Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte cluburi (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi.html)
-   -   DreamWorks (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/214822-dreamworks.html)

Sonny™ 21-01-11 01:34

Re: DreamWorks

ma bucur ca va place si sper ca si urmatoarele masini sa fie pe placul vostru;)

Tyfu 21-01-11 07:32

Quote:

Originally Posted by bogdy.ghetto (Post 4005522)
TYF-ule :))) ce bagi acolo? compresoru...cum nu ai zis ca vrei sa ne dam? :)))

Da :))) pai ori ne dam ori nu ne mai dam nu? :))))))

Quote:

Originally Posted by Fr33`e30 (Post 4005543)
tot la potcoava stai?? :D :lol:

Da la potcoava :)...stai in zona? :)

Quote:

Originally Posted by bib_andrey (Post 4006065)
Am incercat si eu ceva..sunt incepator in domeniul asta..
Imi cer scuze daca am omis pe cineva :-s

F tare bravos andrey!! :)

P.S. trebuie sa pun o poza cu masina mea de acum ...difera putin ...o sa completez postul pe site, nu pot sa intru momentan nu stiu ce are, nu ma lasa sa bag parola noua :(

Fr33`e30 21-01-11 09:04

am invatzat in 199 si am stat in L-uri mai in spate de tine ... :lol: acum stau la cora ptm ... ai masina ceva sau vine zuz-u sa te ia ... ca si eu sunt la fel de pe jos ca si tine cred :lol: poate ma putetzi ajuta si pe mine

Quote:

Originally Posted by Tyfu (Post 4006243)

P.S. trebuie sa pun o poza cu masina mea de acum ...difera putin ...o sa completez postul pe site, nu pot sa intru momentan nu stiu ce are, nu ma lasa sa bag parola noua :(

Fr33`e30 21-01-11 09:08

Sonny presupun ca tu o sa fi presedintele filialei din CT ... daca da , cine crezi tu ca merita sa intre in club si avem oarecum un viitor cu ei ii potzi baga ... numai ca raspunzi personal de ei acolo ... parerea mea ca nu mai trebui sa intrebi filiala Bucuresti de cea ce faci u p`acolo ... incearca sa te organizezi si sa iti faci o echipa de incredere acolo ... 3 4 5 persoane in care sa ai incredere ca nu te va lasa la greu ... iti zic din propria experientza ca o sa incepi sa te tragi de par cand o sa vezi ca ai ridicat o anumita persoana in lumea ASTA ... si dupa iti intoarce spatele si intra intr`un club mai renumit si mai mare :lol:

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 4006116)
ma bucur ca va place si sper ca si urmatoarele masini sa fie pe placul vostru;)

Alex30 21-01-11 09:12

Quote:

Originally Posted by Fr33`e30 (Post 4006408)
am invatzat in 199 si am stat in L-uri mai in spate de tine ... :lol: acum stau la cora ptm ... ai masina ceva sau vine zuz-u sa te ia ... ca si eu sunt la fel de pe jos ca si tine cred :lol: poate ma putetzi ajuta si pe mine

Free la 19:30 vine Tyf la mine la Muncii...daca vrei mai am loc. Vorbesti cu Tyf si veniti impreuna si plecam de aici. O mica problema e ca eu nu pot sta mult ca maine sunt la munca :sad:

Fr33`e30 21-01-11 09:16

pe mess-u ala nu potzi sa intri???

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 4006425)
Free la 19:30 vine Tyf la mine la Muncii...daca vrei mai am loc. Vorbesti cu Tyf si veniti impreuna si plecam de aici. O mica problema e ca eu nu pot sta mult ca maine sunt la munca :sad:

Mustang 21-01-11 09:17

In afara de Tyf care-i pe la potcoava... care dintre voi stati in zona asta? :D
Sa stiu cati vecini am dintre voi. :lol:

Alex30 21-01-11 09:17

Dai un buzz ca sunt pe inv

@Mustang: Eu la Muncii..suntem pe aproape :))

bib_andrey 21-01-11 10:31

Quote:

Originally Posted by andreibadea (Post 4006068)
Foarte tare!!

Multumesc.
Quote:

Originally Posted by Tyfu (Post 4006243)

Multumesc..ma bucur ca va place :d

bib_andrey 21-01-11 11:17

1 Attachment(s)
Inca o poza cu membrii...de data asta..si cu cei care nu erau mai sus :D

Fr33`e30 21-01-11 11:19

mai baga si tu ... :lol: ca e ok ...

Quote:

Originally Posted by bib_andrey (Post 4006850)
Inca o poza cu membrii...de data asta..si cu cei care nu erau mai sus :D

Tyfu 21-01-11 11:21

Quote:

Originally Posted by Fr33`e30 (Post 4006408)

Pai am inteles ca te poate lua ZUZ si pe tine...hai sa ne intalnim undeva sa mergem amandoi.
Ti-am dat PM cu numarul :)

NXdev 21-01-11 13:03

DEV sold, dar masina va ramane in club ;).

plictisit 21-01-11 13:12

intr-un fel imi pare rau intr-un fel imi pare bine, sunt curios pe ce treci

Sonny™ 21-01-11 16:15

Quote:

Originally Posted by Fr33`e30 (Post 4006415)
Sonny presupun ca tu o sa fi presedintele filialei din CT ... daca da , cine crezi tu ca merita sa intre in club si avem oarecum un viitor cu ei ii potzi baga ... numai ca raspunzi personal de ei acolo ... parerea mea ca nu mai trebui sa intrebi filiala Bucuresti de cea ce faci u p`acolo ... incearca sa te organizezi si sa iti faci o echipa de incredere acolo ... 3 4 5 persoane in care sa ai incredere ca nu te va lasa la greu ... iti zic din propria experientza ca o sa incepi sa te tragi de par cand o sa vezi ca ai ridicat o anumita persoana in lumea ASTA ... si dupa iti intoarce spatele si intra intr`un club mai renumit si mai mare :lol:

cred ca da eu o sa fiu daca nu e nimic impotriva la asta si sper sa nu va dezamagesc, maine seara va asteapta multe surprize avem inca 6 posibil viitori membri, dar pana nu o sa ma intalnesc cu ei sa vorbim, pana atunci sper sa mai gasesc;)

All times are GMT +2. The time now is 20:48.

- Copyright 2026 4Tuning