![]() |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
am o flota intreaga :lol: :lol: :lol: :lol: |
Chestia aia rosie mare si urata e o canoe de ocean, am imprumutat-o de la un prieten, iar masina am inchiriat-o ca la momentul ala V8'ul era in primele stadii de lucru si in V6 nu aveam incredere ca ma tine pana la ocean si inapoi (vreo 2500 de mile). E un Chevrolet Equinox, se vrea a fi ceva intre un SUV si un station wagon, si are niste performante jalnice. La intoarcere am condus un Chevy Malibu cu un V6 bine pus la punct, i-am dat nitel drumul pe autostrada, dar era limitat electronic la 110 mile pe ora.
|
misto sa poti merge cu atatea masini, si sa nu fie o problema ...
|
eh,in state e cam nasol cu amenzile pt vit
|
da, e nasol tare cu limita de viteza, daca ma prindea garda cu 110 la ora, sub $500 nu scapam, si puteau sa ma bage si la zdup. cu toate astea, nu am putut rezista, si am \"mangaiat blana cu piciorul\" :twisted: dupa cum se exprima cineva de aici de pe forum. Era 5 jumate dimineata si ma gandeam ca poate mai dorm si aia :lol:
apropos, suntem off-topic de mult hehehe :roll: |
Voi ati uitat despre ce e vorba in topicu asta?
Moderatoru sa steraga posturile ne la locul lor.... PEACE :peace: |
Re:
Quote:
|
mi s-a parut mie ca e un cenzur p-acolo
ce mah,e CNA-ul pe forum? |
:lol: :lol: :lol: :lol:
nu tine nimic nelalocul lui, da' nu avea ce cauta in poza aia, e o clama :lol: |
sau era clama de firma si faceai reclama?
|
Ba, voi sunteti ....?
Daca nu mai bagati poze ii cer moderatorului sa inchida topicu... Daca aveti chef de aberat si de facut posturi aiurea, este o sectiune numita : mesaje aiurea si inutile... PEACE :peace: |
1 Attachment(s)
constanta::P:P (sormea=blugi ,fetele )
|
4 Attachment(s)
si de la tuning show
cam atat m-am plict si mere si prost netu :( |
o sa distrugi cateva inimi cu pozele alea :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:44. |
- Copyright 2026 4Tuning