Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Hai sa ne ajutam...sau nu! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/20306-hai-ajutam.html)

semjke 18-12-08 17:36

Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!

Va salut stie cineva prin Constanta sau prin imprejurimi unde pot gasi un centru de dezmembrari auto ? Caut pentru un Fiat Stilo 1.9 JTD din 2002 bara fata + far dreapta + aripa dreapta.. cine poate sa-mi spuna si mie pe unde sa ma duc sa ma interesez? va multumesc anticipat pentru raspunsuri si pt ajutor. o seara buna tuturor.

Skyppy 19-12-08 16:56

E unu in coiciu... nu mai stiu numele strazii, e perpendiculara pe baba novac, partea spre marvimex, unu pe langa aurel vlaicu - cum cobori pod ipmc venind dinspre metro, pe langa peco lukoil sau ce e, faci dreapta, pe un drum plin de gropi, dai intr-o curte mare, e undeva in fata pe dreapta o hala mare. sau mai vezi la techirghiol, de fapt intre agigea si techirghiol

p3rv3r5ul 19-12-08 17:27

mai e ce cel de la iesirea din eforie nord spre techirghiol la sincai

semjke 19-12-08 19:27

Bun va multumesc pentru raspunsuri, de luni trec la cautat, o seara buna tuturor.

Skyppy 19-12-08 19:49

Pardon, nu intre agigea si techirghiol, techirghiol si eforie

wu_vladutz 20-12-08 14:38

Il cunoaste cineva pe baiatu` ala cu Polo albastru ( CT - ?? - AID ) Daca da, sa`mi dea un msg pt ca vreau sa vb cu el . Sau daca nu, care dintre voi aveti golf3 ? Vreau sa fac proba la pompa de vaccum ( se afla in portbagaj, se scoate f usor )
Merci

me`TRC 21-12-08 23:07

salut, unde pot gasi si eu o toba, finala, originala de kalos, noua, SH, nu conteaza, intreaga sa fie, negaurita, nesudata.. de la dezmembrari, magazin, nu stiu.. de oriunde, poate aveti voi, poate cunoasteti pe cineva!va rog!!este urgent!!

Urban_Racing 22-12-08 00:42

de la dezmembrari din coreea

me`TRC 22-12-08 00:53

Quote:

Originally Posted by Urban_Racing (Post 1935632)
de la dezmembrari din coreea

Ok, cand treci pe acolo.. sa-mi cumperi si mie una ;)
Serios acum.. am nevoie si chiar nu e nevoie sa fiu luat la mijto.. :|
am intrebat la mai multe magazine de piese auto si nu aveau..

Urban_Racing 22-12-08 01:03

fara suparare e imposibil sa nu gasesti .... ma gandesc pe la daewoo macar probabil , oricum tre sa fie la un magazin gen loga sau aska sau de`astea :) succes

me`TRC 22-12-08 01:08

ok, multumesc, o sa incerc :)

aXeL.ZeY 02-01-09 21:26

Care stiti pe unde pot sa indrept si eu niste jenti ? De preferat daca stiti unde se lucreaza bine. merci.

semjke 02-01-09 23:07

Pe Atelierelor cum mergi spre politie pe stanga mai sus de sediul primariei, la iesirea din Ovidiu inainte de pod, iar de echilibrat am rezolvat-o pe Burada. Eu am tot apelat la variantele mai sus mentionate de mai multe ori si au facut treaba buna de fiecare data.

leonard 03-01-09 00:59

Quote:

Originally Posted by aXeL.ZeY (Post 1953650)
Care stiti pe unde pot sa indrept si eu niste jenti ? De preferat daca stiti unde se lucreaza bine. merci.

la gabie in lumina are garajul...... lucreaza destul de ieftin ... le indreapta le vopseste...ce vrei u:) ...da-mi pm daca vrei sati dau nr lui.

X-Ray-Eyes 03-01-09 02:29

Quote:

Originally Posted by me`TRC (Post 1935662)
ok, multumesc, o sa incerc :)

Sau vb cu vreun taximetrist care e cu foamea in gat ca sigur ti-o da ptr catziva marafetzi.

All times are GMT +2. The time now is 07:09.

- Copyright 2026 4Tuning