![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline
2 Attachment(s)
Toyota.......:D
R32.........:D |
Vreau si eu cea mai mica masina care o aveti :-):-)
Mini,Trabant ceva mic de tot :-) vreau sa ii bag motoru de 2000 CP sa vad cum reactioneaza :-):-) plz :oops: |
2 Attachment(s)
Un Bmw 760
+Trabi :D |
Quote:
Alte masinute nu aveti ? :cry: Mersi oricum :hug: |
Daca este cineva care ma poate ajuta sa gasesc si eu jocul v-as multumi mult de tot ! Va rog frumos sa-mi dati un PM cine ma poate ajuta sa fac rost de el ! Salut !
|
1 Attachment(s)
Quote:
Uite aici torrentu .... |
Mc barosane :)
|
Nu ai pentru ce :))
|
Quote:
si baga motoru v6...intra perfect...si se ridica pe o roata.....sau poti sa iti mai iei buggy....:):D |
2 Attachment(s)
:evil:yyuuuhhuuu
|
Ferrari f430 "NUD" version =))
|
hai mai baieti zicetimi si mie cum fac cu cauciucurile sa se potriveasca pe jante....pls
|
Quote:
225- reprezinta latimea cauciucului 45 - inaltimea ..bah si stiam mai exact cum ii zicea ii zice mai altfel dar nu conteaza iti dai tu seama R18 - dimensiunea in inci cum tiam zis mai sus deci daca ai o janta de 12 sau 13 latime o sa ai intotdeauna un cauciuc mai lat de 255 daca ai mai putin o sa ai un cauciuc mai mic de 255 |
Talon ii zicea mha la inaltimea cauciucului .. darar dracii in el de cuv ca nu-mi venea deloc pe limba =)) ;)
|
R18 ... e spatiu masurat in inci (daca asa zici tu ) in care trebuie sa intre janta ... nu cat de lata e .... latimea se masoala la 225 in nu stiu ce unitate de masura
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:59. |
- Copyright 2026 4Tuning