Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/28457-dacia-1300-original-retro-mici-imbunatatiri.html)

VaLeX 05-04-09 18:06

Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri

pacat , ai o masina care ar trebui sa le aduca aminte unor persoane de unde au plecat...
tot respectul pentru munca si felul cum arata aceasta Dacie

BTL-gordini 05-04-09 18:25

Va multumesc baieti ca sunteti alaturi de mine:-) si apreciati totul la marca dacia:idea: care cu mana pe inima face mai multa atractie si senzatie pe drumuri decat alte marci.;) Dar se pare dupa cum ziceau unii dintre colegi, ca au uitat de unde au plecat si au condus si dumnealor dacii:?:. Astept cu nerabdare alte intalniri, si in special cea a tututror dacilor din Romania:D, unde o sa ne cunoastem mai bine si sa disc.la un pahar de vb:lol::lol::lol:. . Un eveniment care poate sa fie unul la cine stie cati ani.:idea:

ozn_yakuza 05-04-09 20:52

dany cu care dintre cele 2 masini mergi frecvent?
-imi place rau ce ai facut la comp motor mai ales cum ai montat si carcasa de filtru originala dacia un + mare pt ca ai nichelat-o si imi place rau cum ai montat filtrul conic de la K&N asa pe carcasa de dacie,e f interesant,imi place rau cum arata la comp motor,bravo.
imi place rau dracia de carb din spate de la luneta,e foarte interesanta si arata f bine.
-te rog mai fa si tu o sesiune de poze cu masina in intregime ca am cautat f mult pana am gasit o poza cu masina in intregime,arata f bine si ai grija de ea ca merita.
-nu te sup nu imi place nr de inmatriculare asa adus catre caroserie ca zici ca ai atins cu el in ceva si ca l-ai indoi,lasa-l drep sau punel pe partea stanga:D

BTL-gordini 06-04-09 07:18

Pai merg cu amandoua:D, doar ca BTL-ul ma tenteaza la multe cand sunt cu el. :lol:O sa fac si un rand de poze, sunt 2 tipi in Alba care au un site cu poze klumea facute la masini si mi-au zis cand vreau sa-i contactez pt.o sedinta foto ca le plac BTL-ul.;)
Cu referire la nr.de inmatr., l-am pus asa ca sa nu stric aspectul barei si daca ai vedea-o in realitate ai observa ca i sta bine nr., depinde din ce unghi a fost facuta poza.:rolleyes2

BTL-gordini 07-04-09 10:09

3 Attachment(s)
Ma poate ajuta cineva in leg cu un tub flexibil ( plastic ,aluminiu) cu diametru intre 60-80 mm?Mai mare (100mm) am gasit si , si mai mic, dar nu imi trebuie asa. Pe unde as putea gasii, ma refer ca domenii de activitate , prin magazine electrice, de centrale, etc. Am cautat mai peste tot si nimic.:rolleyes2

adi.schumi_tm 07-04-09 11:14

2 Attachment(s)
Nu stiu daca e bun ce mi-am cumparat eu,eu mi-am luat tub flexibil care face legatura intre filtru de aer si galerie.O sa-i fac si poza sa pun ca sa vezi.Problema insa e ca eu l-am cumparat din Beius (judetul Bihor) dar trebuie sa gasesc si la Timisoara daca ai nevoie.

Din pacate am vesti proaste:tubul ce il am are diametrul exterior de 5,4cm iar cel interior de 5cm :(.Pun si 2 poze

BTL-gordini 07-04-09 13:42

Ms mult schumi pt.tot:D, si eu am gasit ce mi-ai aratat tu;). FNM-ul mi-a vandut un pont azi si m-am dus la sursa , am cumparat 2 m din plastic negru de 60mm.:lol:

alex55 07-04-09 14:14

asta ca sa traga aer rece nu ? dar in poza de mai sus se vede ca mai are un furtun de la galerie...trage jumi-juma ?

BlueAngel 07-04-09 15:36

alex e o chestie super calculata cu grade si volum de aer toate acestea sub o o formula exacta da combinatia perfecta de aer cald + rece - praf pentru cele mai bune performante ale motorului ;). =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

dog99 07-04-09 17:15

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 2211453)
Cu parere de rau ,BTL-ul nu va fi prezent la tuning days Bucuresti. Eu chiar m-am inscris cu prietenii din Alba care mai mergeau la expo, dar organizatorii nici macar nu ne-au anuntat ca nu putem merge, tot noi am fost cei care i-am contactat . Se pare ca in Romania sunt mai apreciate masinile straine decat cele romanesti. Se pare ca Bucurestiul va iesi din calcul BTL-ului pt.totdeauna si chiar invitat nu voi accepta. Imi cer scuze celor care doreau sa vada masina

pacat:sad:pacat ca nu mai apreciaza lumea dacia,au uitat de unde au plecat,in fine...........
sper ca pe 9 vi la brasov?
macar acolo sa o pot admira ;)si eu.

BTL-gordini 08-04-09 07:20

O sa fiu Dog la Brasov cu siguranta.:D
Sper ca nu ati inteles grasit poza de mai sus?:idea: era o poza care am gasit-o pe net pt. a se vedea ce fel de tub flexibil as avea nevoie.:?:
Oricum proiectul X la BTL a inceput in colaborare cu bunul prieten FNM si cand va fi gata voi pune si pozele.;):D

BTL-gordini 09-04-09 21:27

11 Attachment(s)
In ultimele 3 zile impreuna cu prietenul FNM(cel din poze:lol:), am facut operatiunea prizei de aer stil gordinii de la cap la coada cu tot ce trebuie. FNM-ul a lucrat mai mult ca mine, trebuie sa recunosc si totul a iesit bine.:D

faustino 09-04-09 21:32

Fratilor.....voi taiati cu flexu direct fara nici o protectie pe capota?

BTL-gordini 09-04-09 21:36

12 Attachment(s)
Si a doua parte cu finalizarea.............

BlueAngel 09-04-09 21:41

de ce nu ai anulat filtrul sport? Daca te chinui putin poti inversa filtrul.e cam aiurea acum...tu sti mai bine.

All times are GMT +2. The time now is 02:59.

- Copyright 2026 4Tuning