Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto (https://forum.4tuning.ro/22-troubleshooting-howto-mecanica-electrica-probleme-auto.html)
-   -   tuning-ul in fibra de sticla.. idei si sfaturi.. (https://forum.4tuning.ro/22-troubleshooting-howto-mecanica-electrica-probleme-auto/2851-tuning-fibra-sticla-idei-sfaturi.html)

formadesign3d 23-05-09 01:04

Re: tuning-ul in fibra de sticla.. idei si sfaturi..

dragilor....e destul de greu cu FIBRA DE STICLA,eu lucrez de 25 de ani in domeniu si nu pot zice ca nu stiu tot.Oricum nu se lucreaza pe genunchi......NU functzioneaza metoda...
Tuning cu p.a.f.s. se face in ateliere specializate si oameni cu experientza.eu am facut ambarcatziuni din p.a.f.s. ,metoda e similara.Daca vreunul dintre voi e interesat si are si resurse ..........putetzi sa ma contactatzi la: [email protected],poate cine stie punem de vre-o colaborare in domeniul tuningului auto......

B-14-BYE 23-05-09 14:18

5 Attachment(s)
daka e matritza fina cand torni in ea iti iese piesa fina pe fatza

0761 882 107 pt tuning.

formadesign3d 23-05-09 14:59

sa copiezi un model deja existent e relativ simplu,sa faci un model cu fortze proprii...e ceva mai complicat,presupune cunostintze in proiectare 3d pe computer,si un CNC ROUTER pentru realizarea practica a MASTER MODEL-ului,dupa care se bate matritza,daca ai de facut o serie mai mica sau mai mare.iar pentu tuning unicat se lucreaza direct pe caroserie cu poliuretan si fibra de sticla,(la ochi) iar rezultatul nu e de nota 10 indiferent de cat de bun ar fi "ochiul" .Se vede pe luciul vopselei orice imperfectziune sau gresala de simetrie.
profesionistii de caroserii folosesc masini cu comanda program "cnc routers" in 3-4 sau5 axe pentru a elimina erorile de "ochi".
Iata aici cum se lucreaza profesional:https://www.youtube.com/watch?v=QsuEN...eature=related

chrysler laser 25-05-09 09:03

Quote:

Originally Posted by B-14-BYE (Post 2344985)
daka e matritza fina cand torni in ea iti iese piesa fina pe fatza

0761 882 107 pt tuning.

super misto facute ....tu le faci sau ai si tu poze de la altii..stii preturi ptr bari sau capota, praguri ...ms ptr poze

B-14-BYE 25-05-09 09:45

le face un prieten. si eu stau mereu pe la el prin garaj

chrysler laser 25-05-09 17:34

Quote:

Originally Posted by B-14-BYE (Post 2349104)
le face un prieten. si eu stau mereu pe la el prin garaj

lasa si tu un nr de tel sau un mail sau o adresa de mess...ce te lasa inima ...eu vreau sa imi fac capota ca am lipit o de parbriz si nu am de unde sa fac rost de alta ...ms

B-14-BYE 25-05-09 20:14

cineva2002ro @ yahoo.com

chrysler laser 28-05-09 13:47

Quote:

Originally Posted by B-14-BYE (Post 2350779)
cineva2002ro @ yahoo.com

nu mere mailul asta (adresa asta)...spune si tu pe unde sa luam si noi un pret o idee daca face... are alta imaginatie ...sper ca si preturi bune.:)

B-14-BYE 28-05-09 13:50

cineva2002ro pe yahoo mess cum sa nu mearga.

D3m0N 01-06-09 16:45

Salut... am si eu o intrebare .. Ce imi trebuie ca sa-mi fac niste pleoape? Si daca poate cineva sa ma ajute cu ceva detalii ... Multumesc

Dany.bilan628 01-06-09 19:23

Quote:

Originally Posted by D3m0N (Post 2371035)
Salut... am si eu o intrebare .. Ce imi trebuie ca sa-mi fac niste pleoape? Si daca poate cineva sa ma ajute cu ceva detalii ... Multumesc

daca erai mai atent puteai sa deduci din paginile acestui topic.
totusi sa zicem ca ai nevoie de : rasina, stratimat, intaritor, accelerator si de ceva timp pentru finisat

turbojack 01-06-09 22:08

Quote:

Originally Posted by D3m0N (Post 2371035)

Ai doar 74 de pagini de rasfoit pentru a afla toate informatiile necesare.
Unii au muncit sa scrie,altii au doar de citit.

B-14-BYE 01-06-09 23:15

sau imi dai mie 1mil si iti fac cum le vrei tu:D

mozolici_hd 04-06-09 21:17

Quote:

Originally Posted by B-14-BYE (Post 2372616)
sau imi dai mie 1mil si iti fac cum le vrei tu:D

Omul uneori nu se descurca sa interpreteze pasii....poate nu are imaginati el...ar fi ideal un filmulet.Vad ca te pricepi la asa ceva...filmeaza cand torni vreo forma(bara,praguri etc...) si arata-ne si noua.Stima

B-14-BYE 04-06-09 21:50

ok. chiar o sa fac un filmuletz.:)

All times are GMT +2. The time now is 09:26.

- Copyright 2026 4Tuning