Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii machete (https://forum.4tuning.ro/583-discutii-machete.html)
-   -   Discutii, Anunturi, Barfe etc. (https://forum.4tuning.ro/583-discutii-machete/58820-discutii-anunturi-barfe-etc.html)

lusian 14-01-14 19:48

Re: Discutii, Anunturi, Barfe etc.

Pentru mine e noua ;)

DrifterGT 16-02-14 16:02

Si iara am mai pierdut un colectionar de valoare...

Astazi cand am intrat sa verific si eu unul din singurele thread-uri cu machete si nu jucarii cu poze bune si nu cu telefonul sub pat, anume a lui Paulg, am vazut ca topicul e inchis.

Deobicei nu ma bag unde nu e treaba mea, insa mi se pare urat ca i-au fost sterse omului pozele de grup cu machetele, asta in timp ce a postat frumos poza singura in topicul special cu ce ai cumparat astazi.

Insa asa am vazut ca e la moda, dat cu piciorul la cei care fac o treaba buna si pastrat restu care sunt pe langa hobby-ul asta.

Sincer imi pare rau ca s-a ajuns aici, chiar intram cu placere pe topicul lui. :cry:

s3rgyu 16-02-14 16:10

Si eu am postat si mi s-a sters poza, insa nu am reactionat asa. Totusi nu suntem copii mici sa ne luam jucariile si sa plecam.
Este topic special pentru ce am primit/cumparat etc.
Nu am nimic cu el, insa a fost alegerea lui. Probabil a luat decizia la suparare/nervi si daca doreste, cu sigurata un moderator ii va deschide topicul.

paulg 16-02-14 16:27

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by s3rgyu (Post 5666160)
Si eu am postat si mi s-a sters poza, insa nu am reactionat asa. Totusi nu suntem copii mici sa ne luam jucariile si sa plecam.
Este topic special pentru ce am primit/cumparat etc.
Nu am nimic cu el, insa a fost alegerea lui. Probabil a luat decizia la suparare/nervi si daca doreste, cu sigurata un moderator ii va deschide topicul.

Daca te uiti la rubrica ce ai primit/cumparat azi ai sa vezi o poza pusa de mine cu un Bmw 545i - Kyosho, verde.
Poza care mi s-a sters mie o sa o vezi mai jos si apoi sa imi spui care e parerea ta, daca trebuia stearsa sau nu (si e a-2-a oara cand mi se sterge o astfel de poza)!
Nici eu nu am vrut sa se ajunga aici dar eu nu pot accepta ca altii sa aiba voie sa puna astfel de poze si eu nu!
Si vorba lui DrifterGT, bine ca au voie altii care prezinta niste tentative de machete sau jucarii sa posteze astfel de poze si eu care bag o gramada de bani in ele nu am voie!
Din pacate mai sunt si altii care nu mai posteaza tot din cauza regulilor de 2 lei inventate peste noapte, un exemplu concret fiind: schumimodells.

s3rgyu 16-02-14 16:31

Quote:

Originally Posted by paulg (Post 5666174)
Din pacate mai sunt si altii care nu mai posteaza tot din cauza regulilor de 2 lei inventate peste noapte, un exemplu concret fiind: schumimodells.

Nu cunosc toata situatia, eu ma refeream strict la poza de pe sectiunea de prezentare a machetelor.
Schumi posta RAR, adica tot la a 2-a pagina erau vreo 6 poze cu vitrina, cu toata colectia, nu neaparat cu prezentari.

2010 16-02-14 16:31

De fiecare data cand se impune regulamentul se gaseste cineva care sa aiba 3 oua...
Cum putem toti sa postam unde trebuie si el nu??? Plus ca si jigneste pe pm...
Din punctul meu de vedere este un castig cand ne intelegem bine si va pot ajuta cu ceva, cum am facut pana acum, nu cand pleca cineva care isi arata muschii pe pm.

paulg 16-02-14 16:40

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 5666177)
De fiecare data cand se impune regulamentul se gaseste cineva care sa aiba 3 oua...
Cum putem toti sa postam unde trebuie si el nu??? Plus ca si jigneste pe pm...
Din punctul meu de vedere este un castig cand ne intelegem bine si va pot ajuta cu ceva, cum am facut pana acum, nu cand pleca cineva care isi arata muschii pe pm.

Sa intru in polemica cu tine ar insemna sa pierd timpul degeaba!
Raman la parerea ca nu trebuia sa stergi acea poza, eu oricum aveam prezentari constante!
Spor la munca!

2010 16-02-14 18:27

Asfalt intins!

marian490 18-02-14 20:59

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 5666252)
Asfalt intins!

