![]() |
Re: Numere de inmatriculare
1 Attachment(s)
:arrow:
|
Quote:
|
Cofeina cica. Tare numarul!
|
Tare numarul oare e facut la comanda?
|
1 Attachment(s)
Salut!Am gasit azi o masina cu nr IS 44 PUF:)) am gasit o pe facebook dar am vazut o si in realitate!Enjoy!
Attachment 2373988 |
a-ti putea sa-mi dati si mie o idee de numar?
Vreau sa-mi pun OT 11 GBY OT 11 GBH PS:ma cheama Nica Radu Gabriel |
Quote:
|
OT 77 ZZZ
|
Quote:
|
Azi , in braila BR 40 PLM pe un audi a8 negru , si un Range rover negru V8 B 666 IAD
|
Quote:
|
HR 15 TOS-HRISTOS(nr de popa)
|
Salutare ..
caut de ceva timp numere de inmatriculare cu nume . Numere individualizate ex : in loc de BZ 93 ALX sa fie ALex Am citit aproape in intregime acest topic iar la un moment dat am gasit un raspuns : ca nu se poate in romanica. Il contrazic din start pe cel care zice acest lucru . In judetul Buzau , sat Joseni am vazut un audi cu ,,numarul,, DRAGAN . Am cautat pe net dar nu gasesc tarife sau informatii , singurul lucru gasit a fost aceasta stire la pro tv care da peste nas celor care zic ca nu se poate in romania :http://m.protv.md/stiri/social/-79.html Deci daca aveti informatii despre acest lucru spuneti-mi va rog.. |
Quote:
De asemenea, e foarte posibil ca vecinul tau, Dragan, sa aiba numere de SUA, sau altceva asa. In Romania, deocamdata, nu exista decat posibilitatea cu numele judetului - 2 cifre (sau 3 pentru bucuresti) - 3 litere. Altfel nu. |
Care sa'l aleg dintre: TM04NDY,TM34NDY(numele meu) ori TM05LOW,85LOW( n-am treaba cu fast five :)) )
p.s 04ndy si 05low sunt luate :( |
| All times are GMT +2. The time now is 20:38. |
- Copyright 2026 4Tuning