![]() |
Re: Haideti sa ne ajutam intre noi - VW parts
Quote:
|
Quote:
|
AM NEVOIE SI EU DE O PIESA PENTRU GOLF 3
SAL ARE CINEVA DE VANZARE PLASTICUL DE LA ARIPA DIN PARTEA DREAPTA???
AM NEVOIE DE UN PLASTIC CARE SE AFLA PE ARIPA !!!! MULTUMESC |
Cheia de la o trapa electrica de pe Golf 4 are cineva? seamana cu un imbus in forma de S am probleme cu trapa nu se inchide de tot ramane unpic in afara, am citit in manual si spune ca ar trebui sa ai o cheie acolo si sa o inchizi manual cu acea cheie dar nu o am acolo gasesc la cinve de vanzare asa ceva? stima.
|
daca are cineva nevoie de prelungire capota/pleoapa pentru golf 2 sau bandouri late am la un pret de ocazie,poate ajuta pe cineva
|
daca are cineva mufele de la geamuri electrice g3 4 usi,in special cele de la trecerea din usile fata la caroserie,sau de unde as putea cumpara noi
|
Re: AM NEVOIE SI EU DE O PIESA PENTRU GOLF 3
Quote:
|
stie cineva pe unde pot goli un motor de golf3 1,6 75 cp de antigel?
vine frigu si pe criza asta nu vreau sa mai trec pe la service |
salutare mai am pe acasa cateva piese care poate ajuta pe cineva de aici:
pt golf 2 : electromotor in stare impecabila,nu stiu exact motorizarea daca vreti o sa va dau codul de pe el. pt golf 3 tamburi spate cu fuzete complete(saboti noi) masca fata cu semn bord fara turometru cabluri frana de mana pt tamburi far stanga modelul cu 2 becuri motoras stergator spate (tot ansamblul) maneta stergatoare si alte piese care nu mi le mai amintesc acum. preturile sunt mai mici decat orice gasiti pe piata(net). |
piese ieftine pentru golf 3 gasisti la http://vaida-autopark.ro
|
piese ieftine pentru golf 3 gasiti la http://vaida-autopark.ro
|
caut sa cumpar si nu gasesc mufe+cabluri electrice pt oglinzi si geamuri electrice la un golf 3 in 4 usi,asadar daca ma poate ajuta cineva,astept pm,as avea nevoie doar po geamurile de pe fata si oglinzi,multumesc
|
Masca si farul de golf la ce pret?
|
care vinde TOATA INSTALATIA DE GEAMURI ELECTRICE pt golf 3 IN 2 PORTIERE ? si la ce pret :D
|
Salut. Proaspat proprietar de VW Golf III. Are cineva de aici un inchizator / clapeta torpedou cu care nu are ce face ? Va rog pm pentru detalii (pret/livrare etc)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:47. |
- Copyright 2026 4Tuning