare sa o fac bine,a iesit cat de cat,acum nu stiu ce sa fac,sa le fac pe toate asa,sau sa le fac total albe,cum le-am avut inainte.
atasez cateva poze din inainte si dupa,si am pus un carton galben sa va dati seama de luciu.am tinuto in treapta a 3-a cam 3 ore pt doar o janta:D,dc va apucati de dastea va zic ca e foarte plictisitor:-).
si am pus si poze cu roatile spate,155/65/14 pe 8j.

Deci la faza cu "fimiu" cred ca e de mare mandrie ca un tata:D acolo sa imuiat forumu;) serios acum, visul oricarui tata sa iasa cu fisu sa lucreze la dacia lui si sa bibileasca

Personal imi placea foarte mult cand aveai rotile albe si cu spita aia verde;) sau ai putea sa le faci negre mat si cu o spita verde:D sa se vada aia cand mergi

dog99 21-03-10 00:51

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 3204178)
Deci la faza cu "fimiu" cred ca e de mare mandrie ca un tata:D acolo sa imuiat forumu;) serios acum, visul oricarui tata sa iasa cu fisu sa lucreze la dacia lui si sa bibileasca

Personal imi placea foarte mult cand aveai rotile albe si cu spita aia verde;) sau ai putea sa le faci negre mat si cu o spita verde:D sa se vada aia cand mergi

se face el mare si al pun eu la treaba:-)

si mi-e imi placeau albe,negru nu prea am cu ce sa asortez.
am facut cateva poze in seara asta,se vede criminal noaptea roata slefuita :oops:
si ma cam pus pe ganduri.

deniel 21-03-10 10:01

Acum dog nu mai lucreaza la dacia lui,lucreaza la dacia lu' fisu' :-P ce frumooos

BlueAngel 21-03-10 12:12

Lasa buza lucioasa si interiorul fa-l negru mat.O idee... ;)

Cosmin-SNR 21-03-10 14:16

Quote:

Originally Posted by deniel (Post 3205122)
Acum dog nu mai lucreaza la dacia lui,lucreaza la dacia lu' fisu' :-P ce frumooos

da, este foarte frumos sa iesi cu fiul tau si sa bibilesti pe la DACIOARA...si el se pare ca v-a fii urmatorul mostenitor al lui NUT...mint?;):D:o

dog99 21-03-10 21:55

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 3205758)
da, este foarte frumos sa iesi cu fiul tau si sa bibilesti pe la DACIOARA...si el se pare ca v-a fii urmatorul mostenitor al lui NUT...mint?;):D:o

nu stiu dc va mai exista masinuta asta pana se va face el mare.cine stie ce avioane vor fi peste 18 ani:lol:

RRedman 21-03-10 22:17

Sunt criminale jantele...imi plac foarte mult.Bv!

dog99 22-03-10 23:07

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by RRedman (Post 3207264)
Sunt criminale jantele...imi plac foarte mult.Bv!

multumesc.

dupa mai multe poze vizualizate cu masinile care au o infatisare de rat-rod, ma cam luat si pe mine febra.acum o sa incerc ceva sa vad dc imi place.
m-am apucat de porbagajul de sus,am o promisiune de la un baiat ca imi aduce un cufar vechi,am o canistra de fier ruginita,am si o janta veche,tre sa ma intresez cum sa fac capota si porbagajul spate sa rugineasca,le slefui,dar cred ca trebui dat cu o solutie ceva,vad eu.

SV25MBN 22-03-10 23:20

Ai innebunit? :D Auzi cica "sa fac rost de un cufar, am o canistra ruginita, etc" :) Vezi ca in Romania o sa fii mult mai repede luat la ochi de garda in cazul asta ca o sa zica ca ai un cazan de masina, etc.

dmo.mihai 23-03-10 00:43

din cate stiu eu slefuiesti si dai cu apa cu sare...parca asa era

eugen_pustiu 23-03-10 09:19

2 Attachment(s)
Misto ideea sincer...Atasez si eu 2 poze cu un rechin in genu asta sa vezi ce a iesit si sa-ti faci o idee.Bafta cu masina arata super bine:D

dog99 23-03-10 10:55

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 3210538)
Ai innebunit? :D Auzi cica "sa fac rost de un cufar, am o canistra ruginita, etc" :) Vezi ca in Romania o sa fii mult mai repede luat la ochi de garda in cazul asta ca o sa zica ca ai un cazan de masina, etc.

:D imi fac damblaua,si dc o sa, imi placa ce iese, o las asa;)
cred ca o sa rada de mine militia,si ma lasa in pace:lol:,as vrea eu.

Quote:

Originally Posted by dmo.mihai (Post 3210696)
din cate stiu eu slefuiesti si dai cu apa cu sare...parca asa era

da,stiam asta,dar doar atat o fi!!!!!
Quote:

Originally Posted by eugen_pustiu (Post 3211086)
Misto ideea sincer...Atasez si eu 2 poze cu un rechin in genu asta sa vezi ce a iesit si sa-ti faci o idee.Bafta cu masina arata super bine:D

belea rau:shock:
am si eu o colectie de poze rat-rod aici -
http://forum.sr-club.ro/viewtopic.php?f=44&t=394

andreigame 23-03-10 19:39

1 Attachment(s)
tatiiii ....exact ce ziceam eu... uite aici masina unui prieten....inspiratie romaneaca :D....masina e pe bucuresti .....bine ca acum are pe ea jantele mele alea late....care erau la vanzare(albastre)

B-11-AYG 23-03-10 19:47

Daca iti este prieten intreaba-l.

DOG parerea mea ca daca vrei sa faci ceva frumos fa aerograf.

dog99 23-03-10 20:52

Quote:

Originally Posted by B-11-AYG (Post 3213083)
Daca iti este prieten intreaba-l.

DOG parerea mea ca daca vrei sa faci ceva frumos fa aerograf.

eu ma gandeam la colant,pt capota si porbagaj,colant stil rugina,si cand ma plictisesc,sa al dau jos.

All times are GMT +2. The time now is 00:37.

- Copyright 2026 4Tuning