![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
8 Attachment(s)
am vopsit si eu fordul si akum porecla este de Lamaie:)+ vopsit jante
thx up nenea equinox (tatae ) de ajutor mai apelez la tine :D mi-am cumparat ceva de strada duminica trecuta este vorba de un bmw e28 m5 din 1986 si il vand Price: £5500 fara alte oferte (neinmatriculat) Advert Type: For Sale Category: Classic Cars Make: BMW Model: M535i Year: 1986 Country: Romania Region: Prahova Town: Ploiesti Contact At : [email protected] Status: Private are 165.000 km facuti dupa o resetare de motor akum 4 ani din cauza unor probleme tehnice la motor jante BBS CM 16inci anvelope pe 215/16 r16 de al firelli are MP3,Bluetooth 3 dvd screen conditie nelovit,neavariat in trecut,fara probleme doar cea de la motor care a trebuit o revizuire completa si resetare de kilometri jantele schimbate,si capota vopsita Cumpar Masina Urgent !!! Oferte Va Rog |
8 Attachment(s)
Am doua vesti!..Una buna,alta rea...
Cea rea :( : BMW a luat foc...cred ca il dau la fier vechi :| Cea buna : acum o dau in stil mare!!! :X:X:X:X... mi-a venit o super masina:X...un Lamborghini Gallardo ...Nu trebuie sa mai dau detalii despre ea,deoarece multi le stiu Ce nu imi place mie la ea... este suspensia care vreau sa o lipesc de pamant si alte jante... VREAU O PARERE ! |
Quote:
ai mult de munca la el vezi ce faci cu o masina de 1.5mil$ |
Poi tocmai am facut comanda de un sistem de evacuare sport...nu mai retin marca! O sa am grija de ea.
|
2 Attachment(s)
Tapiterie noua, cumparat cu 260 euro.
Urmeaza un set complet de suspensii Bilstein B8 cu tot cu arcuri. |
6 Attachment(s)
@ebone , frumoasa tapiteri ai ales , bravo !
Intre timp mi-am cumparat un frumos Bmw E34 :) Pretul a fost de 5.500E ! :D Pareri ? |
Quote:
|
Quote:
|
@sYdanyel Frumoasa masina!! Sa ai grija de ea!
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Tomas_SlrR-A iesit bine mosule...imi place...Bafta ;)
CoCoBistrocel-Frumoasa achizitie..ai grija de ea.. ebone-Ohooo....arata bine..bravo sYdanyel-Felicitari pentru achizitie... Eu deocamdata nu am mai facu nimic..Nu mai am aproape nici un ban...doar bani de benzina :lol: .doar am cumparat 2 becuri yellow pentru motan..stiu stiu..e cam murdar...dar azi am sa ii fac o baie:X... Golfu lui Spirit asteapata arcurile Blistrein....si amortizoarele...m-am gandit la ceva pe perne de aer...mai vedem... |
Caut motor de BMW puternic sau vreun V8 urgent ca vreau sa o si inmatriculez!!!!
Am dus masina sa ii pun folii pe geamuri |
Quote:
iti vand eu motorul de pe e28 dk tot nu il cumpara nimeni intreg e v6 650hp si ridicat la 9333 rpm pret 2500e |
5 Attachment(s)
Lambo am facut cateva liniute...nu a stat niciunul in fata mea!
A primit: -Jante OZ Racing 18" = 4x 350 euro + slick-uri -Evacuare Borla = 2352 euro -4x Brembo 380mm Etriere cu 4 pistonase = 4x 800 euro R.Equinox am eu un spoiler fata de e36 M3 daca vrei. Imi zici daca vrei ti-l dau gratis!! este rosu In ultima poza isi asteapta rivalul, care l-a facut de 3 ori.. un Audi R8 |
4 Attachment(s)
@radu frumos !! :D
@CoCoBistrocel arata bine , bravo :D Intre timp , pe parcursul zilei de azi i-am pus niste folie ca sa fiu in lumea mea :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 09:28. |
- Copyright 2026 4Tuning