Halal moderator esti,credeam ca eu am ceva cu tine dar mai apar si altii,deci nu m-am inselat esti tare taran )))):D

acum stiu ce urmeaza imi dai iarasi banare pe site o luna esti foarte funny :-P

model collector 18-02-14 21:14

Quote:

Originally Posted by marian490 (Post 5667522)
Halal moderator esti,credeam ca eu am ceva cu tine dar mai apar si altii,deci nu m-am inselat esti tare taran )))):D

" Biatu" , hai sa iti zic o treaba care nu are nicio legatura cu stergerea pozelor, etc. Mi se pare cam de caca sa ai 130 de postari si sa vii sa il faci pe moderator taran sau cum ai mai vrea. Nu prea stiu ce ai postat pana acum si intru destul de des. Dar unde vreau sa ajung: o mare parte a organizarii actuale a sectiunii i se datoreaza taranului astuia, cum il numesti tu. Era cam naspa inainte, daca ma intelegi. Asa ca sa vii un neica nimeni sa arunci cu noroi pe nu stiu ce motive nu prea da bine. Daca ai alte frustrari, sigur le puteai rezolva altfel.

paulg 18-02-14 21:30

Organizarea lu' peste!
Sunt intre 5 si 10 colectionari care sunt cat de cat activi la prezentari si inca pe atatea thread-uri!
La mine tot o da ca nu am postat unde trebuie de asta mi s-a sters poza!
In poza respectiva erau 4 machete din care 1 sau 2 erau deja prezentate!
Eu cat timp o sa fie moderator 2010 nu o sa mai prezint nimic!
Si ar mai fi multe de spus dar nu imi permit sa pierd timpul cu prostii!

steaua23 18-02-14 21:46

Poate a exagerat unpic in cazul tau, Paul, dar cu siguranta e in limita regulamentului. Pe mine nu ma deranjeaza sa pui pozele cu ce ai cumparat pe threadul personal, dar daca tot ai vazut ca ti s-a mai atras atentia, poti sa pui doar la rubrica speciala si sa continui cu prezentatul, ca sigur ai multe de aratat.
Multi de aici sunt noi si nu cunosc "istoria" sectiunii, dar 2010 a avut un cuvant greu de spus in impartirea pe scari.
Faptul ca mai sunt 3-4 colectionari activi pe aici, la scara 1:18 nu are legatura cu Costi.
Nici mie nu imi place lipsa de activitate, dar daca pasiunea pentru colectionat sau pozat/prezentat a disparut la multi ...

2010 18-02-14 22:20

Quote:

Originally Posted by marian490 (Post 5667522)

Peste tine sar, esti prea plictisitor..
Quote:

Originally Posted by paulg (Post 5667543)
Organizarea lu' peste!
Sunt intre 5 si 10 colectionari care sunt cat de cat activi la prezentari si inca pe atatea thread-uri!
La mine tot o da ca nu am postat unde trebuie de asta mi s-a sters poza!
In poza respectiva erau 4 machete din care 1 sau 2 erau deja prezentate!
Eu cat timp o sa fie moderator 2010 nu o sa mai prezint nimic!
Si ar mai fi multe de spus dar nu imi permit sa pierd timpul cu prostii!

Cum am mai spus, te chinuie talentul de pomana, drum asfaltat iti doresc si buda in casa!

s3rgyu 18-02-14 22:34

Deja se exagereaza, de la o poza sa se ajunga la jigniri. Paul, daca esti intradevar colectionar nu vad ce te opreste sa postezi in continuare, caci, cu siguranta 2010 va ramane mult si bine in postura de moderator.

paulg 19-02-14 05:36

Poate a exagerat unpic in cazul tau, Paul, dar cu siguranta e in limita regulamentului.
Multi de aici sunt noi si nu cunosc "istoria" sectiunii, dar 2010 a avut un cuvant greu de spus in impartirea pe scari.
Faptul ca mai sunt 3-4 colectionari activi pe aici, la scara 1:18 nu are legatura cu Costi.
Nici mie nu imi place lipsa de activitate, dar daca pasiunea pentru colectionat sau pozat/prezentat a disparut la multi ...[/QUOTE]

Eu consider ca a exagerat in cazul meu!
Impartirea pe scari e foarte ok si asa trebuia sa fie de la inceput!
Eu ma refer strict la rubrica: Alte discutii machete, unde sunt mai multe thread-uri decat colectionari care sa le foloseasca!
Sunt colectionari adevarati care au foarte multe machete si nu prezinta nicaieri tocmai din cauza sistemului complicat si destul de prost facut!

Cum am mai spus, te chinuie talentul de pomana, drum asfaltat iti doresc si buda in casa!

Venind de la tine care nu stie sa deosebeasca negrul de gri inchis sau albastrul de bleumarin (asta este o metafora, in cazul in care stii ce este aia), machetele frumoase si de valoare fata de niste porcarii infecte luate din cine stie ce container, conteaza fix.........deloc:lol:
Dute si lasa-ne!:lol:

Deja se exagereaza, de la o poza sa se ajunga la jigniri. Paul, daca esti intradevar colectionar nu vad ce te opreste sa postezi in continuare, caci, cu siguranta 2010 va ramane mult si bine in postura de moderator.[/QUOTE]

Era aproape sa nu mai fie moderator acum recent, dar eu am fost unul dintre cei care l-am sustinut si incurajat!

All times are GMT +2. The time now is 05:45.

- Copyright 2026 4Tuning