Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce vor fetele? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/22346-fetele.html)

ERY 19-02-08 09:19

Re: Ce vor fetele?

Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1365705)
descopera...si sa ne spui si noua ce vrem:twisted:

Va spun eu ce vreti (majoritatea).....VISE ...asta vreti.Dorintele voastre sunt in mare masura vise, care rar isi gasesc corespondentul in viata reala...

Sasha 19-02-08 09:34

Quote:

Originally Posted by ERY (Post 1368340)
Va spun eu ce vreti (majoritatea).....VISE ...asta vreti.Dorintele voastre sunt in mare masura vise, care rar isi gasesc corespondentul in viata reala...

"visele" astea de care zici tu...unele dintre noi le realizeaza;)

ERY 19-02-08 09:44

Posibil, dar mai probabil gasiti baietii care va fac sa credeti ca traiti respectivul vis...pana la un punct..in care realizati ca de fapt realitatea este aceeasi.In fine...nu mi-am terminat cafeaua si mai debitez si eu ineptii dimineata.:)

Sasha 19-02-08 09:47

Quote:

Originally Posted by ERY (Post 1368381)
Posibil, dar mai probabil gasiti baietii care va fac sa credeti ca traiti respectivul vis...pana la un punct..in care realizati ca de fapt realitatea este aceeasi.In fine...nu mi-am terminat cafeaua si mai debitez si eu ineptii dimineata.:)

mai probabil....gasim baieti care sa ne realizeze "visele" :lol::oops:=))

Magos 19-02-08 23:03

Quote:

Originally Posted by ERY (Post 1368381)
.In fine...nu mi-am terminat cafeaua si mai debitez si eu ineptii dimineata.:)

Intocmai... So... SHUT... :)))

Mustang 20-02-08 07:48

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 1368313)
yeah... :) uneori lucrurile pe care le vrem, sunt atat de simple si.. imateriale...

Like ??? :)

bogdan_wrc 20-02-08 08:11

dragoste :))))

Mustang 20-02-08 08:14

Le-o dai ... se plictisesc si trec mai departe ...
Altceva ?

bogdan_wrc 20-02-08 08:24

e valabil ideea asta si pt ****

dar se plictsesc de toate... daca e sa i luam asa. ideea e sa le dai cate putin din toate..sau mult din toate :)

Sasha 20-02-08 08:25

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1370596)
Le-o dai ... se plictisesc si trec mai departe ...
Altceva ?

faci in asa fel incat sa nu se plictiseasca;)

Mustang 20-02-08 09:19

Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1370616)
faci in asa fel incat sa nu se plictiseasca;)

Pentru asta trebuie sa stii ce vrea ... ca sa nu se plictiseasca ... si revenim de la prima intrebare: CE VOR FEMEILE ? :lol::lol::lol:

ERY 20-02-08 09:27

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 1370172)
Intocmai... So... SHUT... :)))

Gata. am baut cafeaua de dimineata sunt la birou deja...deci...:

Fetele vor...un barbat frumos dar nu foarte frumos, inteligent dar nu foarte, bogat dar nu in exces, sa le iubeasca cu disperare si nu ar strica sa aibe un altar cu poza respectivei in casa, sa percuteze intocmai fiecare dorinta pe care o are respectiva (de genu...ea: dragule ma doare capul...el : vai draga ce pastila vrei..aspirina, antinevralgic, sau poate un ceiutz cald ? )....:rolleyes2

iar am luato razna ? glumeam si eu...nu mai fiti suparate...:-)

aleks 20-02-08 10:46

Quote:

Originally Posted by ERY (Post 1370754)
Gata. am baut cafeaua de dimineata sunt la birou deja...deci...:

Fetele vor...un barbat frumos dar nu foarte frumos, inteligent dar nu foarte, bogat dar nu in exces, sa le iubeasca cu disperare si nu ar strica sa aibe un altar cu poza respectivei in casa, sa percuteze intocmai fiecare dorinta pe care o are respectiva (de genu...ea: dragule ma doare capul...el : vai draga ce pastila vrei..aspirina, antinevralgic, sau poate un ceiutz cald ? )....:rolleyes2

iar am luato razna ? glumeam si eu...nu mai fiti suparate...:-)

n-ai luat-o razna, si daca ai luat-o, da-o inapoi, ca n-ai ce face cu ea :)
ai perfecta dreptate, iar treaba cu altarul mi-a facut dimineata frumoasa( cat de frumoasa poate fi ea la munca).
reclama aia la napolitane, cu "-ce ai? -nimic -inseamna ca e din cauza mea" e completare la ce spuneai tu, clar :)

ERY 20-02-08 10:55

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1370926)
n-ai luat-o razna, si daca ai luat-o, da-o inapoi, ca n-ai ce face cu ea :)
ai perfecta dreptate, iar treaba cu altarul mi-a facut dimineata frumoasa( cat de frumoasa poate fi ea la munca).
reclama aia la napolitane, cu "-ce ai? -nimic -inseamna ca e din cauza mea" e completare la ce spuneai tu, clar :)

Bai...bine ca e cineva de acord cu mine pe topicu asta...deja ma simteam stingher.... :-P...deci vede-ti fetelor.....asa este...v-am zis euuuuu :lol:

Magos 20-02-08 15:49

God damn it, you're mean

All times are GMT +2. The time now is 00:51.

- Copyright 2026 4Tuning