![]() |
cei care merg in club stiu despre ce melodie este vorba...
kiar daca este veke si acum mai rupe discotecile in doua... recomand mel asta houserilor dar nu numai :wink: |
ce a pus el mai sus fiind ptr houseri ..
ptr astia cu .. ambientalu` si buddha bar`u si etc. va recomand .. .albumul MOFFOU .. al lui Keita .. e .. magnific |
am dat pe net peste o super piesa...tot house... :wink:
santos sa intzeleg ca iti place ce mel am pus eu mai sus? |
frate ..
sincer sa fiu , imi place mai mult originalu .. si anume .. Salif keita - Madan , fara solveig .. n-are legatura cu house`u ... i love that song .. |
1 Attachment(s)
O mel dragutza :twisted:
|
caut si eu o mel a lu` twista, videoclipul este dat pe mtv base, dar niciodata nu scrie cum se numeste melodia, este cu 2 arabitoi care sunt gemeni si agata o tipa intr`un club, e super misto mel dar nush cum se numeste. are cineva idee :?: plssss
am cautat pe dc dar nu este nici una din cele de mai jos, daca are careva altceva.... 02 - 213 - Twista Ya Body 05.Mis-Teeq ft.Twista - Scandalous (ClubMix) 07-twista-drinks-swe 10 - Twista - So sexy ft. R.Kelly 11-lil_kim-thug_luv_(feat_twista)-rns 11-twista-so_lonely_(feat._mariah_carey) Kanye West & Twista - Slow Jam ludacris-16-freaky_thangs_ft_twista_jagged_edge-rns Trick Daddy ft. Twista & Lil' Jon - Let's Go Twista - Adrenaline Rush - 19 - What U Wanna Do Twista - Like A 24 (Clean) Twista - One Last Time Twista - Overdose Twista - Overnight Celebrity Twista - Shake Dat Dae (Mtv vers) twista_-_kamikaze_-_16_-_art_and_life_chi-roc twista_feat_faith_evans_-_hope dak aveti altceva va rog puneti poate, poate o gasesc ;) ms |
Scooter - Break it up
Scooter - I was made for lovin` you ... Scooter - Summer Wine ;) |
activ - surrender ( Radio 21 edit )
tot ce tine de nextlevel :) si de radio 21 :)) ... care are mix`uri din disco .. cum sunt alea din disco tineretului plsz sus cu ele ... |
nush daca a mai fost melodia asta pe aici...da' o pun (si) eu :P
|
another one ;)
|
melodii
2 Attachment(s)
Ian Van Dahl - Castles In The Sky
Orbital - Tunnel Trance |
1 Attachment(s)
O melodie pe care o cautam de mult si acum am gasit-o... e absolut superba.
|
Uite aici o piesa faina ...o ascult de vreo 5 zile non stop :D :wink:
|
1 Attachment(s)
o melo care mie imi place mult..merge noaptea ascultata..asa mi se pare mie,in masina :)
|
asa si cum o dau jos? :roll:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:27. |
- Copyright 2026 4Tuning