Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Masini de gagici (https://forum.4tuning.ro/28-femei/56843-masini-gagici.html)

Strainger 15-07-09 09:24

Re: Masini de gagici

6 Attachment(s)
:arrow:

DTH 15-07-09 09:31

3 Attachment(s)
OMFG :shock::shock::shock: 1 neon si e OZn :dribble::dribble::dribble:

Mustang 15-07-09 09:40

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 2487157)
:yes:

Asa da!
Cu mana pe inima o zic.

Sasha 15-07-09 09:43

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 2487205)
OMFG :shock::shock::shock: 1 neon si e OZn :dribble::dribble::dribble:

sper ca ai glumit la faza cu neonul:? :|

@Strainger masinile sunt bleah ;) barem prima aia roz...wtf?! aici se pun masini nu jucarii;)

DTH 15-07-09 09:49

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 2487239)
sper ca ai glumit la faza cu neonul:? :|

@Strainger masinile sunt bleah ;) barem prima aia roz...wtf?! aici se pun masini nu jucarii;)

Nu neon ca la tara ...ma refeream un neon micut circa 2-3 cm la statie in spate , sa se vada o ideee de umbra albastra , atat nimic mai mult ...

@Strainger ...alea`s kitsch style :lol::lol::lol:

87MTX 16-07-09 02:55

cel mai recomandat sa stea in dreapta,,,sau pe jos sau cu taxiu

aleks 16-07-09 08:07

Quote:

Originally Posted by 87MTX (Post 2489392)
cel mai recomandat sa stea in dreapta,,,sau pe jos sau cu taxiu

Nu, nu, la cratiţă, nu trebuie să iasă din casă, nu are nevoie. Apropo, te referi cumva la aceeaşi femeie de care pomeneai la tehnici de agăţat cum că o violezi cu pistolul la tāmplă ca să salvezi cenţii de pe telefon?

DTH 16-07-09 10:24

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2489533)
Apropo, te referi cumva la aceeaşi femeie de care pomeneai la tehnici de agăţat cum că o violezi cu pistolul la tāmplă ca să salvezi cenţii de pe telefon?

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

on-topic:

Sindrom 16-07-09 12:08

Nu asta, mini cooper-ul asta de o iesit acum mai lung,e tineresc si feminin.

DTH 16-07-09 12:58

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Sindrom (Post 2490105)
Nu asta, mini cooper-ul asta de o iesit acum mai lung,e tineresc si feminin.

Mie asta imi place ...:D

On :arrow:

KAY_ 18-07-09 01:19

1 Attachment(s)
in viziunea mea :lol: ...........

Mercury 1950 :arrow:

buddy_lexx 19-07-09 10:28

Cel mai bine le sta in masini cabrio sau sport!
dar depinde foarte mult si stilul lor de condus:
-pentru cele care conduc bine : orice masina(aici depinde de ce stil adopta fiecare: sport ,elegant,business)
-pentru cele care se descurca mai greutz cu sofatul : masini mici gen matiz,ka,colt,panda s.a
-pentru cele care n-au treaba cu sofatul : taxi,maxi-taxi,troleibuzul etc.

La mine in oras am observat ca majoritatea femeilor cu bani prefera suv-urile(touareg,porche,santa fe,q7,q5,crv,x5,gl...) si masinile mari(a6,cls,s-classe ...),iar restul femeilor conduc si ele ce isi permit sau ce mai apuca.

DTH 19-07-09 11:38

3 Attachment(s)
:arrow::arrow::arrow:

aleks 19-07-09 12:10

Dacă astea sunt maşini de femei, eu mă duc şi mă ...tot duc...
Să ne īnţelegem: orice posesoare de permis auto poate, teoretic, să deplaseze orice autoturism din punctul A īn punctul B. Asta nu īnseamnă că orice autoturism este mai potrivit pentru o femeie decāt pentru un bărbat. Asta e ideea topicului: ce maşină se potriveşte mai bine EI decāt LUI.
Spre exemplu: un bărbat īntr-un 206, roşu, cabrio, e ghei (am un vecin īn oraş), o femeie īntr-un Hummer, e ridicolă şi pitzi.
MillionDollarBaby, ca să-mi īnţelegi reacţia: dacă aş avea ceva cu tine te-aş ruga să ajungi din Bucureşti īn Timişoara cu unul din Porsche-le postate de tine, īn cel puţin tot atāt timp cāt ai ajunge cu maşina cu care ţi-e ţie comod să conduci zi de zi.
Ştirile de la ora 5 ar avea subiecte interesante, şi nu e o glumă proastă, e ce s-ar īntāmpla după primii 100 de kilometri.
Să stăpāneşti aşa ceva, la forţa pe care o are īn medie o femeie, şi la experienţa cu old-timere pe care o avem noi, majoritatea oamenilor care conducem maşini pline de electronică īn orice colţisor, e o adevărată aventură, clar astea NU sunt maşini de femei, de cele postate mai sus nici nu mai comentez...

DTH 19-07-09 12:19

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2496635)
Dacă astea sunt maşini de femei, eu mă duc şi mă ...tot duc...
Să ne īnţelegem: orice posesoare de permis auto poate, teoretic, să deplaseze orice autoturism din punctul A īn punctul B. Asta nu īnseamnă că orice autoturism este mai potrivit pentru o femeie decāt pentru un bărbat. Asta e ideea topicului: ce maşină se potriveşte mai bine EI decāt LUI.
Spre exemplu: un bărbat īntr-un 206, roşu, cabrio, e ghei (am un vecin īn oraş), o femeie īntr-un Hummer, e ridicolă şi pitzi.

Nu te opreste nimeni ...:-)

Ca sa se inteleaga pana la urma ...eu sunt femeie da ? Asta este topic pentru femei da? Se refera la masini de "gagici" buuun , atunci care este problema daca am postat ceva ce mi-ar placea mie sa conduc ? Poate mie nu imi place sa postez Tico si Matiz cum pun si se exprima unele persoane ca astea ar fii masiniile de gagici , eu una nu suport masiniile care nu sunt de viteza si sport...si eu as vedea multe femei care ar conduce masini pe care le-am urcat eu mai sus .
Sunt multe curajoase si ar putea sa conduca chiar mai bine decat barbatii ;) dar poate nu toate au bani sa isi cumpere unele scumpe si aratoase .

Nu exista masina conceputa speciala 100% pentru femei sau barbati , toate sunt neutre din punctul meu de vedere ...au toate volan+schimbator+pedale da ?
Daca eu vreau sa-mi iau matiz atunci imi iau matiz , dar daca vreau Lamborghini ...imi iau Lambo ca daca am bani nu trebuie sa imi spuna mie guriile rele ca domne nu e masina de femeie ca sa trebuiasca sa nu o mai conduc ;).
Si cu asta am incheiat subiectul...acuma trebuie sa fiu obligata sa postez ca pe tava la bufet suedez ...niste "miniaturi de masini" ca asa sunt multi convinsi ca am conduce noi femeiile ...pfff no offence ...dar gusturiile nu se discuta ;)

Daca esti dragut ...sterge posturiile ca e off si ...pana mea , faci cum vrei :D

All times are GMT +2. The time now is 02:55.

- Copyright 2026 4Tuning