![]() |
Re: Nissan 200sx 1991
tarnafes vii acum in martie la romexpo?:D
|
Quote:
Bineinteles mai e o categorie de incurabili precum cel de fata aici care n-au leac si se spune despre ei ca "se maturizeaza mai greu"... si eu inclus pe-acolo :lol: Asa ca tarnafes, copilarie fericita in continuare... |
Da, vin la romexpo...fireste...absolut chiar :D
Gabi sa sti ca nu e chiar asa.Unii dintre noi au neveste si copii.Asta nu ne opreste cu nimic !! Iei o floare la nevasta....un lapte sau ceva la copil si fugi sa te dai :lol: |
9 Attachment(s)
Astazi am bagat masina la pregatit.Am schimbat placutele cu cele noi de aramida, aveam de ceramica inainte.Fata e aproape noua...spatele era si fierul consumat :lol:
Am dat jos tot de prin interior , adio fata frumoasa. :lol: Tai, arunc, fac , dreg etc 8) Termin interiorul si apoi schimb ambreiajul, intaresc rollcage-ul, mai am de schimbat un vacum...setari pe dyno...e ceva de trudit la bestie :D O sa ii montez si frana de mana , asta e mai rezistenta si putin mai lunga sa am parghie mai buna.Pozitia o prefer tot la orizontala...poate ca m-am obijnuit eu asa. |
Ai fost multumit de discuri ? din ce am inteles intre UPR si Turbo Groove nu exista diferente de material , doar forma difera .
|
am si eu o intrebare: cum reusesti sa pui scaunul in fata, fara sa dai cu capu de plafon? eu am incercat sa il montez, cat mai jos posibil, dar la 1,75 tot dau cu capu' de sus.
|
Iuuuuui ce mizerie e prin interioru ala a tau "smchere" cu ocazia asta mai si cosmetizeazal un pic nu mai lasa cablurile alea pe acolo de zici ca e jungla :D cum stai cu antifonicu l-ai dat jos sau urmeaza , "tzeja" e aproape dubla aderenta mai bun :>
Ai si deaia ma :D (sotie) [ce sa tie ?:))] lasa te ca esti tanar ai vreme :D Na cum te mai duci tu acu la scarbici ?:lol:da paine si lapte :lol::lol::lol: pui un scaunel si dai sau o olita ceva si dealea driftu dupa :)) |
o sa fie fortza acum la romexpo.....bafta in continuare:evil:
|
Da sunt foarte multumit de discuri.Nu e vorba de forma, turbo groove sunt sport, USR sun pentru oras, silentioase si cele standard sunt ..standard.
Bakal, depinde ce scaun ai amice.Eu am sparco , am sinele originale adaptate...am , 1.78 si cu rollcage si casca tot nu ating , il pun acum mai jos dar doar pentru pozitie la volan nu ptr ca ating. Zneu , poate si traduci :lol: Multumesc de urari, o sa fie forta mistica !! :peace: |
tot sparco...cam ca al tau....daca nu e cu suparare, poti sa imi trimiti niste poze, sa vad si eu....cu pozitia veche....multam si daca iese treaba buna dau o tuica de la moldova cand ajung la buc
|
Quote:
|
Quote:
Spor la treaba cam ai nevoie la ce ai demontat si montat pe acolo. Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Astazi am terminat de cojit...nu intrebati cata munca a fost...nu are rost :lol:
|
Ai bagat diluat din greu sau te-ai descurcat si fara ?
Buna treaba :D nu ti-ai gantarit cate kg ai dat jos ;)) ? |
| All times are GMT +2. The time now is 21:53. |
- Copyright 2026 4Tuning