![]() |
Re: Statusuri de Messenger
1 Attachment(s)
discutie cu un coleg forumist :lol: :lol:
|
WRX(yz) Suge-o :)))
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Un prieten de la mine din lista...... Saracu....
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
:lol: brum brum brum:lol:
|
1 Attachment(s)
asta ?? :D
edit: e mai in spate pe topic combinatia aia de caractere din care rezulta masinuta aia de la status :D |
Quote:
|
1 Attachment(s)
vai de mama ei :shock: :shock: :shock:
|
2 Attachment(s)
eu dupa ce un fraier din italia o intrat in mine:2gun: :chainsaw: :pistoles:
si una de la mine din lista disperata rau de tot:D |
ce masina ai ?:D bafta la reparatii
|
1 Attachment(s)
deci sa nu il deranjati .. ca va ia la ..............
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: il stiti si ma stiti. n u are rost sa ne ascundem.
Adi NX: man Adi NX: tu ce bazin de veceu ai? Cristy: )) Cristy: geo cred Adi NX: nu ma Adi NX: cum e.. Cristy: e Adi NX: d-ala spanzurat Adi NX: sai [pe buda? Cristy: de ala chiar de asupra Adi NX: no.. Cristy: pe buda Cristy: Cristy: d c Cristy: ?? Adi NX: ce mecanism de activare are? Cristy: apesi pe un buron Cristy: buton* Adi NX: nu ma.. Adi NX: e d'ala cu pompa sau cu parghie? Cristy: parghie Adi NX: pedala Cristy: pai ii cu chestie de aia de plastic care se inchide treptat cum urca apa Adi NX: no pai nu e bine.. Cristy: dc?? Adi NX: eu am cu buton Adi NX: si mi s-a stricat Adi NX: nush dc Adi NX: si nu puteam sa trag apa Adi NX: dar l-a schimbat tata Cristy: pfai Cristy: e grav frate Adi NX: dar are o gaura in mijloc ma Adi NX: si tre sa o tin astupata sa nu iasa aeru Cristy: mno Cristy: nai garantie Cristy: ?? Adi NX: da' tu vrei garantie la bazinu de veceu ma? Adi NX: oricum Adi NX: si daca avea Adi NX: e de mult expirata Adi NX: da Adi NX: acum m-am invatat Cristy: tu lais tricat Cristy: ?? Adi NX: da de ce crezi ca mi-as strica veceu? Cristy: nu stiu Cristy: sabotaj Cristy: ?? Adi NX: da' ce placere mai mare ai in baie decat sa te usurezi Adi NX: si daca ma sabotez.. Adi NX: unde mai fac? Cristy: da nu pe tine Adi NX: pe geam? Cristy: stiai ca urmeaza cineva Cristy: si mno Cristy: erai suparat pe acel cineva Cristy: ......... Adi NX: ba io nu imi stric buda |
mult prea tareee =)))))))))))))))
|
1 Attachment(s)
.........................................
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:57. |
- Copyright 2026 4Tuning