Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/24920-conteaza-pt-femeie-masina-conduci.html)

Bea69 18-03-08 14:18

re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?

Quote:

Originally Posted by al3x82 (Post 1430324)
adika ce vrei sa zici.............. sa vand masina si sa iau PEUGEOT

adica vrei sa te bagi in seama cu trixi?:rolleyes2
chill,sunt destule care vor mertane....;)

Sindrom 18-03-08 16:17

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 1430515)
adica vrei sa te bagi in seama cu trixi?:rolleyes2
chill,sunt destule care vor mertane....;)

mai sunt si alea care vor si mertanu si barbatu full option...

aleks 19-03-08 10:44

Quote:

Originally Posted by al3x82 (Post 1430346)
Aleks nu iti dau dreptate fiindca cel putin in cazul prietenei mele stiu ca nu s-a uitat la masina mea fiindca aveam o Dacie cand am cunoscut-o si pe urma dupa jumatate de am am primit un Passat si anul trecut un E-klasse si ea e alaturi de mine inca de la inceput si au fost zile cand o asteptam de la fac si erau unii cu bmw si incercau sa o agate si nici macar nu s-a uitat la ei asa ca eu consider ca daca o femeie te ia ptr masina, banii etc e clar ca pe urma te paraseste ptr altu,dar am asistat si la 2 faze super tarii in care eu eram la semafor singur in masina si langa mine era o dacie cu un cuplu si ea tot se holba la masina (sau la mine :))) si a pleznit-o de nu i-a mai trebuit :))) Eu cred ca totul depinde cum a fost crescuta persona respectiva (adika nu i-a zis mama ei sa il ia pe ala ca are banii sau pe celalalt ca are masina)

daca ai arunca un ochi cu mai mult calm pe ceea ce am scris, ai vedea ca eu vorbeam de PRIMA IMPRESIE, pe care o lasa un om, si asta e legata vrei nu vrei de aspectul exterior: imbracaminte, aspect, tinuta, atitudine, masina, etc.
daca dupa aceasta prima impresie reusesti sa convingi un om de cum esti tu in realitate (print pe cal alb si absolvent de sorbona , sau dimpotriva, cioban cu 2 clase si cu asteptari in viata la fel de mari ca mai innainte amintitii crescatori de ovine) asta e bonusul tau, si te felicit pentru faptul ca ai reusit sa-ti convingi actuala prietena de calitatile tale.
INSA, acesta este un caz particular, eu vorbeam la general, inchipuie-ti ca iti parchezi dacia (pe care o aveai inainte, si model din care am si eu una, deci nu am nimic cu marca in sine) intr-o parcare aglomerata, la facultate sa dam exemplu, si in fata sediului asteapta de exemplu pentru un examen, o grupa de 30 de fete, crezi ca vei reusi sa te duci sa le convingi pe fiecare in parte de calitatile tale, cele pentru care prietena ta te-a ales?
evident ca nu, si aici vei fi catalogat dupa aparente, pentru ca pur si simplu ar fi utopic sa ne inchipuim ca sutele sau miile de persoane cu care fiecare dintre noi ne intersectam zilnic ar putea sa stea sa ne "descopere cu adevarat".
nu, dimpotriva, o privire aruncata cateva secunde asupra unei persone ne permite sa ne formam o prima parere, facem asta cu totii, mereu si inconstient, iar reperele pe care ne bazam sunt cateva: atitudinea, expresia fetei, aspectul fizic si eventualele accesorii care diferentiaza oamenii, inclusiv masina.
deci da, masina conteaza, pentru femei in egala masura ca si pentru barbati, desigur, ca facad parte din acele repere dupa care cataloghezi si incadrezi automat intr-o categorie un om(interesant, simpatic, antipatic, anost, enervant, etc)
daca nu m-am facut clar inteles da-mi un semn, si mai explic in partile neclare

Crisskro 26-03-08 13:27

De obicei, daca ai masina scumpa, atragi femei de o seara, adica masina face treaba in locul tau. E usor de agatat o femeie, dar important e sa o tii langa tine daca merita.
Aveam un prieten, cu un 607 negru full si se chinuia de cateva luni bune sa nu mai umble cu parasute, omu voia relatie serioasa, si cum vedeau toate ce masina are, incepeau sa le sclipeasca ochii.
In alta ordine de idei, prietena mea nu arata rau deloc... arata chiar foarte bine. Si arata foarte bine si in Tico, nu masina a facut-o sa ii placa de mine, si nu masina o tinea langa mine. Mentionez ca ea are o toyota auris, si cu toate astea, 99% din timp mergeam cu tico amandoi :)
Asa ca... daca barbatul e barbat, femeia e femeie. Daca barbatul vrea aventura, gaseste gagici care vor masini scumpe si bani. Oho, si e plin de ele. Ca ciupercile dupa ploaie.

robertzEL_bz 27-03-08 17:34

Quote:

