Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Discutii, povesti, noutati din zona HD/DEVA (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/22728-discutii-povesti-noutati-zona-hd-deva.html)

Takashy_Vtec18 05-07-07 14:46

Re: In parcarea unui hotel pe litoralul romanesc

Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 983044)
http://www.autof1.ro/index/VIDEO__MA...N_ROM194N.html

Imbolnaviti-va si voi ca mie deja mi-e rau.:shock:

Romania noastra aia saraca...........:).....vai de mama noastra ...:D

F.R.Sonic 05-07-07 16:59

Re: Discutzii...povesti, noutatzi din zona HD/DEVA

Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 982726)
Ba eu ti-am vazut ieri Dacia si am zis ca esti tu cu ea cand colo tu te dadeai cu Polo, fara sa zici la cineva ceva.

N-am apucat sa zic pt ca mai avea de umblat dupa asigurare si alte acte....

2fasttofurios 09-07-07 13:52

deci pana la urma cand va fi urmatoarea intalnire? sau va fi vreouna in luna lui august ?

Takashy_Vtec18 09-07-07 19:38

Quote:

Originally Posted by 2fasttofurios (Post 989139)
deci pana la urma cand va fi urmatoarea intalnire? sau va fi vreouna in luna lui august ?

Yo zic sa fie mai repede de august.......

2fasttofurios 10-07-07 18:40

Quote:

Originally Posted by Takashy_Vtec18 (Post 989697)
Yo zic sa fie mai repede de august.......

eu zic sa nu fie sa pot sa fiu si eu prezent pe acolo dar acum asta nu depinde de mine 8)

2fasttofurios 11-07-07 15:27

intrebare ....la opelul meu am 3 tobe , catalizatorul cea din mijloc si ultima , pe ultima am schimbat-o zilele astea am pus una tip moto marca isotta cu 2 iesiri dar nu sunt multumit de sunetul pe care il face , am vreo posibilitate sa o schimb pe aia din mijloc si sa ii pun una mai mica , nu vreau sa o scot de tot ptr ca o sa faca zgomot prea mare. si din ce mi.a zis mecanicul nu o sa trec inspectia tehnica daca o scot .

ondin 11-07-07 15:58

Pentru cei ce conduc masini Ford si nu numai

Doreste cineva sa vina cu frumoasa lui masina la Brasov in 27-28 iulie 2007?

tune_AKj 11-07-07 17:02

Re: Userii 4tuning din Hunedoara

Pai ce se intampla...la BV?

tune_AKj 11-07-07 17:03

Re: Userii 4tuning din Hunedoara

Quote:

Originally Posted by chillii (Post 978954)
is de mult timp paici dar nam postat niciodata :D

<planuri> pt ...masina..>:-)

BAD-GUY 11-07-07 17:49

Quote:

Originally Posted by 2fasttofurios (Post 992670)
intrebare ....la opelul meu am 3 tobe , catalizatorul cea din mijloc si ultima , pe ultima am schimbat-o zilele astea am pus una tip moto marca isotta cu 2 iesiri dar nu sunt multumit de sunetul pe care il face , am vreo posibilitate sa o schimb pe aia din mijloc si sa ii pun una mai mica , nu vreau sa o scot de tot ptr ca o sa faca zgomot prea mare. si din ce mi.a zis mecanicul nu o sa trec inspectia tehnica daca o scot .

Pai catalizatorul daca-l scotzi nu o sa treci ispectia tehnica din cate stiu eu,intermediara adica cea din mijloc se poate scoate de tot dar vorba ta face un zgomot prea mare,trebuia sa iei altceva la finala care sa mai atenueze din sunet,acuma pentru intermediara chiar nu stiu sa fie ceva.

ondin 11-07-07 19:53

Userii 4tuning din Hunedoara

Quote:

Originally Posted by tune_AKj (Post 992793)
Pai ce se intampla...la BV?

se intalnesc mai multi oameni pasionati de masini din toata tara..le admira..discuta...respira aerul de munte si se relaxeaza..se simt bine

mutzu 12-07-07 02:35

Quote:

Originally Posted by 2fasttofurios (Post 992670)

Orice ai face, nu mai treci inspectia tehnica.
Daca sunt aia dracosi, nu o sa treaca nici asa, ca ai schimbat finala.

BAD-GUY 12-07-07 09:28

Quote:

Originally Posted by mutzu (Post 993741)
Orice ai face, nu mai treci inspectia tehnica.
Daca sunt aia dracosi, nu o sa treaca nici asa, ca ai schimbat finala.

Cum potzi sa o faci la X garaje in orase,si cum nimeni nu refuza 150 ron aproape sa nu faca nimica,cred ca o treci cu evacuarea data jos :D,bine asta la noi pe dincolo nu stiu cum este.

F.R.Sonic 13-07-07 01:02

Care ma poate lamuri cat de cat despre ce garantie as pierde(daca as pierde) daca umblu la boxe...adica sa le schimb cu ceva mai puternit + statie...la HU nu cred ca pot umbla ca e mai complicat....
Si dak ma duc la ei la service la oradea sau unde mai e VW mai aproape pierd ceva garantie...
so' help a niggar out men!!

mutzu 13-07-07 03:15

Quote:

Originally Posted by fast_racer_sonik (Post 994863)
Care ma poate lamuri cat de cat despre ce garantie as pierde(daca as pierde) daca umblu la boxe...adica sa le schimb cu ceva mai puternit + statie...la HU nu cred ca pot umbla ca e mai complicat....
Si dak ma duc la ei la service la oradea sau unde mai e VW mai aproape pierd ceva garantie...
so' help a niggar out men!!

Si HU il schimbi.Comanzi adaptor, si pui ce vrei tu.
Si boxele la fel, cred ca le poti schimba.Nu vad de ce ai pierde garantia, nu afectezi masina cu nimic.

All times are GMT +2. The time now is 06:15.

- Copyright 2026 4Tuning