![]() |
Re: Masini tari din Iasi
sorin ai uitat sa mentionezi la exotice golf 4 :twisted: si nu oricare ! Ala negru mnZ la numar
|
De fotografiat, fotografiez orice masina....o exotica cautam pentru altceva:-) ..deja ne intindem mult cu offtopicul
|
5 Attachment(s)
Una bucata Citroen din '52, masina a fost cumparata din Germania, dupa ce a fost restaurata, motor 1.9 Diesel, si a costat 20.000 Euro
|
Quote:
bleah urata bara si praguri avea:???: cam care ar fi explicatia ca scoate fum numai pe stanga?nu e legata si cea din dreapta sau??? am mai vazut masini cu evacuare dubla la care cea din stanga era afumata si cea din dreapta era ca noua:lol::lol: |
Quote:
|
azi dim l'am vazut in targu de masini...nu stiu dak era la vanzare sau nu era pe la intrare...am lasat masina in capatul celalt si cand am venit nu mai era
|
Are niste faruri galbene :)) te dor ochii si un sunet puternic ! Apar mai multe clasice
Quote:
|
Quote:
|
Cum a zis cineva mai sus, baieti, off topic-ul il faceti sus pe Copou sau in Parcarea de la Stadion. Aici, acum discutati despre masini tari din Iasi, ... Ok?
|
Crys ai redevenit moderator?
|
Citroen din '52, lam vazut pe la mine prin parcare acuma ceva zile frumoasa masina:twisted:
|
2 Attachment(s)
nu sunt sigur dar banuiesc ca e X5M..
PS: scuzati calitatea pozelor |
Azi un CL AMG cu numere de Bacau,in 8 minute dupa ce l-am vazut am fost acolo si nu mai era.
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:46. |
- Copyright 2026 4Tuning