![]() |
Re: Punto - Un fiat si un 10 in engleza...
Quote:
Pana la caldurica sper ca sa imi fac o idee la ce o sa urmeze sub capota astept de asemenea si parerile voastre Numai de bine! |
Depinde de la ce marca de masina vrei sa pui motorul.. 1.2 turbo se gaseste la VW dar este nou, iar 1.4 turbo la vw gasesti la 122 CP,140 CP dar si la 170 (are si compresor) ca sa faci un transplant de genul te va costa o avere si nu-l vei putea omologa pe masina.. mai bine o resoftezi.. parerea mea.
|
exact de la vw vroia sa puna motorul...:rolleyes2
|
Quote:
Asa de resoftat motorul masini e deja resoftat ,dar nu ma incalzeste cu nimic ! In ceea ce priveste partea materiala inainte de ea prefer calitatea ! Numai de bine! |
Quote:
|
Quote:
|
Salut,poti gasi mk1 complet nu doar motorul ,cel putin eu acum ceva timp mi-a fost mai usor sa iau masina completa decat motorul separat.Un punto gt gasesti si pe la 1000e la vecinii bulgari si se poate adapta pe punto mk2.Avea cineva din UK un proiect foarte foarte tare cu un punto mk2 si motor de 1.4 turbo dupa mk1,daca doresti postez aici cateva poze sa vezi cum era sub capota.
|
Quote:
L.E. daca nu te intereseaza, ce cauti sa postezi balarii pe sectiunea Fiat ? intreb de curiozitate, nu mi-o lua in nume de rau. |
Quote:
Oricum multumesc frumos pentru idee ... Numai de bine! |
O parere ,ma gandeam sa renunt la folia de pe gemuri si sa las 'totul curat' ,acuma intrebare : Ar da mai bine?
|
Eu zic ca da mai bine cu folie;)
|
1 Attachment(s)
Quote:
M-am hotarat si o sa dau jos folia pentru ca o am pe masina de mult timp si parca m-am saturat de ea ,de asemenea odata cu venirea calduri urmeaza sa ii montez condesatorul pentru tunul de bass pe care il am de ceva vreme si nu am apucat sa il montez ,mai e de schimbat airb-agul din scaunul soferului plus refacut tapiteria tot de pe acel scaun pentru ca e desfacuta pe cusatura .. Numai de bine! |
Salut, foarte frumoasa masina...Sa o stapanesti sanatos..bafta.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:21. |
- Copyright 2026 4Tuning