Originally Posted by al3x82 (Post 1430324)
adika ce vrei sa zici.............. sa vand masina si sa iau PEUGEOT

dar ce ai u cu PEUGEOTU? :))

kidu2006 27-03-08 18:00

Eu o buna perioada de timp am mers cu berlina,achizitie proprie..am agatat ceva gagici,dar nu cu ea,altcumva,si urma partea cand eram intrebat "cu ce mergem"..."cu masina mea draga"..pe urma urmau niste strambaturi de nas si uitat pe geam:lol:
a2a zi urma partea in care nu prea mai suna,si pe mine ma durea foarte tare in cot ca deja cu o seara inainte imi facusem treaba:lol:.asta era cu ceva timp in urma cand eram un "disperat"..
Tot cu berlina mea,am cunoscut-o si pe actuala iubita,care tocmai de coborase de la seria 5,ultimul model:lol::lol::lol:..deci va dati seama ce-a fost pe capul meu,si glumele prietenilor:lol::lol::lol:
Dar pe urma va dati seama si ce-a fost in inima mea,si pe fatza prietenilor cand am aparut la brat cu ea:lol::lol::lol:
Frumos,pe urma am avut un cazan de ursulet 323,acum am japoneza...well,fata tot cu mine,si cum a mai zis si TRIXI parca,ma influentat si ea destul sa schimb masina,sa progresez la mai mult si la mai bine!
Oricum,fata a fost cuminte de cand se juca cu papushile...si culmea,e si frumoasa rau nebuna...nu ca-i a mea,dar asa e;)
Cat despre fetele care saliveaza mai rau ca un caine in calduri,cand vad CL-u...ce putem sa mai spunem...unele din ele se gandesc ca seara cand ajung ei 2 in pat,o sa fie si CL-u intre ei sa faca treaba mai bine...
Da,e o chestie aparuta de cativa ani buni la noi,legat si de pustoaice,si despre cele mai "coapte...daca ai masina "smechera",primesti zambete mai multe si esti mai bine vazut;)in ziua de azi mi se pare logic deja,cu toate ca ma cam sictireste cand vad aberatiile astea:rolleyes2

snookye 01-06-08 22:05

nu pot generaliza sa spun ca DA conteaza..dar am mai observat ca uneori conteaza..de exemplu eu conduc o Dacie berlina a mea si intr-o zi un prieten care are un S300 m-a rugat sa il duc undeva ca nu avea el carnet..fetele se uitau altfel..mai..admirativ ca sa zic asa pe cand in dacie...numai priviri in sictir primesc..deci ca peste tot...sunt fete si fete..pentru unele conteaza..pentru altele nu

Shuba88 05-06-08 10:33

Normal ca nu o sa iesi la agatzat in orash cu trabantu, dar daca cunosti o fata destul de bine,tzine la tine, si stie ce situatie materiala ai o sa te inteleaga si o poti plimba cu trabantu linistit :D

Sindrom 05-06-08 13:56

ieri 2 gagici intr-un clio visiniu....aveau bara spate un pic smulsa....si io incercam si ma minunam cum naiba a reusit...ca nu era zgariata....dau mai in fata vad care e soferu....si era o gagica si in dreapta alta...toate bune si frumoase...problema e ca alea au crezut ca ma uit la ele ca oi fi vrut sa le agat...eronat(chiar eram suuuper obosit). In fine merg la urmatorea aglomeratie ajung in dreptu meu si incep sa se bage in discutie ca ce masina frumoasa am ( si totusi e 308 e frumos intradevar da asta stiam si eu), si dupa aia bomba ce-mi zice una ca nu vreau sa mergem la un suc la plaza ca e aproape. Raspunsul meu a fost cat se poate de clar acum nu stiu daca au inteles :"Daca eram pieton mai ma invitai la suc???" si n-a stiut ce sa mai zica a facut o fata de suparata ca si cand cum mi-am permis sa-i zic asa ceva si am plecat.
Trageti si voi concluziile.

Eugen_TL 05-06-08 17:12

si cine a ratat o posibila chestie si a avut de pierdut? TU ... in locul tau mergeam, isi plateau si sucu si a2a oara puteau sa ma caute chiar daca nu le-am platit sucu :) ai ratat,parerea mea!

Dominic 05-06-08 17:20

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 1573690)
si cine a ratat o posibila chestie si a avut de pierdut? TU ... in locul tau mergeam, isi plateau si sucu si a2a oara puteau sa ma caute chiar daca nu le-am platit sucu :) ai ratat,parerea mea!

Asa cum a zis si Eugen....ce aveai de pierdut??....Astea nu merita iertate....

snookye 05-06-08 21:06

ziceti voi..dar nu ati vazut ca era obosit omul..voi la oboseala mai aveti chef sa mai si suportati astfel de specimene?...eu unul sincer nu as avea

Sindrom 05-06-08 21:40

Quote:

Originally Posted by Dominic (Post 1573711)
Asa cum a zis si Eugen....ce aveai de pierdut??....Astea nu merita iertate....

aveam de pierdut o relatie la care tin foarte mult....nu se merita. DELOC

ieri la ora aia aveam un lucru in cap...muuuulllllttttt SOOOOMNNNNN!!!!!

Dominic 05-06-08 23:40

Quote:

Originally Posted by Sindrom (Post 1574217)
aveam de pierdut o relatie la care tin foarte mult....nu se merita. DELOC

ieri la ora aia aveam un lucru in cap...muuuulllllttttt SOOOOMNNNNN!!!!!

OKy.....atunci tot respectul pentru tine....Ar trebuie sa fie mandra prietena ta de tine...;)

alexGTI 06-06-08 16:06

Quote:

Originally Posted by BlueEyes (Post 580112)
da !pe mine ma intereseaza masina p care o are prietenul meu; tocmai de aia l-am stresat un an de zile s vanda olcitu` ... tocmai de-aia a schimbat espero ... tocmai de aia o s-o schimbe si pe urmatoarea .....vreau k persoana de langa mine s progreseze ..... si s ne simtim bine impreuna,l-am ajutat in progresul asta si il voi ajuta in continuare... de ce? ptr k il iubesc!

pai cu ce l-ai ajutat tu ? l-ai ajutat batandul la cap ? poate saracul om a si-a facut datorii ca sa schimbe masina doar ca sa ramai tu cu el ...

All times are GMT +2. The time now is 07:58.

- Copyright 2026 4Tuning