![]() |
Re: DreamWorks
ma bucur ca va place si sper ca si urmatoarele masini sa fie pe placul vostru;)
|
Quote:
Quote:
Quote:
P.S. trebuie sa pun o poza cu masina mea de acum ...difera putin ...o sa completez postul pe site, nu pot sa intru momentan nu stiu ce are, nu ma lasa sa bag parola noua :( |
am invatzat in 199 si am stat in L-uri mai in spate de tine ... :lol: acum stau la cora ptm ... ai masina ceva sau vine zuz-u sa te ia ... ca si eu sunt la fel de pe jos ca si tine cred :lol: poate ma putetzi ajuta si pe mine
Quote:
|
Sonny presupun ca tu o sa fi presedintele filialei din CT ... daca da , cine crezi tu ca merita sa intre in club si avem oarecum un viitor cu ei ii potzi baga ... numai ca raspunzi personal de ei acolo ... parerea mea ca nu mai trebui sa intrebi filiala Bucuresti de cea ce faci u p`acolo ... incearca sa te organizezi si sa iti faci o echipa de incredere acolo ... 3 4 5 persoane in care sa ai incredere ca nu te va lasa la greu ... iti zic din propria experientza ca o sa incepi sa te tragi de par cand o sa vezi ca ai ridicat o anumita persoana in lumea ASTA ... si dupa iti intoarce spatele si intra intr`un club mai renumit si mai mare :lol:
Quote:
|
Quote:
|
pe mess-u ala nu potzi sa intri???
Quote:
|
In afara de Tyf care-i pe la potcoava... care dintre voi stati in zona asta? :D
Sa stiu cati vecini am dintre voi. :lol: |
Dai un buzz ca sunt pe inv
@Mustang: Eu la Muncii..suntem pe aproape :)) |
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Inca o poza cu membrii...de data asta..si cu cei care nu erau mai sus :D
|
mai baga si tu ... :lol: ca e ok ...
Quote:
|
Quote:
Ti-am dat PM cu numarul :) |
DEV sold, dar masina va ramane in club ;).
|
intr-un fel imi pare rau intr-un fel imi pare bine, sunt curios pe ce treci
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:48. |
- Copyright 2026 4Tuning