![]() |
re: Īn amintirea lui Micutzu', presedintele Midnight Racers
Quote:
|
afise am tot lipit dar din pacate erau repede date jos...ori de angajati de la primarie ori cel mai probabil de locuitorii din zona :(
|
Quote:
|
Fratilor terminati cu prostiile. Acolo trebuie pusa o cruce. Nu panouri !
|
Ca sa raspund tuturor...Fara cerere depusa la primaria capitalei si apoi aprobare de la cea de sector nu putem face nimic...va spun asta pt ca m-am interesat si nu la un simplu functionar al primariei,ci la un om cu o functie foarte inalta.Dupa ce se depune cererea la primaria capitalei si se obtine aprobarea,se va rezolva,dar pana atunci nu putem face nimic,nici macar cu panouri,poze,etc,pt ca ni le dau jos cum s-a intamplat de fiecare data.
|
o simpla parere am si eu ... mai bine facem o cerere sa facem ceva in pescarus,pt ca este si parc acolo si acolo era a 2 casa a lui... sa fie mereu alaturi de noi...si cred ca putem face rost mai repede de o aprobare pt un monument acolo...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
parerea mea ar fi sa mergeti la primaria sectorului 1 sa vorbiti cu cei care se ocupa de asa ceva.eu unu lucrez acolo dar nu am asa de multe cunostinte si nu cunosc asa de multa lume.nu sunt absurzi cei de acolo si cred ca v-ar putea ajuta si ar accepta cererea.
bafta in continuare! |
am putea face o petitie ... cred ca asa se numeste ...sa strangem semnaturi de la toti cei care vor sa facem un monument in pescarus...si sa mergem la primarie reprezentati de un avocat ... nu este greu ... sa vrem ...daca vrem putem ... sa facem o sedinta cu toti reprezentantii cluburilor si sa discutam ...
Fratilor omul asta a facut multe pt noi ... chiar daca nu il cunoasteti personal ,daca nu era acest om , lumea curselor si a tuningului nu evolua asa...Chiar nu putem sa facem si noi pt el un efort???? |
Quote:
|
Alexandra, dar sa vorbeasca cineva cu Tano si sa ii spuna despre ce e vorba...
Nu cred ca Tano nu ar face nimic Dar daca am face o petitzie ceva, si nu numai reprezentantzii cluburilor, cum spunea Toba, ci toata lumea care vrea sa participe... Mergem intr-un loc, punem 2boxe si o statzie de amplificare, si ce care sunt in masura, sa vorbeasca... Trebuie sa facem ceva... yow nu l-am vazut pe Micutzu decat odata in viatza mea, dar a fost amabil cu mine, si mi-a ramas in minte ca un om bun... Daca pot sa ajut cu ceva, cel mai mic semn si voi fi acolo |
Am uitat sa intreb ceva, intre totzi cei care au functzii de conducere in cluburile astea, si nu numai, nu cunoaste nimeni pe nimeni care sa ajute la rezolvarea problemei?
E nevoie de bani? Facem cheta si ii dam si p-aia, cred ca nimic nu e prea mult... |
Quote:
Deja cand iese debandada nu mai e bine,pt ca se lasa cu alte cele...trebuie vorbit si luat o decizie... |
| All times are GMT +2. The time now is 01:32. |
- Copyright 2026 4Tuning