![]() |
Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea
Quote:
|
Quote:
|
multi nu o sa vina...e sambata,discoteci....si oricum e tarziu...se intuneca de la 17:30 plus ca nu o sa tzina mai mult de 2 ore pun pariu:)..in fine..alegeti voi de acuma in colo
|
eu unu' sincer asi prefera de 10x mai mult o intalnire in detrimentul "discotecii".
Acuma depinde in functie de cat de mare ie pasiunea pt fiecare in parte. Sa hotarasca majoritatea, eu doar am propus, nu trebuie sa fie neaparat ca mine. Sa se aleaga o ora care sa convina la cei mai multi dintre noi. Asteptam si alte propuneri.. |
si eu as zice tot 20 -21 mai ales ca acum e nebunie prin oras , se merge bara la bara.
|
sa mai voteze si altii (pana acum doar doua pareri)
|
eu votez(dak are sens) knd va e voua cel mai bne...mai tz asha k e mai liber in oras...ajunge si robbert...voi hot:P
|
la polivalenta :D:lol: ora alegeti-o voi :D
|
ionut vrea polivalenta ca n`are cu cine sa ajunga la zavoi..uite ca si eu data trecuta am venit cu rainman, cipriano si adytzu cu taxiu..:))
|
pai da , e mai putin de mers :)))))
|
ba da esti nesimtit sa mor io... parca nu poti sa vii cu taxiu...tre sa vina toti acolo sa te ia pe tine k dupaia sa-si dea seama k nu e lok la polivalenta...
|
Cum vreti...mie imi e indiferent...:) dar crek ca ajung mai tarziu..ca sunt la taierea poicului :)) cum vreti voi !
|
Thex... exact asta am zis si eu aseara ... in postul pe care mi l`a sters un admin al forumului si mi`a dat si warn ... k am avut tupeul sa`l fac pe GLP ... " bou " in post-ul respectiv :)
in fine... eu unu .. zic ... ora 20:00 - Parcare Zavoi *parte cu olanesti-ul |
pana la urma unde ne int? :)
|
stadion cred
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:24. |
- Copyright 2026 4Tuning