![]() |
Re: B 28 N U T
Quote:
Personal imi placea foarte mult cand aveai rotile albe si cu spita aia verde;) sau ai putea sa le faci negre mat si cu o spita verde:D sa se vada aia cand mergi |
5 Attachment(s)
Quote:
si mi-e imi placeau albe,negru nu prea am cu ce sa asortez. am facut cateva poze in seara asta,se vede criminal noaptea roata slefuita :oops: si ma cam pus pe ganduri. |
Acum dog nu mai lucreaza la dacia lui,lucreaza la dacia lu' fisu' :-P ce frumooos
|
Lasa buza lucioasa si interiorul fa-l negru mat.O idee... ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Sunt criminale jantele...imi plac foarte mult.Bv!
|
3 Attachment(s)
Quote:
dupa mai multe poze vizualizate cu masinile care au o infatisare de rat-rod, ma cam luat si pe mine febra.acum o sa incerc ceva sa vad dc imi place. m-am apucat de porbagajul de sus,am o promisiune de la un baiat ca imi aduce un cufar vechi,am o canistra de fier ruginita,am si o janta veche,tre sa ma intresez cum sa fac capota si porbagajul spate sa rugineasca,le slefui,dar cred ca trebui dat cu o solutie ceva,vad eu. |
Ai innebunit? :D Auzi cica "sa fac rost de un cufar, am o canistra ruginita, etc" :) Vezi ca in Romania o sa fii mult mai repede luat la ochi de garda in cazul asta ca o sa zica ca ai un cazan de masina, etc.
|
din cate stiu eu slefuiesti si dai cu apa cu sare...parca asa era
|
2 Attachment(s)
Misto ideea sincer...Atasez si eu 2 poze cu un rechin in genu asta sa vezi ce a iesit si sa-ti faci o idee.Bafta cu masina arata super bine:D
|
2 Attachment(s)
Quote:
cred ca o sa rada de mine militia,si ma lasa in pace:lol:,as vrea eu. Quote:
Quote:
am si eu o colectie de poze rat-rod aici - http://forum.sr-club.ro/viewtopic.php?f=44&t=394 |
1 Attachment(s)
tatiiii ....exact ce ziceam eu... uite aici masina unui prieten....inspiratie romaneaca :D....masina e pe bucuresti .....bine ca acum are pe ea jantele mele alea late....care erau la vanzare(albastre)
|
Daca iti este prieten intreaba-l.
DOG parerea mea ca daca vrei sa faci ceva frumos fa aerograf. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:37. |
- Copyright 2026 4Tuning