![]() |
Re: Accidente
Accident tarnita aproape de coada lacului azi noapte pe la 11... de la barajul mare pana la coada lacului eram in spate la pompieri.... am stat pana la 4 si inca nu au scos masina :( http://www.protv.ro/filme/a-cazut-cu...?id_file=56876
|
10 Attachment(s)
In spate la BIG un prieten nu o incaput pe drum :) se vinde masina(ce-a mai ramas din ea) cine e interesat prv.
|
Parca am vazut masina la bazar...era de vanzare inainte s-o loveasca acuma...doar la fier vechi o ia :sad::sad:
|
nu primim poze befor and after? :p
|
3 Attachment(s)
after aveti :) ...before ..look down...deci pe bune .daca cumva vrea cineva piese..contact..(are scaune electrice,incalzite,piele, sii alte ***uri prin ea) tot ce` se mai poate folosi se vinde restu la gunoi.
|
"in 2 culori" super bmw
|
2 Attachment(s)
Sambata trecuta a fost in Someseni, la semaforul de dupa Ambient un accident cu un Polo si un Jeep....tipa din Polo a oprit brusc la semafor, pe banda a doua, iar Jeep-ul a lovit-o din spate......
Am mai vazut un accident in fata la Primarie cu o platforma care a luat curba ,spatele pivotand si lovind un BMW seria 3 cu 2 gagicute in el.....un scurt scandal a urmat dupa aia :p Si ca de obicei, sambata in Floresti iar a fost haos, cu vreo 5 masini implicate intr-un accident urat... Poze am doar din Someseni..... |
pacat de bmw... ca era de aici de la mine din cartier si era chiar frumos :(
|
Am fost azi pana la Tg. Mures, iar dupa Campia Turzii, intr-o curba, era o masina de Pompieri rasturnata, iar la 100 de metrii mai in colo o dubita de persoane, era cu rotile din spate aproape de liniile de curent, rezemata de un gard al unei case, iar fata zdrobita total, era perpendiculara pe pamant....parca vroia sa mearga spre centrul Pamantului :p
Cred ca Pompierii se grabeau sa ajunga la accidentul cu dubita, iar in curba, au avut balans si s-au rasturnat..... |
3 Attachment(s)
Quote:
|
Pe la 6 azi dimineata, in Jucu, pe o ceata foarte densa, un septar a spulberat o Dacie....raniti, poate si morti la cata politie era...
Si azi este sambata...asa ca evitati Florestiul :-P |
2 Attachment(s)
Vineri s-a rasturnat un camion la iesirea din Apahida spre Jucu, blocand traficul pe ambele sensuri....am trecut sambata dimineata pe acolo si am facut 2 poze mici si scofarcite la ce a mai ramas din el.....
|
4 Attachment(s)
dupa Autoworld-ul dinspre Floresti, inainte de pod a fost un accident urat azi....din cate am inteles, cel de pe scuter, a fost lovit din spate de un Audi (care a fugit de la locul accidentului), el s-a dezechilibrat, a cazut pe contrasens, si a fost lovit de o alta masina.....nu stiu daca a fost chiar asa, dar scuterul era de nerecunoscut, iar pe asfalt erau urme de sange....
|
astazi pe maxim gorchi... in jurul orei 17:30 a fost un accident foatre urat... nu am reusit sa fac poze.. deoarece erau prea multe masini de pomieri, dupa cum erau parcate nu se vedea nimic.. am reusit sa vad.. o dacie roasi facuta.. zoop lang aun stalp...
care stiti mai multe dealii.... |
4 Attachment(s)
Doi copii pe scuter au fost răniţi pe Calea Floreşti
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:38. |
- Copyright 2026 4Tuning