![]() |
Re: VW Vento - Proprietari, aratati-va masinile
de unde ai comandat alarma?
|
de p forum....un anume sicalosu are de vanzare....dai un search si vezi:D
|
are cinva termotronic sau stie cineva daca baga si aer rece?
|
Quote:
|
Thermotronicul lucreaza numai pentru incalzire. Ca sa intre aer rece dai butonul din mijloc maxim stanga.
|
Quote:
|
Quote:
oricum eu am cam incasato' acuma de paste...am luat un radar am avut 360lei+certificatu' retinut pt foliile neomologate apoi la RAR in 75 lei si tot asa...io m-am saturat... hai k va salut si bafta!! |
adevarul e ca iarna foarte repede se incalzeste
|
vreau si eu o sigla de masca fata cine are? si cati bani?
|
Quote:
te referi la semnul vw din grila din fata nu? daca te ajuta tio pun la posta.....numa sa platesti transportul... |
ok lasami nr de tel pe privat si te sun eu
|
Quote:
:o:o Salut :!: |
Vento-ul VR6 de la Ploiesti, cel din poza de la semnatura este dauna totala.
Dupa sarbatori ma apuc sa-l dezmembrez. Are carcasa la cutia de viteze sparta, un lonjeron strambat , la motor ii trebuie modulul de aprindere de pe bloc, baia de ulei si pompa de apa. Motorul este trecut in acte, daca va intereseaza recarosarea... Motorul are 17.000 km si masina este din 1994. O dau in 1500 euro. O sa fac si lista de piese de vanzare dupa ce o dezmembrez asta daca nu sunteti interesati vreunul s-o luati cu totul. Vento-urile sunt niste masini extraordinare. Dupa 15 ani mi-au sarit ambele air-bag-uri si am scapat fara o zgarietura. Multa bafta tuturor si fara evenimente neplacute! |
Imi pare rau ca aud asta.Daca o dezmembrezi m-ar interesa blocul de lumini, daca este modelul rotunjit si are reglaj faruri si ceata fata si spate.
|
pe mine m-ar interesa motorul complet(chiar si asa defect cum e),stopurile si cam atata cred...anunta-ma daca e ceva:D te salut si chiar imi pare rau sa aud asa ceva...
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:53. |
- Copyright 2026 4Tuning