![]() |
salut
salut....imi pare rau ca nu pot sa pun....defapt nu stiu:D....niste poze cu modelul pe care l-as vrea sa mi-l puneti....sunt patratelele gen racing....capota plafon portbagaj.....cam cat m-ar costa.....toate 3....si as m-ai vrea un pret decat pt capota tot patratelele merci
|
Re: Colantari auto profesionale
sal...am aflat cum se numesc patratelele....http://www.clubopel.com/link.php?url...d=vhhwdoa3xqk2 opel race camp sa-mi ziki te rog si un pret doar pt capota.....si pt capota plafon portbagaj merci incodat.....+capota patratele iar plafon negru mat...fara portbagaj
|
Patratele pe capota 99 lei
Patratele pe plafon 99 lei Patralete pe portbagaj 99 lei Grafica inclusa in pret. Plafon negru mat 99 lei. Quote:
|
merci pt raspuns....1 singur lucru am uitat sa te intreb se mai iau bani in plus pe manopera degresare sau altceva.......sau e batut in cuie 99 ron?....si te mai rog sa-mi spui daca pt miercuri poti sa ma programezi si pe mine..merci o zi buna
|
[QUOTE=alecss1;3522457]merci pt raspuns....1 singur lucru am uitat sa te intreb se mai iau bani in plus pe manopera degresare sau altceva.......sau e batut in cuie 99 ron?....si te mai rog sa-mi spui daca pt miercuri poti sa ma programezi si pe mine.la piciu .merci o zi buna
|
pret pentru 30 cm autocolant carbon? prin posta trimiti?
|
Salut. Pretul este exact cel pe care ti l-am zis, 99 de lei.
Pentru programare te rog sa ma suni pentu ca sunt foarte multe programari. [QUOTE=alecss1;3527164] Quote:
|
Iuly ai pm.
Quote:
|
9 Attachment(s)
Colantari Profi marca DCM DESIGN.
Colantare in alb lucios cu capota si prelungire pe bara din folie carbon 3D. |
3 Attachment(s)
Lucrari marca DCM.
Elemente de caroserie colantate in folie carbon. Capota colantata in folie carbon. |
8 Attachment(s)
Preparare + colantare Super Nova in Albastru + eleron cu negru mat.
|
7 Attachment(s)
Colantare Passat in negru mat.
|
9 Attachment(s)
Colantare BMW e46 in negru mat cu elemente in carbon.
|
3 Attachment(s)
Elemente interioare BMW in Folie Carbon.
|
12 Attachment(s)
Colantare in negru mat + grafica Dj Store cu alb exterior + interior.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:31. |
- Copyright 2026 4Tuning