Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Styling by request - Idei de tuning pt masina ta (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi ! (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/47261-masinile-voastre-preparate.html)

Solim 21-04-08 12:44

Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !

7 Attachment(s)
Sa-mi faceti si mie va rog un mic tunnig la batranica asta,si cu idei de ale voastre,dar sa fie realizabil fara costuri mari:lol:,ceva de genul: 2 dungi negre pe mijlocul masinii, pe laterale vopsit cu negru: de jos(praguri) in sus pana unde credeti ca arata bine.:-),si eventual niste geamuri fumurii/negre.si daca se pricepe cineva sa umble gentie,ca sunt cam sterse,sa le "reconditioneze" unpic.Poze aveti de unde alege.

Rares_CRM 21-04-08 16:34

2 Attachment(s)
Cred ca e destul de realizabil, in afara de jante, care sunt dublu cat masina, si nu se merita.. :P

sorin_pss 21-04-08 19:11

1 Attachment(s)
am un logan albastru marin, iar interiorul ma gandesc sa-l fac rosu sau gri.Ma ajutati cu interiorul : aeratoarele,consola centrala, suportul franei de mana si huse?

Georgian_bz 21-04-08 20:34

1 Attachment(s)
am incercat si eu ceva

OmB* 21-04-08 21:26

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Solim (Post 1494926)
Sa-mi faceti si mie va rog un mic tunnig la batranica asta,si cu idei de ale voastre,dar sa fie realizabil fara costuri mari:lol:,ceva de genul: 2 dungi negre pe mijlocul masinii, pe laterale vopsit cu negru: de jos(praguri) in sus pana unde credeti ca arata bine.:-),si eventual niste geamuri fumurii/negre.si daca se pricepe cineva sa umble gentie,ca sunt cam sterse,sa le "reconditioneze" unpic.Poze aveti de unde alege.

Eu zic sa renunti la dungi pe masina ... sa te ocupi de tinichigerie si sa o faci cat mai simpla ... o mica idee
Modificari:
- Praguri+Spoilere
- Garda la sol micsorata
- Geamuri fumurii
- Si am lucrat un pic la rugina pe ici pe colo
- Shaved doors pe spate

Solim 21-04-08 23:16

Mersi ca ati incercat.Mi-a placut cum a facut crm si Omb, dar vi-am zis vroiam un vt simplu si mai putin costisitor.nu am nici timp nici bani sa bag in tinichigerie,praguri spoilere.as vrea CRM daca poti sa ii lasi dungile si pragurile negre,si sa ii faci geamurile fumurii,in rest lasa cum era originalul.Nu necesita multi bani si nici timp si de aceea vreau sa vad cum arata.

Rares_CRM 22-04-08 02:40

1 Attachment(s)
ceva de genu? :rolleyes2

aditzu08 22-04-08 10:32

care poate sa-mi dea si mie codu ca sa fac photoshopu full k il am trial...sau instalarea full

HaRdHouse 22-04-08 17:36

6 Attachment(s)
Va rog daca puteti sa imi puneti si mie jantele acestea sa vad cum ar da pe masina

Solim 22-04-08 22:22

da, e ok.Mersi mult!Noroc si bafta:lol:!

sorin_pss 22-04-08 22:26

1 Attachment(s)
Nu ma uitati si pe mine : am un logan albastru marin, iar interiorul ma gandesc sa-l fac rosu sau gri.Ma ajutati cu interiorul : aeratoarele,consola centrala, suportul franei de mana si huse?

Gabi 22-04-08 22:38

Quote:

Originally Posted by sorin_pss (Post 1497741)
Nu ma uitati si pe mine : am un logan albastru marin, iar interiorul ma gandesc sa-l fac rosu sau gri.Ma ajutati cu interiorul : aeratoarele,consola centrala, suportul franei de mana si huse?

Mai bine-l faci roz, nu rosu. Hai ma nene, cum sa-i faci interioru' rosu, daca ea e albastra?

Jeez !

In plus, citeste primu' mesaj al topicului.

[email protected] 22-04-08 22:54

2 Attachment(s)
salut imi face si mie cineva interiorul de la janta negru si buza argintie si putin lasata masina daca se poate

SaIBoT 22-04-08 23:00

7 Attachment(s)
Ma ajutati va rog si pe mine sa ii puneti niste jante sa vedem ce i se potriveste mai bine.Mi-ar placea primul model dar nu stiu cum i-ar sta,oricum as vrea ceva cu negru.M-ar interesa si parerea voastra.Ms anticipat!

dilio 23-04-08 17:13

1 Attachment(s)
Calitatea pozei lasa de dorit......:x

All times are GMT +2. The time now is 18:34.

- Copyright 2026 4Tuning