![]() |
Re: Challenge`s .....
*nightdevil-tu nu mai faci honda?ca parca ziceai ca o faci
|
now it is boooooooring ............... pana acum provocari peste provocari si acum pauza pana joi ............ honda nu mi=a placut si nu prea am avut inspiratie la ea.........
|
daca n-ai ce face te poti ocupa de sectiunea "masinile voastre preparate de noi" ;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
gata si eu
|
Quote:
sper k ai inteles ce am vrut sa zic...iar daca simti nevoia neaparat de a da o replica ceva te invit la un private message si mai sper k nu iei ceea ce am scris la modul personal... peace up :peace: |
Cat mai e pana se face polul ......ca sa stiu daca sa ma mai apuc ?
|
la fiat se mai face poll?
|
Quote:
DEADLINE LA HONDA:AZI LA 12.00(ZIUA) :lol:....dak mai are cineva honda sa o puna...scz ca am modificat ora da nu's acasa la ora 21.00 |
Fratilor cu PUNTO ce facem?????? Eu la ala vreau battle!!!! :) Skillzule??? Nightdevil???
|
/!\ /!\ /!\ /!\ /!\ /!\
@ra2 - sa nu se inteleaga k eu ma dau jmecher si tare.toti suntem egali indiferent de statut ( moderator,virtual tuning member,desing team member,xyz racing club member etc.)
@andrey ....boss....eu nu mai fac fiatul:???: :rolleyes2 __________________________________________________ ________________ in alta ordine de idei am facut un nou topic....va rog rapiti-va un pic din timp si cititi :!:REGULI:!: |
1 Attachment(s)
eu vs oricine pe masina ..asta
|
mah baietzi ..era vb ca azi incepe pollu?..a inceput si eu nu stiu?
|
repede ziceti la punto fac poll doar cu poza din fata? mia pot sa fac la poza din spate cu andrey si cu frost_dani...si acolo mai pot sa adaug masinle facute pentru vt usergroup de catre soricelu si tazaless.
|
yo as vrea unul cu fata/spate... dar nu prea sunt participanti... asa eu zic sa faci separat.... FATA si SPATE ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:51. |
- Copyright 2026 4Tuning