![]() |
Re: E36 - Refreshed
8 Attachment(s)
Inca un mic update...
S-au mai facut o multime de chestii la masina in ultima luna, in special transplantul de inima. N-a mai primit 3.0 cum as fi vrut initial ca n-a fost sa fie, dar am pus un 2.8 fooaaarte bun, cu tot ce trebuie. Mersi Dani_smarandescu si Emu. Mai urmeaza o admisie, un soft, serpi si evacuare in urmatoarele saptamani sper. Mai jos niste poze cu motorul si poze de la meeting facute de Santos. |
Cred ca trage de rupe asfaltu . :D Cel mai frumos sedan din Romania a primit o inima pe masura :D Cat mai multi km fara incindente :D !
|
Cum se descurca motorul?Esti multumit de cum trage.....consumul e bun raportat la un 2.8?
ON:Nota 10 pt aspect si motorizare!....Tub.... |
Motorul merge bine de tot si consumul e extrem de bun, 11-12 prin oras la mers lejer. Are un sunet putin cam exagerat ca inca n-am evacuarea originala dar o sa vina si aia foarte curand sper. Ma mai gandesc daca-i pun admisia de 2.5 si soft si serpi .. pt ca-mi place mult consumul asta :) Ramane sa vedem la primavara.
Intre timp s-a lucrat pe partea electrica, mutat baterie in spate, refacut instalatia la geamuri, farurile si proiectoare, si am schimbat putin muzica, subwoofer Alpine type r 600W rms, player alpine cu lumini portocalii si adaptor de comenzi pe volan. Au mai venit si alte oglinzi de m3 sedan si multe alte chestii mici... |
La ce pret ai luat adaptorul ? Si ce model e ? :-)
|
279 lei de pe alpineshop, APF-S101BM.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:25. |
- Copyright 2026 4Tuning