![]() |
Re: Club Fiat Punto Tuning
Quote:
2 daca pe consola centrala unde ai butonul de avarie in dreapta de tot ai un buton cu semn de lumini atunci inseamna ca ai proiectoare ...dar nu toate punto au asa ceva 1 sunt 2 variante ori e senzor de alarma ...ori poate fi conecturul de la sistemul gps in caz ca ai avea asa ceva , multumit ?! |
Multumesc pentru raspunsuri... legat de 2) nu am nici alarma nici carkit:) oricum nu o am de noua, poate a avut dinainte, daca as fi sigur ca nu e nimic las da jos:) mai astept deocamdata
despre 2) nu am acel buton, deci nici proiectoare, am desfacut clamele de la far (de pe langa motor) si se pare ca e goala zona, adica plastic, exista vreo sansa sa imi pun proiectoare??? si ce trebuie sa fac pentru asta? Inca o intrebare, pentru cei cu computer de bord? Ati testat vreunul consumul sa vedeti daca arata bine? parca arata cam mult:D |
Quote:
poti pune proiectoare dar iti trebuie acel far echipat pentru asa ceva ..si sa faci instalatie pentru ele ...daca te bate vreu gand pot sa iti dau la un pret bun 2 faruri second hand de pe masina mea ...vis a vis de consum ....eu unul nu ma prea uit la computerul de bord ....nu e realistic ... |
Salut pentru toti cei care detin un FIAT mai vechi sau mai nou.Mai pun inca o data intrebarea NOI CAND PUTEM SA AVEM O INTALNIRE? Si pentru ca nu vreau sa fiu rau PROPUN DUMINICA ORA 12.00 LA KISELEEF in rond.Astept pareri.
|
Quote:
sper sa-i fac consumul cat de curant asa cum trebuie cu numarat litri si kilometri si calculat multumesc pentru ajutor:-) |
Quote:
|
unde pot gasi un site cu piese de fiat noi ? vreau 2 stopuri noi neaparat de punto cu 4 usi......
|
Quote:
|
Quote:
|
Am si eu un casetofon (cu caseta) Blaupunkt LUBECK C30. Asa am luat masina. Se aude binisor.
Cum aflu daca are 4 canale? Am boxe doar in fata (in usi) + tweatere si as vrea sa imi pun si in spate pe placa de la portbagaj inca 2 ovale. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
mersi mult de info ;)
|
Vad ca degeaba am propus o intalnire ca nu este nimeni amator.Nu mai vreti sa va laudati cu masinile voastre sau sa invatati de cei care sunt cu state mai vechi in materie de FIAT.Asta este,eu am incercat.Bafta tuturor.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:44. |
- Copyright 2026 4Tuning