![]() |
Re: Help Thread
Quote:
Relativ e usor de montat, daca vrei pot sa te ajut. |
Quote:
|
@VIRUSDEVA, cel mai greu lucru e cand trebuie sa dai jos farul restu e relativ usor ;), daca cercurile angel eyes care ti le-ai achizitionat sunt speciale pentru golf 4 e oke , nu de alta dar sa nu desfaci degeaba faru si sa nu se potriveasca.
|
Quote:
te pricepi la desfacut faruri ? nu dealta dar mecanici nu se prea baga , am inteles ca se fierbe faru |
Nu se fierbe nimic, du-te la stilox2 fara probleme ca te ajuta si se pricepe la din astea, are maini de pianist.
:) Daca ajungi prin Hunedoara vin si eu sa va ajut la schimbarea farurilor, ca unde-s multi puterea creste si scade viteza. |
Ouale se fierb farurile nu ;) Saptamana viitoare daca ai drum prin Hd vi si le facem.
|
Quote:
|
Ti-am trimis un P.M. aaa era sa uit, Marti sunt ocupat de la 10, merg cu golanu la revizie.
Cheers! |
Quote:
|
salut.
unde pot sa pun si eu in judet o folie transparenta pe capota? ca ma dispera pasarile de la bloc cu bombele lor acide. :) |
Quote:
|
Quote:
|
clar ceva de protectie, transparent pentru ca sa nu schimbe culoarea, doar sa o protejeze. cred ca cei care pun folie pe geamuri se ocupa si de caroserie, am sa incerc maine sa intreb prin Deva sa vad ce gasesc.
danke. |
intrebare !!!
m-a rugat cineva sa-i caut turbo pentru logan si am ramas putin masca.De fapt ce e turbo asta ,dupa ce sa ma uit. Nu e piesa aftermarket,tuning etc.E un logan 1.5 DCI din 2006 parca,Euro 3. Deci,dupa ce piesa sa ma uit ? |
o turbina, cu niste paleti, prin care trece aerul si creste astfel puterea motorului.
:) |
| All times are GMT +2. The time now is 02:16. |
- Copyright 2026 4Tuning